Senaycim biraz daha zaman lazim...Bak ne guzel biberonu unutmaya baslamislar.Yavas yavas yemeleri de duzelecek.Kendini kizlarin yerine koy,aliskanligindan ne kadar surede vazgecebilirsin,tavrin ne olur? Yazdiklarin olacak seyler.Zamanla annesi oncelik biberonu unutturmak sonra az da olsa sevdigi seylerden ver biberon tamamen unutulunca sebze yemeklerine basla..Zor bi surec senin duygusal yasadiklarinda cok normal..bir kac gune daha iyi olursunuz..
evet canım alışkanlıklardan vazgeçmek zor, alışcaklar ama yemiyorlar diye ben çok üzülüyorum.... birazdan kan tahlili yaptırtmak çin işten çıkıcam, vitamin şurubu flan verirse doktor belki iştahları da açılır biraz...
selam .............vakıt bulup gırıyorum bu sefer yazmaya fırsat olmuyo ..ay senaycım valla guldum yazına demek kızın burnunu sılıyo hee valla agladıklarımız bıze kar kalıcak söleyım buyuyunce bunlar unutuklacak.......senı beklıyorum sonuc nasıl olucak ama ınankı sabreden basaracak ıns yoluna gırecek ama bende de cesaret yok sana söluyorum ama üç tane olunca gozum yemıyo...........emzık bızdede bela ama ben bazen ben kosup alıp tıkıyorum agızlarına yanı asıl benım kurtulus recetem valla aglayınca kullak zarım sısıyo seslerınden off ya tıkıyorum agızlarına azcık susun dıye eee nasıl bırajktırım......ama olmalı artık buyuyolar...bıde bez.....yamek zaten öle herseyı yemıolar benımkılerde sulu yemek bende yenmıyo nasıl alıscaklar bakalım...kofte pılav ama ben hala sebze corbalarını yapıp her aksam yadırıyrum bagıra cagıra barım sulu seuy ınsın mıdeye........öle valla herkes nasıl.nılo yenı eve gectın unuttun dunurunu kız o damadı yedırmem ellere hı ay aynı elımasalı kaynana gıbı konustumdımı eeee üç kız olunca olcek o kadar ...gokce ay yenı bebek bende cok heyecanlandım cok guzel ya bebsı ıstıyoruz elını cabık tut esını kandır bı kardes yap hazır donmuslar varken arama sonra......bı kız mutlaka..............bak senay ve ben sanslıyız takılın arkamıza..............uyuyolar kahvaltımı yapım rahat rahat...............optıummmmmmmmmmmm
ablacım Allah sana kolaylıklar versin, zaten normal bakımları ble çok zor 3 tane bebeğin, birde mamadan kes, tuvalete alıştır, dayanılmaz sanırım... Aceleye gerek yok,Allah kolaylığını verir zamanı geldiğinde, kabızlık sorunu olmasa bizde zamana yayacaktık mama ve tuvalet eğitimni ama kabızlık zorladı bizi...
Selam Kizlar
Sukrolsun tasindim ama canim cikti inanin ne zormus halan daha isimiz coook ufak tefek isler kaldi hic vaktim yoook geceleri bakiyorum daha netimiz baglanmadi.
Eksikler bitmedi eve perdelerim uymadi yeniden perde kestirdim.Dun tam 5 makine utu yaptim
ev dokulunce camasirda cabasi oldu ne yapalim saglik olsun ins
Umutla isim coook zor oldu ev merdivenli mecbur onuda cikarip is yapiyorum bir asagi bir yukari kuzum evi yabanciladi halan odasinda yatiramiyoruz korkuyor.
Biraz once benim yatak odama gfirip anne bu burda uyuyacam diyor epeyce konustum anlattim oyuncaklarini ayni eski duzenimiz gibi koyduk sabirla tekrar tekrar anlattim sukur sesi cikmadan uyumus pasam.
Coook tatli oldu teyzeleri artik sozumu dinliyor namam diyor yani tamam burada havalar bir turlu iyilesmedi coook soguk hep yagmur disariya cikamiyoruz.
Senaycim insallah duzelir canim muallim guezell anlatmis ileride inan gulecez bunlara saglikli olsunlarda her sey rayina oturacak insallah
Birde senaycim acaba yavrucak senimi istiyor evde seninleykenede bu tavirlari yapiyormu?Soyle bir hafta izinin olsada beraber gecirseniz ne kadar annende baksa kuzucuklar ana kuzusu mutlaka annen coook iyi bakiyordur torun coook tatli olurmus Allah yardimcimiz olsun canim.
Kiz muallim beni guldurdun Allahta seni guldursun Rabbim tum islerini asan eylesin
Oglumun talibi coook bellimi olur Belki dunur oluruz 3 cadiyla seni dusunemiyorum bile kizzzz ev ne alemde
bir bakarsin annesi buyumusler kocaman abla olmuslar zaman oyle coook ilerliyorki bazen yetosemiyoruz degilmi?
Rabbim yavrularimizin omrunu uzun etsin
bebek_ist bencede dene derim canim keske oyle bir imkanim olsaydi inan hic durmazdim.Erdeme kardes gelir nede guzel olur belkide bir cimcimen olur Allah gonlune gore versin canim Erdemi kocaman öpüyorum.
Bizden bu kadar zaman buldukca girerim birde baska topigim var birde oraya göz atayim AEO Sevgiler
Nilcm güle güle otur yeni evinde... taşınmyı en çok ben bilrim, daha 4 aylık yeni evliyken taşınmıştım, sonra arkası kesilmedi :) Ama yerleşmişsin sanırım büyük oranda, burada havalar bayağı güzel, bugün kapalı biraz... size de yaz gelecek, o zaman çok rahat edeceksniz umut paşayla... Allah yeni evinizde huzurunuzu bozmasın, güle güle oturmayı nasip etsin....
Nilcm bizim kızların tavrı bana mı dersin, evet gülay bana daha düşkün, minenin çok derdi değil de... ama izin alma imkanım yok, c.tesi yarım gün gelmedim de, kaç defa aradılar... şuan işler yoğun ve benim yer,me işleri yapacak kimse yok.... özel sektör işte.... hayırlısı bakalım..
HERKESİ ÇOK ÖPTÜM, İYİ AKŞAMLAR...