- Konu Sahibi el-muallim
-
slm anneler ben topigimizi yeni gördüm hayırlı olsun diyeyim brz gec oldu ama napın yeni gördüm benim bebegim 3 aylıgı doldurdu bitanede 3 5 yaşında bir oglum var şimdilik sadec anne sütü ile besliyorum ama büyük oglumu hem anne sütü hemde mama ile beslemiştim bu kücügümüz şimdilik mamayı istemiyo ama ben emmesini istiyorum bi benim ufaklık erkn dogdu 36 + 4 günlük dogdu şimdilik herşeyimiz normal umarım hep böyle gideriz
ne cok konuştum dimi kusura bakmayın saglıkla bebeklerimizi büyütürüz inşl. herkese kolay gelsin
slm anneler ben topigimizi yeni gördüm hayırlı olsun diyeyim brz gec oldu ama napın yeni gördüm benim bebegim 3 aylıgı doldurdu bitanede 3 5 yaşında bir oglum var şimdilik sadec anne sütü ile besliyorum ama büyük oglumu hem anne sütü hemde mama ile beslemiştim bu kücügümüz şimdilik mamayı istemiyo ama ben emmesini istiyorum bi benim ufaklık erkn dogdu 36 + 4 günlük dogdu şimdilik herşeyimiz normal umarım hep böyle gideriz
ne cok konuştum dimi kusura bakmayın saglıkla bebeklerimizi büyütürüz inşl. herkese kolay gelsin
HG smt bebegini gule gule buyut canim.Ne kadar guzel sakin birakma anne sutunu ben emziremedim 3 ay zar zor emzirdim sutum yoktu.
Benim sipa uyandi cikmam lazim kizlar gorusuruz.
hosgeldın canım....masallah sanada ...bebısın anne sutunu alsın aldıgınca zamanla zaten anlıcaksın ...yetmezse ek gıdaya baslarsın sutun bool olsun .....nasıl buyuk olan kıskanıyomu kardesını...
hb canım tşkler. inşl. sütüm bool olurda bende sırf anne sütüyle büyütür canım ya.... hemde ne kıskanma anlatamam aceyip hırçınlaştı bu aralar ilk zamanlar böyle diildi küçük hareketlendikce tabi ilgi az cok ona kayıyo ( çünkü cok sevimli oluyolar bu aylar) oda bunu kaldıramıyo hıçınlaşıyo napıcamı şaşırıyorum bazenbu konuda cok dertliyim baya bi uzattım konuyu bakarmısın
canım ınş bol bol gelır sutun ..rahat ol....buyuk olanın kıskanması cok normal annesı severek gonlunu alarak alıstır bazen sorumluluk ver ufak ufak mesela gel bebegı elını tut altını temısleyelım gıbı ...benımkıler bırbırlerını yolunu ısırıyoo cok zor tam anlamıyolar bıde hepımıze kolay gelsın ya
merhaba kızlar ......bebek istiyoruz...cnm geçmiş olsun.inşş..en kısa zamanda tamamen iyi olur bebişin...nil..sizede geçmiş olsun cnm..bu sıpalar böyle büyüyecek..çaresi yok...Allah dermansız hastalık vermesin...muallim...senin fıstıklarada maaşallah...yürümeye başladılar demekki...smt...hoşgeldin...bebeğini iyi günlerde büyüt inşş.....kızlar bende 1 haftadır geziyorum..2 gün izmire gittik oğlumla,sonrada ordan altınoluktaki yazlığımıza gittik..çok iyi geldi...aslında hiç gelmek istemedik,tabii oğlum hiç istemedide dönmeyi,ama oğlumu kuran derslerine gönderiyorum,dersinden geri kalmasın diye geldik.....şu anda işteyim...gezmekten sonrada bugün iş hiç iyi gelmedi haaaa......birazdanda oğlumun okuluna gidip lise tercihlerini yapıcaz hayırlısıyla...oğlum için neresi hayırlıysa o lise olsun...hepinizi öpüyorum ..hoşçakalın......haaaa kızlar bugün oğlumla ikimizin doğum günü....oğlum 14 yıl önce ,yani bugün benim doğum günümde doğdu ve bana hayatımdaki en anlamlı doğum günü hediyem oldu.....
Cok sag ol blussuucum yavrum baya bir rahatsiz Allahimda sana ve ogluna hayirli uzun ömurler versin Rabbim tekrarindan hepimize tekrar anne olmayi nasip etsin insallah Aminnmerhaba kızlar ......bebek istiyoruz...cnm geçmiş olsun.inşş..en kısa zamanda tamamen iyi olur bebişin...nil..sizede geçmiş olsun cnm..bu sıpalar böyle büyüyecek..çaresi yok...Allah dermansız hastalık vermesin...muallim...senin fıstıklarada maaşallah...yürümeye başladılar demekki...smt...hoşgeldin...bebeğini iyi günlerde büyüt inşş.....kızlar bende 1 haftadır geziyorum..2 gün izmire gittik oğlumla,sonrada ordan altınoluktaki yazlığımıza gittik..çok iyi geldi...aslında hiç gelmek istemedik,tabii oğlum hiç istemedide dönmeyi,ama oğlumu kuran derslerine gönderiyorum,dersinden geri kalmasın diye geldik.....şu anda işteyim...gezmekten sonrada bugün iş hiç iyi gelmedi haaaa......birazdanda oğlumun okuluna gidip lise tercihlerini yapıcaz hayırlısıyla...oğlum için neresi hayırlıysa o lise olsun...hepinizi öpüyorum ..hoşçakalın......haaaa kızlar bugün oğlumla ikimizin doğum günü....oğlum 14 yıl önce ,yani bugün benim doğum günümde doğdu ve bana hayatımdaki en anlamlı doğum günü hediyem oldu.....
kecı sutunun gunlugu yok ya ben bulamıyorum heryere gelmıyo galıba hangı markette var ......uzun sure kalmaz sıcak hava bozulabılır ben uyanınca mıkırdanınca hemen cezvede ılıtıyorum verıyorum gece ....[/B]Hocam gormedin sanirim soru sormustum acaba diyorum bende sute gecsemmi pasamin hic istahi yok zorla yemek yediriyorum ishal diye meyve veriyordum onuda kestim sukur poposu iyi oldu neyse herkesi öpüyorum hk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?