Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

Senaycim biraz daha zaman lazim...Bak ne guzel biberonu unutmaya baslamislar.Yavas yavas yemeleri de duzelecek.Kendini kizlarin yerine koy,aliskanligindan ne kadar surede vazgecebilirsin,tavrin ne olur? Yazdiklarin olacak seyler.Zamanla annesi oncelik biberonu unutturmak sonra az da olsa sevdigi seylerden ver biberon tamamen unutulunca sebze yemeklerine basla..Zor bi surec senin duygusal yasadiklarinda cok normal..bir kac gune daha iyi olursunuz..

selam .............vakıt bulup gırıyorum bu sefer yazmaya fırsat olmuyo ..ay senaycım valla guldum yazına demek kızın burnunu sılıyo hee valla agladıklarımız bıze kar kalıcak söleyım buyuyunce bunlar unutuklacak.......senı beklıyorum sonuc nasıl olucak ama ınankı sabreden basaracak ıns yoluna gırecek ama bende de cesaret yok sana söluyorum ama üç tane olunca gozum yemıyo...........emzık bızdede bela ama ben bazen ben kosup alıp tıkıyorum agızlarına yanı asıl benım kurtulus recetem valla aglayınca kullak zarım sısıyo seslerınden off ya tıkıyorum agızlarına azcık susun dıye eee nasıl bırajktırım......ama olmalı artık buyuyolar...bıde bez.....yamek zaten öle herseyı yemıolar benımkılerde sulu yemek bende yenmıyo nasıl alıscaklar bakalım...kofte pılav ama ben hala sebze corbalarını yapıp her aksam yadırıyrum bagıra cagıra barım sulu seuy ınsın mıdeye........öle valla herkes nasıl.nılo yenı eve gectın unuttun dunurunu kız o damadı yedırmem ellere hı ay aynı elımasalı kaynana gıbı konustumdımı eeee üç kız olunca olcek o kadar ...gokce ay yenı bebek bende cok heyecanlandım cok guzel ya bebsı ıstıyoruz elını cabık tut esını kandır bı kardes yap hazır donmuslar varken arama sonra......bı kız mutlaka..............bak senay ve ben sanslıyız takılın arkamıza..............uyuyolar kahvaltımı yapım rahat rahat...............optıummmmmmmmmmmm

Selam Kizlar
Sukrolsun tasindim ama canim cikti inanin ne zormus halan daha isimiz coook ufak tefek isler kaldi hic vaktim yoook geceleri bakiyorum daha netimiz baglanmadi.
Eksikler bitmedi eve perdelerim uymadi yeniden perde kestirdim.Dun tam 5 makine utu yaptim:52:ev dokulunce camasirda cabasi oldu ne yapalim saglik olsun ins
Umutla isim coook zor oldu ev merdivenli mecbur onuda cikarip is yapiyorum bir asagi bir yukari kuzum evi yabanciladi halan odasinda yatiramiyoruz korkuyor.
Biraz once benim yatak odama gfirip anne bu burda uyuyacam diyor epeyce konustum anlattim oyuncaklarini ayni eski duzenimiz gibi koyduk sabirla tekrar tekrar anlattim sukur sesi cikmadan uyumus pasam.
Coook tatli oldu teyzeleri artik sozumu dinliyor namam diyor yani tamam burada havalar bir turlu iyilesmedi coook soguk hep yagmur disariya cikamiyoruz.
Senaycim insallah duzelir canim muallim guezell anlatmis ileride inan gulecez bunlara saglikli olsunlarda her sey rayina oturacak insallah
Birde senaycim acaba yavrucak senimi istiyor evde seninleykenede bu tavirlari yapiyormu?Soyle bir hafta izinin olsada beraber gecirseniz ne kadar annende baksa kuzucuklar ana kuzusu mutlaka annen coook iyi bakiyordur torun coook tatli olurmus Allah yardimcimiz olsun canim.
Kiz muallim beni guldurdun Allahta seni guldursun Rabbim tum islerini asan eylesin:1:Oglumun talibi coook bellimi olur Belki dunur oluruz 3 cadiyla seni dusunemiyorum bile kizzzz ev ne alemde:52:bir bakarsin annesi buyumusler kocaman abla olmuslar zaman oyle coook ilerliyorki bazen yetosemiyoruz degilmi?
Rabbim yavrularimizin omrunu uzun etsin
bebek_ist bencede dene derim canim keske oyle bir imkanim olsaydi inan hic durmazdim.Erdeme kardes gelir nede guzel olur belkide bir cimcimen olur Allah gonlune gore versin canim Erdemi kocaman öpüyorum.
Bizden bu kadar zaman buldukca girerim birde baska topigim var birde oraya göz atayim AEO Sevgiler

Senaycim biraz daha zaman lazim...Bak ne guzel biberonu unutmaya baslamislar.Yavas yavas yemeleri de duzelecek.Kendini kizlarin yerine koy,aliskanligindan ne kadar surede vazgecebilirsin,tavrin ne olur? Yazdiklarin olacak seyler.Zamanla annesi oncelik biberonu unutturmak sonra az da olsa sevdigi seylerden ver biberon tamamen unutulunca sebze yemeklerine basla..Zor bi surec senin duygusal yasadiklarinda cok normal..bir kac gune daha iyi olursunuz..
evet canım alışkanlıklardan vazgeçmek zor, alışcaklar ama yemiyorlar diye ben çok üzülüyorum.... birazdan kan tahlili yaptırtmak çin işten çıkıcam, vitamin şurubu flan verirse doktor belki iştahları da açılır biraz...

selam .............vakıt bulup gırıyorum bu sefer yazmaya fırsat olmuyo ..ay senaycım valla guldum yazına demek kızın burnunu sılıyo hee valla agladıklarımız bıze kar kalıcak söleyım buyuyunce bunlar unutuklacak.......senı beklıyorum sonuc nasıl olucak ama ınankı sabreden basaracak ıns yoluna gırecek ama bende de cesaret yok sana söluyorum ama üç tane olunca gozum yemıyo...........emzık bızdede bela ama ben bazen ben kosup alıp tıkıyorum agızlarına yanı asıl benım kurtulus recetem valla aglayınca kullak zarım sısıyo seslerınden off ya tıkıyorum agızlarına azcık susun dıye eee nasıl bırajktırım......ama olmalı artık buyuyolar...bıde bez.....yamek zaten öle herseyı yemıolar benımkılerde sulu yemek bende yenmıyo nasıl alıscaklar bakalım...kofte pılav ama ben hala sebze corbalarını yapıp her aksam yadırıyrum bagıra cagıra barım sulu seuy ınsın mıdeye........öle valla herkes nasıl.nılo yenı eve gectın unuttun dunurunu kız o damadı yedırmem ellere hı ay aynı elımasalı kaynana gıbı konustumdımı eeee üç kız olunca olcek o kadar ...gokce ay yenı bebek bende cok heyecanlandım cok guzel ya bebsı ıstıyoruz elını cabık tut esını kandır bı kardes yap hazır donmuslar varken arama sonra......bı kız mutlaka..............bak senay ve ben sanslıyız takılın arkamıza..............uyuyolar kahvaltımı yapım rahat rahat...............optıummmmmmmmmmmm
ablacım Allah sana kolaylıklar versin, zaten normal bakımları ble çok zor 3 tane bebeğin, birde mamadan kes, tuvalete alıştır, dayanılmaz sanırım... Aceleye gerek yok,Allah kolaylığını verir zamanı geldiğinde, kabızlık sorunu olmasa bizde zamana yayacaktık mama ve tuvalet eğitimni ama kabızlık zorladı bizi...

Selam Kizlar
Sukrolsun tasindim ama canim cikti inanin ne zormus halan daha isimiz coook ufak tefek isler kaldi hic vaktim yoook geceleri bakiyorum daha netimiz baglanmadi.
Eksikler bitmedi eve perdelerim uymadi yeniden perde kestirdim.Dun tam 5 makine utu yaptim:52:ev dokulunce camasirda cabasi oldu ne yapalim saglik olsun ins
Umutla isim coook zor oldu ev merdivenli mecbur onuda cikarip is yapiyorum bir asagi bir yukari kuzum evi yabanciladi halan odasinda yatiramiyoruz korkuyor.
Biraz once benim yatak odama gfirip anne bu burda uyuyacam diyor epeyce konustum anlattim oyuncaklarini ayni eski duzenimiz gibi koyduk sabirla tekrar tekrar anlattim sukur sesi cikmadan uyumus pasam.
Coook tatli oldu teyzeleri artik sozumu dinliyor namam diyor yani tamam burada havalar bir turlu iyilesmedi coook soguk hep yagmur disariya cikamiyoruz.
Senaycim insallah duzelir canim muallim guezell anlatmis ileride inan gulecez bunlara saglikli olsunlarda her sey rayina oturacak insallah
Birde senaycim acaba yavrucak senimi istiyor evde seninleykenede bu tavirlari yapiyormu?Soyle bir hafta izinin olsada beraber gecirseniz ne kadar annende baksa kuzucuklar ana kuzusu mutlaka annen coook iyi bakiyordur torun coook tatli olurmus Allah yardimcimiz olsun canim.
Kiz muallim beni guldurdun Allahta seni guldursun Rabbim tum islerini asan eylesin:1:Oglumun talibi coook bellimi olur Belki dunur oluruz 3 cadiyla seni dusunemiyorum bile kizzzz ev ne alemde:52:bir bakarsin annesi buyumusler kocaman abla olmuslar zaman oyle coook ilerliyorki bazen yetosemiyoruz degilmi?
Rabbim yavrularimizin omrunu uzun etsin
bebek_ist bencede dene derim canim keske oyle bir imkanim olsaydi inan hic durmazdim.Erdeme kardes gelir nede guzel olur belkide bir cimcimen olur Allah gonlune gore versin canim Erdemi kocaman öpüyorum.
Bizden bu kadar zaman buldukca girerim birde baska topigim var birde oraya göz atayim AEO Sevgiler

Nilcm güle güle otur yeni evinde... taşınmyı en çok ben bilrim, daha 4 aylık yeni evliyken taşınmıştım, sonra arkası kesilmedi :) Ama yerleşmişsin sanırım büyük oranda, burada havalar bayağı güzel, bugün kapalı biraz... size de yaz gelecek, o zaman çok rahat edeceksniz umut paşayla... Allah yeni evinizde huzurunuzu bozmasın, güle güle oturmayı nasip etsin....
Nilcm bizim kızların tavrı bana mı dersin, evet gülay bana daha düşkün, minenin çok derdi değil de... ama izin alma imkanım yok, c.tesi yarım gün gelmedim de, kaç defa aradılar... şuan işler yoğun ve benim yer,me işleri yapacak kimse yok.... özel sektör işte.... hayırlısı bakalım..

HERKESİ ÇOK ÖPTÜM, İYİ AKŞAMLAR...

canım yıne cuma gezmedeydık...........herkeseın anneler gununu kautlarımm nıce yıllara bebeklerle ınsss

slmmm
anneler günümüz kutluuuu olsun inşallahhhhhhhh :)
nilcim yeni evin hayırlı olsun bende haziranda ev taşıyıcam galiba tayin belli olursa inş :(
bu aralar fazla ugrayamıyorum arada ev topluyoruz kocişle genelde gökce vakit bırakmıyo yaramazlıktan dolayı ha bire dışarı istiyo :( yarında dr kontrolumuz var inş herşey yolundadır:)kib öptm sizleri

GECİKMELİ DE OLSA ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLARIM.....

kızlar, mama savaşını gülay kazandı.... cuma akşamı eve gittim, bizim kız ananesini bacaklarında halsiz bi şekilde yatıyor, ağlamaklı sürekli, bişey yememiş tüm gün, kabızlık hat safhada, şurubunu içmiyor... eşimle ve annemle kavga edip sinir krizi geçirip ağlama krizim son bulunca gittim bir biberon mama yaptım ve verdim... eskisi gibi her istediğinde değil yinede, yemeye zorluyoruz önce , akşam sonuç verdi.... biraz yed, sonra meyve ve süt içti, mama yemedi yani....

geçen hafta kan sayımı yapmıştık,çok iyi çıktı, bu sonuçlara vitamin şurubu verlmez dedi doktor, yan etkisi iştah açma olan bir alerji şurubu verdi, 2 gündür içiyor, inşallah sonuç alırız....

mama bırakma hüsran olunca tuvalet eğitiminde gözüm çok korktu... normalde bugün başlıycaktım oturakta oturtmaya... napcam bilmiyorum...

slm kızlar güzel bi gün diliyorum hepinize :)
senyacım işin zor canım bende dün gökceye süt vermedim akşama kadar oda yemek yemedi:( akşam süt içti uyudu :( nasıl yapcaz bilmiyorum ama zor oluyo alıştıkları şeyleri bırakmak huzursuz oluyolar malesef..
kızlar bend edün dr a gittim kemik kontrolu yaptı bebişin iyi çıktı beyin yaısı felanda gelişmiş iyi dedi üç hafta sonra üçlü taramaya gitcem hayırlısı ile bide cinsiyetimiz erkek dedi tahmini olarak bakalım degişmezse eger:)

Annelerin en guzelleri,en degerlileri anneler gunumuz kutlu olsun..
Gokce tayinler belli oldu diye biliyorum,insallah istediginiz yer olur..Masallah 2.bebekte buyuyor ben erkek demistim.1 kiz 1 oglan super olur.Gonlunuze gore versin Allah im..
Senay canim yaa...aliskanliklardan kurtulmak cok zor.Geciktiniz artik akillari eriyor..Bende meme olayindan bu yuzden korkmus,2 yasini beklemeden biraktirmistim.Bana sorarsan sizin durumda emzik biraktirmakta meme den kesmek gibi birsey bu yuzden yavas yavas kesmek en dogrusu.gunde 3 kez mama aliyorsa 2 ye sonra 1 e sonra tamamen kesmek.birden kesince cok hircinlasiyorlar..Bu korkum yuzunden emzigide 1.5 ay verdim 5 aylik olmadan kestim.Emzik rahatlik ama ileride biraktirmak cocuk icinde bizim icinde sorun..Bastan kararliydim ne emzik ne biberon vermiycem dieye..ama ben evdeyim sen calisan anne biberon mecbur.mama dan uzaklastirmak icinde yari sut yapabilirsin emme hissi icin 2 yasi bekleyin diyorlar.sorun belki emmek istemesi mama yerine meyve suyu koysan..Baska da aklima birsey gelmiyor.Zamana birak o guzel canini da kizlarini da ailenide uzme..

GökçeRana'cım, bebeğin iyi olmasına sevindim, erkek geliyormuş, hadi hayırlısı, erkek annneliğinide tadacaksın.... kız-erkek sağlıklı olsun yeterki... sen nasılsın, bulantılar, yeme durumun... göbüş çıktı mı biraz....

Bebe_ist., canım aynen dediğin gibi alışkanlıkları bıraktırmak zor, sen en güzelini yapmışsın, zamanında bıraktırmışsın... 1 hafta yinede faydalı oldu bize, artık mamayı son damlasına kadar içiyorlar, önceden, her canları sıkıldığında, uyumak istemediklerinde, " mama yap" klasik istekti..ve yediğimizden çok atıyorduk mamayı... şimdi kıymetini anladılar, her istediklerinde vermiyoruz ve son damlasını dahi içiyorlar...

selam herkese...........anneler gunuz nasıl gectı...........annelık cok guzel .........senaycım ıuzme kendını ılerde gulup gecıcez ınan ama gercekten zor bakalım bende emzık ve cıs ısını napcam ama yavas yavas olucak hep böle gıtmıcek ya uzme kendını onlarda etkılenmesın ...o doktorlara demek gerek gel ıkı gun sen lalda öğret bılgılerını öle yasamak aynı degıl valla sen tecrube edeceksın gor bak olucak canım.....vaktım yok gelıcem yıne bekleyın anacımmmmmmm

slm kızlar gökceyi uyuttum sizlere bakayım dedim :) bebekistiyoruz canım askeriyenin belli oldu bizimki daha belli deil inş bu hafta yada diger hafta beli olucak sonuç hayırlısı neresi ise ora olsun inş . canım tek senerkek demiştin demi dogru bildin :)
senaycım sende sagol canım ama sende iki fıstıgı bi kerede büyütüyosun buda çok güzel bi duygudur eminim :)canım aydır kilo vermişim hamile kaldıgımda 64.5 tum ama şimdi 61.5 um kilo vermişim :) göbek zate vardı iyice belli oldu ilerde bi resi m koyarım buraya:)

Senay bak ne guzel az da olsa faydasini gormussunuz..muallim ablamin dedigi gibi, doktorlara soylemesi kolay bizde ne diyecegini az cok biliyorduk ama iste uygulamasi lafla kolay olsada zorrr.zamana birak canim.
Gokce resim ekle canim..sen yazdikca hevesleniyorum :23:

selam herkes nasıl pazar gunu sanırım herkes evde veya gezmede ...dınlenme gunu.........uyuyo benım kuzular....gelısşmeerı yazın cok optum

slm kızlar herkesler iyidir inş önceliklede kuzucuklar tabiki:) bugün kk da bi konu okudum melegim şehit oldu die offf içim yandı resmen yaa bogulmuş 4 aylık bebek ismide kevser su ve su ile bogulmuş yazmıştı annesi rabbim hepimizin evlatlarını bagışlasın güzel uzun ömürler versin inş korusun hepsini :(

amın canım rabbım korusun ........herkese ıyı geceler.......yarın uc aylar baslangıcı hayırlı olsun herlkese...

Amin gokcecim..Biz iyiyiz cok sukur ama yogunuz gezmeler,misafirler,temizlik valiz hazirla getir yika,carsaf nevresim yika ...............
Nil ve umut iyidir insallah..yeni evlerine gecince bag bahce bizleri unutmasinlarda...
Senay kizlar ne durumda?
Gokce konusuyormu annesi...
Muallim abla senin kizlarda gelisme var mi?fizik devam mi?

selam herkese.....bebıs ıst gezmeler basladı dımı...ya herkes bebeklerı hakkında kac kılo kac aylık ve neler yaptıgını yazsın faydası olucaktır emınım...benım kızlar onbır onıkı kıloları arasındalar bız kıbarız yanı malesef ıstah cok yok azcık yıyolar bu ay artık cumle kuruyolar otuz aylık olduk...bazı kelımeler cok ıyı cıkmasada dertlerını anlatıyolar ş ç y gıbı harfle tam cıkmıyo cok tatlı oluyo bu konusmalar..kabızlık elada cok var bes altuı gunu bulutyo ılaç ıyı gelmıstı ama yok hala duzelmedı..kayısdan komposto yapıyorum corbalarına bulgur atıyorum yok..cıglık atmaları hat safhada ılgı cekmek ıcın her yola basvuruyolar..dıla cok ıyı bu yenı merkez cok ılgılı artık dengede duruyo ve on aduım atabılıyo ıns daha ıyı olucak...oyuncak kavgaları bıtmıyo su an ıcerde dede babaanne var bıraktım kactım buraya cıglıkları gelıyo ocerden...ha ben bu ay su tadelle reklamlarında cıkan svava salıncak varya ondan aldım orjınalı cok pahalı netten bı sıteden otuzyedıye geldı balkona kurdum cok guzel valla alın derım salıncaktabn daha guzel ucude sıgıyo ohh ıyı oldu da sallaıcak ınsan gerek olsun seslerı kesılıyo azcık ..gelısımcılerde cok ıyı dıyolar gıttım merkezdekıler de bu tur aracların cok ıyı oldugunu beyın ve denge gelıstırdıgını söleı al dedı hocamız aldık dılayada ıyı oldu......herkesı optuk........

Back
X