Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

bende küpe takma heveslisi olduğum ,için hemen deldirmek istiyorum özlemcim :))))

sevgicim "bebeğiniz büyürken sizi neler bekler" kitabını karıştırırken senin konuya denk geldim tesadüf...cevap şu imiş en erken 4 ideali 8 yaş civarı...daha öncesi enfeksiyona çok açık oluyormuş..deldirdikten sonra yaklaşık 5 ay enfeksiyona yakalanma riski varmış...

kızlar bişey sorcam ..insan ömründe iki kez su çiçeği çıkarabilirmi?
böyle birşey duyan varmı aranızda?
benim 9 yaşında bir oğlum daha var..3/4 yaşlarında su çiçeği çıkarmıştı..şu an aynı su çiçeği gibi bütün vucudu..dr götürdük 23 nisan dolayısıyla tatile girmiş uzman dr yoktu pratisyen dr çok bişi anlamadı sanırım.su çeçeği gibi dedi fakat bir kez çıkaran bidaha olmaması lazım dedi...kafam karıştı ...acaba nadirende olsa böyle bi durumla karşılaşan varmı...

kızlar şu araba koltuğu terletmesi işini nasıl hallediyorsunuz? havlu kılıf kullanmama rağmen çocuk sırılsıklam oluyor...mecbur her yere kıyafet taşıyorum..arabadan inmeden soyup giydiriyorum..çin işkencesi yani...

bi de sizin bebişlerde televizyonun dibine kadar gidiyorlar mı?devamlı alıp ileri götürüyorum..acaba çocuğun gözleri mi bozuk?

benim oğlum hç izlemiyo bende bundan şikayetçiyim ...hiç ama hç ilgisini çekmiyo..bende diyorum benimkindemi bi sorun var acaba?
yanlızca bikaç gündür dalin şampuanın reklamına durup bakıyo( bıcı bıcı yaparımm) bakarkende azcık tepiniyo oynuyomuş güya..hepsi bu...
şubat bebeklerinde tek biz böyleyiz herhalde..hemde ben hç sakınmadım bebekken falanda...

aylincim sözde havlu kılıf falan verdiler ama bu terletme olayını önleyemiyorlar sanırım ya
önceki chicco idi ona saydırıyordum her seferinde bu römer e bu da terletiyor

tv işine gelince
o koyduğum resmi hartırlarsanız tvyi çınar erğişmesin diye nerdeyse tavana koyacakmşız
ama çınar altına gidip oradan izliyor :S

ay sibelcim soma valla..aynen biz de yukarı astık tv yi bu ayaklanınca ama dibinden ayrılmıyo...her seferinde ben alıyorum önünden o bi yolunu bulup yine yapışıyo...

bu koltuk işi çok fena cidden..yanmaz bilmem ne kumaş yapana kadar insan şu terleme işini de düşünür...yaz günü ne yapcaz hiç bilmiyorum..ay sonu antalya ya gidene kadar 5 posta üst baş değişiriz artık...

biizmkıde gdıyo dibine ya. güya tv ızletmıcektık demı kızlar. doğurmadan once necok atıp tutuyodum rahat rahat.şimdide ben mutfaktayken babası bişey yapacaksa bezleyecek veya mama yedırecekse bagırıyorum ıcerden müzik ac müzik acc dıyee:)))

gerçekten ya
ben uzun süre çınar uyanıkken açmadım tvyi ama bu sefer gittiğimiz yerlerde gözünü kırpmadan izliyordu
sonra bir arkadaş ben sürekli açık tuttum dönüp bakmadı bile dedi
bana da mantklı geldi ve ben de sürekli açık tutmaya başladım
sabah doktorumu izliyorum çınar kahvaltıdayken
sonra yemek hazırlarken baby tvyi falan açıyorum 1 saat gibi
sonra digiturkün akvaryumunu -radyo kanalını açık bırakıyorum
bir süre de akşamüzeri benim pilim bittiğinde açıyorum

bizimde açıktır genelde tv sürekli açık olunca cidden daha az bakıyor dikkat ettim
sadece reklamlara oda dikkatini çekenlere bakıyor bide trt çocuktaki bikaç programa
pepe yi çok seviyor :))) gece bahçesi başlarkende nenenene diyerek başlama müziğine eşlik ediyor :):)

Azılarla azanlara sorularım olucak ...

Bu dişlerin de çıkma süreleri diğer dişlerle aynı mı ? yoksa daha uzun mu ?aynı anda 1 den fazla azı çıkma ihtimali var mı ? yada çıkaran var mı ?

Çocuğunuz büyürken sizi neler bekler adlı kitaptan elinde olan var mı ? görüşleriniz neler tavsiye edermisiniz yoksa bebek sorunlarına mucize çözümler ile pek bir fark yok mu arasında ???

özlemcim bişz arka arkaya 2 azı çıkardık...diğer dişlerden daha uzun sürüyor çıkması...çocuğunu zbüyürken kitabı bende var..ben o seriyi seviyorum..pratik ve akıcı kitap..o mucize çözümler hikaye...boşa verdim o kadar parayı

bizde çıkarıyoruz azıları diğerlerinden uzun sürüyor gerçekten ne zamandır
kabarıklar anca yeni çıkıyorlar

kızlar dişler hep sıralı çıkıyo dimi bizim altta 3 tane var ama azıların yeri1 haftadır kabarık azılardan önce çıkması gerekenler çıkmadıysa çıkmaz dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…