Bebeklerımızle bırlıkte sohbete devam edelım.

uyandırmasam mı?söylediğin mantıklı.dışarı çıkarken nasıl tutuyorsa yatarken de yapabilir bun.tıpkı gündüz olduğu gibi.deneye başlasam iyi olacak.bezi hissederse kolaya alışır tekrar beze yapmaya başlar diye düşünüorum.şimdilik gece saat kurup yaptırıyorum.kalktığı gibiyapıyor.yine bezsiz uyuyor.zaten bezi de ortalıktan kaldırdık.ilk dışarı çıkmak istediğmşzde takmayı önerdim istemedi.bezi unutmalı...gerçi uyuyunca tak demişsin...bakacağız....
önerin için sağolasın.teşekkürler...
herkese çok selam....

Canım , ilk anneligimiz olunca tuvalet eğitiminden çok korktuk ama gözümüzde buyuttugumuz kadar degilmis dimi.bezi uyku arasında tak sabahuyanmadan çıkar.kontrolü denize birak sen guzel cümlelerle anlat.zaten çok akıl'lılar hemen anliyorlar.her ciste alkışlarla by by larla sifonu basın.kazalar 1.2 hafta oluyor.sen sorma çiş varmı diye o söylesin .kaçırınca kırmak yok.ben bi kac gece uyku arasında bağladım .gece uyandı anne çiş dedi bezi usuldan açıp yaptırdım uykuya dalinca geri bağladım.ertesi gün gece hiç uyarmadı.sabah kalkmadan bezi çıkardım, kuru olunca.gecede takmadim.
Kuzenimin kızı okula başladı geceleri halen 2 kez kalkar..gerçi yapisiylada alakalı ama kuzenim ,geceleri uyandırmaya ben alistirdim der.kuzucuklara zor olur ileride.ben en geç akşam 9, 10 gibi süt veriyorum.
Tekrar yazayım kızının yapısıyla da alakalı.zorlama yok.ona bırak.

Bezi hisseder geri başlar diye düşünme.bezi birlikte çöpe atın.artık deniz bez takmiycak çöpe atalimmi gibisinden konuşmalar.sonra bez çöpe.birdaha hiç gösterme.uykuya dalinca tak hissetmiyor uyku arasında.iyi bakın kuzucuklara kendinize..çok kış.

MRB HANIMLAR herkes iyidr inşallah toprakcım hoşgfelmişsin bizler iyiyiz sen nasılsın?
KAKA EGİTİMİNDEN BEN MUZDARİBİM GÖKCENAZ EKİM DOGUMLU sizinkilerden ne kadar küçük bilmiyorum hem konuşmada geciktik hemde kakaegitiminde
malesef gökce kaka yapınca gel kızım kakayı temizleyelm pis olmuş diyorum bagırıp çıglıklar atarak kaçıyo zorla yakalayıp altını degiştiriyorum soruyorum kızım kaka varmı cevap bile vermiyo soruyorum kızım kaka mı yaptın diger odalara kaçıyo :( wc ye gidelimkızım çiş yap diyoruz geliyo soyunup dökünüp wc ye gidelim kaka yap diyoruz gene kaçmalar çıglıklar ve saatler geçse heralde üstünden kaka yaptıgını söylemiyo allah tan erkenden fark ediyom kokusunu :(ya acaba kökten altını açsam hiç bez takmasam bikaç kere sonra kakayıda wc de yaparmı yoksa psikolojisi iyice bozulur mu? korkarmı? bi kere yapmıştı korkmadı ama osnra gene götürelim dedik istemedi :( gökce inat bı kız olucak galiba bi bakıyon akılllı uslu bi bakıyon çıldırmış vaziyete evi kirletmeye başlamış kızım evimizi kirletmeyelim diyorum hiç duymamazlıga geliyo:( nolcak bu kız bilmiyorum iki yaş sendormuna yakalanmış resmen bi asabi olmuş of neyse sizleride sıkmayım daha fazla sizler için çok sevindim maşallah bebişlerinize bende yaza ancak ögreticem:(

Canım ısrarcı olma.korktu mu birdaha geri dönüş zor olur.sürekli dile getirmekte inatlasmasina sebep olur.bi sure unutun hiç bahsetmeyin.hırçınlığı geçince dile getirmeye başla.hikayelerde Wc eğitimli anlat, örnekler ver.bak bebeğin buraya yapiyor sende buraya yapacaksın dimi de.gelince banasoyle birlikte gidelim de.zamanını bekle hiç ummadigin vakitte kendi yapmak isteyecek.

Kızlarrrrr merhaba.Hiç uğrayamıyorum buralara bir bakayım dedim , herkes kuzularını büyütmüş maşallah.İnşallah biz de Şubatta 3 olacağız.Kreşe gidiyoruz , WC eğitimini 2 günde hallettik , onun dışında kreşe gittiğimiz için sürekli hasta oluyoruz.Bizden haberler şimdilk bu kadar.Hepinizi öptüm.

oooooooo toprak hosgeldın canım yollarına kırmızı halı serıyorum bak....kızın cok tatlı olmus facede goruyorum buyutuk dmı hepımız ne gunlerdı ama...cok sukur...yuvaya verdım bı hafta hasta oldular aldım dr mart ayı gıbı ver dedıu bajalım havalar duzelsın yenıden denıcem rahat rahat gezmem gerek....gokce kızına bası yapma bak benımkıler uç yaslarına ıkı ay kala ögrenduı valla cok zorlanmadım oğlum tam bır yasını uç ay fılan gelcıyodu ogrenmıstı ama zorlanmıstım ne gerek var ..zorlanmadım bunlarda arasıra ela pat yapıyo oldugu yere bemnden saplak yıyo ...gece seda kalkıyo dıgerlerı klkmıyo bu coccuktan cocuga degısen bısey seda gece cısı gelınce uyanıyor ...bebıs ısy nasılsın cok sıkılıyolar ya atrtık evde ne yapsam olmuyo bırbırlerını yıyolar benım kucagıma gelmek ıcın yarıs var bu yaz gelse dısarı cıkamıyoruz sıkılıyolar ıyıce ama guzel kar yagdı...denızcım kızın nasıl hamur ıle oynuyo benımkıler bıktım temızlemekten ortalıgı...konusmaları ıyıce netlestı cok optum sızı

mrb. kızlar herkes iyimi ?bizde iyiyiz yogunuz iki gündür temizlik misafir derken anca girdim:) gökce ye baskı yapmıyorum artık aman salladım gitti :) hepinizi öpüyorum ve zayıflamak istiyorum elma sirkesi ılık su denedim çok kötü bitat degil ama uzun süre yapamam gibime geliyo:(

bızım eskı kızlarr
selam kızlar nasılsınız el muallım abla nasılsın
ucuzler buyudumu oglun nasıl hayat nasıl gecıyorrr?

bızım eskı kızlarr
selam kızlar nasılsınız el muallım abla nasılsın
ucuzler buyudumu oglun nasıl hayat nasıl gecıyorrr?

canım bu ısımle senı tanıyamıyorum eskılerdesın bellı eskı nıkını yaz olurmu....sen oğlu olan gulaymısın....oğlum ıyı unıversıte hazırlanıyo bu yıl onun ergenlık hallerı bı yandan üç kız gocerttıler valla...

hayırlı cumalar diliyorum
yeniden dogdum nickin neydi gerçi şuan hesabın pasif yazıyo :(
muallim abla kolay gelsin vaktim yok kociş gelicek yemeğe görüşürüz inş bigün toplu halde:16:

mrb hanımlar uğramamışsınız hiç herkes iyidir inş
gökçe ile kaan uyuyo bakayım dedim :) nerdeyse uyanırlar:)
bide kızlar bişey sorucam bildiğiniz etkilibi korunma yöntemi varmı ? adetimi oldum ilk adet bundan sonra dikkat etmem gerekiyor drum erken hamile kaldığım için sezeryan yerimin çok inceldiğini söyledi bikaç sene hamile kalmamam gerekliymiş ayın 2 sinde gidicem dr a ama bide size danişayım dedim iğne yada kolaltı implantlatı felan yazıyo onlar nasıl duydunuz mu diğer yöntemlerde çok hamile kalan varmış die okudum:( ay sorum biraz abes ama yardım ederseniz sevinirim :(:17:

selam..ugramak galıba cok zor artık cocuklar buyuyo ısler farklılasıyo dımı ama yınede selamı esırgemeyelım kızlar ..ıns subatta kızları yenıden yuvaya verıcem hasta oldular gerı aldım ama hava ıyı gderse verıcem tekrar cok sıkılıyolar ve cok sevıyolar faalıyet yapmayı...gokce hah tam sorunu soracagın yer bacım ..kızım bız hıc korunmadıkkı sana söloyeılm ama yınede bılgımız var tabı yakınlarım dıoktor olunca ıyı oluyo bana sorarsan her seye ragmen sıpral etkılı ve etkısı yanı yanetkısı azaltılmıs bıtkkısel ıcerıkılı ahplar koldan ıgne fılan yada uc aylıklar cok tavsıye edılmıyor..valla almanyada abımın karısı benım kızları kıskanıp bı kız dogurdu cok seker cok daha bı yasına yenı gırdı ve bomba havber ıkı gozu ıkı cesme hamıleyım dedı korunuyoduk nasıl oldu anlamadım dedı yenı hamıle aman sakın ama kısmetı olan gelıyor valla bız korunmadıkta ne oldu her ay hamılemı kaldık yoo ama kısmet ıns buda kız olur abıcımn besıncı yanı.....hayırlıs ama enıyı cevabı drun verecektır..heee y mıllet optum sızı ..

Gülencim miydii eskı nıck name
oglum ege
hatırladınızmı benı
toprakla ıkı gun arayla dogurmustummmm :13:

oo evet tanımıstım zaten ...ne gunlerdfı beraber tedavuı asaması ve hamıleleık gecırdık dımı ege nasıl bakalım anlat yoksun bayadır canım

oo evet tanımıstım zaten ...ne gunlerdfı beraber tedavuı asaması ve hamıleleık gecırdık dımı ege nasıl bakalım anlat yoksun bayadır canım

yoo vardımda bu sayfaya yazmıyorum canım
ıyıyım canım ege cıse alısmıyor nazlımıdır nedır
yemek konusundada sıkıntılıyız
oglun o kadar buyudumu yaa elmuallım abla cok zaman gecmıs gıbı
kızların nasıl
beraber basbasa dısarı cıkabılıyormusunuz
cıs ve yemek durumları nasıl
buarada ben 4.5 ay once evlendım :)

hayirli kandiller.
gulen hosgeldin..yeniden dogdun demek:)insallah saglikli,mutlu,huzurlu bir omrun olur.
muallim ablaaa cok sasirdim oglun sinava mi hazirlaniyor.ne cabuk buyduler.gerci dostlugumuz 4senedir devam ediyor.bu sene isin hepten zor desene...rabbim kolaylik versin..
gokcenin fistik annesi...bende korunuyorum.doktorum en sagliklisi esinin korunmasi demisti.kuralina gore kullanirsaniz risk 0:50:amaninn utandim.detayina giremem daha fazla.ilaclar igneler hormonlari etkiliyor.kuzucuklarin arasinasil?kavga kiskanclik var mi?

hayırlı kandiller dilyorum dualarınıza benide ekleyin kızlar
yeniden dogdum hatırladım şimdi hayırlı olsun evliglinde oglunuda saglıkla büyüt güzel bi yuvası olsun inş canım
bebekistiyoruz sagol canım iyiler bebişler gökce biraz daha az kıskanır oldutabi yanında sevmesek kaan efendiyi ya kaanda kendini şimdiden sevdiriyor ne konuşsam agzımın içine bakıyo gülüp duruyo gelde sevme:) sen nasılsın ? korunma yöntemini dr a danışıcam bakalım ne diyicek :(bende utandım sorarken napalım sizlerden destek alıyoz bizde ögreniyoruz :)

yenıden selam..hayırlı kandıller herkese ...bebıs ıst evet cok oldu dostlıuk devam edelı zaman cabuk gecıyo gercekten rabbım hayırlı omur vbersın bızlere...gokce oğlun nasıl oldu..gulencım hayırlı olsun evlılıgın ıns kıymetını bılen ıyı bır es olur ..benımkıler alıstı coslere ıns subatta yuvaya start verecez ıns ben kactım gel sıksık ya yaz bıze cok optum

anneler selam herkese..
.bebişleri öpün yerime...artık bebeklikten çıktılar ya...nasıl..kimse giremiyor kolay kolay değil mi.benimki bugün yere serdi beni yorgunluktan:1:
sevgiler herkese.

gökçe ,.....iki çocuk annesi olmak nasıl birşey.nasıl bir duygu..büyüğünün küçüğüne davranışı?olumlu,olumsuz?

muallim seni düşünemiyorum bile:53::53::53:

selam herkese.........denız cok haklısın cok yorgunumcok .........hanı cem karacanın sarkısı varya cok yorgunum benı bekleme kaptan tam benlık yanı .....yuvaya yenıden basladık yıne hasta olduk oksuruk ates .....of ısım zor yanı ..herkesın bebıslerı nasıl ıyıce buyuduler dımı..rabbım kolaylık versın bıze buyumelerı guzel ama aynı oranda farklı olarak dertlerıde buyuyo

Back
X