- Konu Sahibi el-muallim
- #1.021
uyandırmasam mı?söylediğin mantıklı.dışarı çıkarken nasıl tutuyorsa yatarken de yapabilir bun.tıpkı gündüz olduğu gibi.deneye başlasam iyi olacak.bezi hissederse kolaya alışır tekrar beze yapmaya başlar diye düşünüorum.şimdilik gece saat kurup yaptırıyorum.kalktığı gibiyapıyor.yine bezsiz uyuyor.zaten bezi de ortalıktan kaldırdık.ilk dışarı çıkmak istediğmşzde takmayı önerdim istemedi.bezi unutmalı...gerçi uyuyunca tak demişsin...bakacağız....
önerin için sağolasın.teşekkürler...
herkese çok selam....
Canım , ilk anneligimiz olunca tuvalet eğitiminden çok korktuk ama gözümüzde buyuttugumuz kadar degilmis dimi.bezi uyku arasında tak sabahuyanmadan çıkar.kontrolü denize birak sen guzel cümlelerle anlat.zaten çok akıl'lılar hemen anliyorlar.her ciste alkışlarla by by larla sifonu basın.kazalar 1.2 hafta oluyor.sen sorma çiş varmı diye o söylesin .kaçırınca kırmak yok.ben bi kac gece uyku arasında bağladım .gece uyandı anne çiş dedi bezi usuldan açıp yaptırdım uykuya dalinca geri bağladım.ertesi gün gece hiç uyarmadı.sabah kalkmadan bezi çıkardım, kuru olunca.gecede takmadim.
Kuzenimin kızı okula başladı geceleri halen 2 kez kalkar..gerçi yapisiylada alakalı ama kuzenim ,geceleri uyandırmaya ben alistirdim der.kuzucuklara zor olur ileride.ben en geç akşam 9, 10 gibi süt veriyorum.
Tekrar yazayım kızının yapısıyla da alakalı.zorlama yok.ona bırak.