Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

Çok sağolun kızlar .

Yumurta ben hergün veriyorum genelde hatta bazen çorbasının terbiyesini de yaparken koyuyorum yani bazı günler 2 yumurta sayılıyor sanırım ...

özlemcim ben yoğurt hala mayalıyorum ama günlük değil artık biraz büyükçe bir kaba mayalıyorum ve 4 gün yetiyor 4 günlük yani
arada babymix yediriyordum ama dün yoğurdumuz kalmamıştı ben de evimizin ordaki bakkaldan alayım dedim baktım sadece ülker içim smart varmış ben de aldım yedirdim sonra üstünü okudum ki peynir yazıyor :1shok: bu daninolar büyümixler içim smartlar hep yoğut sanıyordum ben yaaa demek peynir olanları da varmış :sm_cool: danino ile büyümix hiç yemedik daha

sevilaycım yumurtayı hergün veriyorum ben tabi arada atladığımız da oluyor ama peyniri hergün vermiyorum bazen ıslamayın unutuyorum tuzlu tuzlu da vermek istemiyorum
siz hala peynirin tuzsuz olmasına dikkat ediyor musunuz???

hayır huriye ben normal kahvaltı ediyorsa tuzlu veriyorum, bulamaç veriyorsam krem peynir şeklinde veriyorum kii labne ler tuzsuz oluyor

Sağol Huriyecim .Ben hala labne yediriyorum canım ne yazıkki biz beyaz peynir pek tükeymeyiz arada kaşarda veriyorum ama pek hoşlanmıyor .Ben de hiç vermedim daninolardan flan geçenlerde dışardayken görüp aldım danino kahvaltı diye birşey fena değil yanii yedi ara sıra ayda yılda bir vermek lazım .

bizde zeytin tüketmiyoruz ben ağzıma sürmem
zeytini nasıl yediriyorsunuz kuzulara benim gibi olmasın yaa

ben de pek zeytin vermiyorum, iri taneli biraz yumuşamış bir zeytnimiz var, nisa ya tuzunu alıp veriyorum, kahvaltı kasesine koyuyorum, o arada oynuyor arada bir ısırık alıyor, yediği o kadarcık zeytin işte, ama daha önceden şöyle yapıyordum, yani bulamaç halinde verirken, tuzunu aldığım zeytini, rondodan geçirip kahvaltısına ekliyordum.

off zeytin demeyin bizimkide çok seviyor siyah zeytini. ama illa tuzlu olcak.çekirdeğini çıkartıyorum öyle kendi ısırıp yiyor.
peynirde her türlüsünü veriyorum.biz kahvaltıda ne yersek oda yiyor.
ben artık özel hiç bişiy yapmıom efeye nerdeyse.
sadece hergün sebze yemeği bulunduruyorum.diğer herşey bizim yediğimiz gibi yiyor.bide şekerli tatlı şeyleri sevmiyor hiç

kısaca bizi özetlemişsin hülyacım aynısının tıpkısıyız...zeytini markette bile görse asılıyo..ama ben çekirdeğiyle veriyorum kendisi çıkartıyo...aynen özel hç bşi yapmıyorum ne yersek oda yiyoo...ha bide hurma yiyo son günlerde...
ay bide bu gün fısıltıyla konuşmaya başladı sabahtan beri gülüyoruz bu duruma...abisi bana yavaşça b,işi söyledi ve anında taklit etti çok komikk bişi oldu...

ya maşallah siizin bebişlere biri cfi döker ağzıan götümeden biri zeytini çekirdeksiz yer .kayraya bunların hepsini versim facia olur valla direk çekirdeğide yutar cifiide yalar bende zeytin hiç vermiyorum daha doğrsusu çok az çekirdeksiz ağına arad bir veriyorum hala kahvaltımız buamaç olduğu için

benim cadı 15 aylık olcak nerdeyse hala yürümüyor yaawww, herşeyi erkenden yapınca yürümeyi de enson yapiimm bari dedi heral

bugün 5 adım gitti ama yine attı kendine yere, olcak bu iş az kaldı ama korkak işte yaaww

yaza yürse bari de şööylee kızımla parklarda koştursak

kızlar ya bebişlerinize burun tıkanıklığı için serum fizyolojik olarak ne kullanıyorsunuz ben tonimer baby sprey kullanıyorum bugün sordum 26,50 olmuş devlet de karşılamıyor hani 1 yaşını geçtiler nasıl olsa sizin kullandığınız devletin karşıladığı veya daha ekonomik olan burun açılar var mı acaba varsa adları lütfen???

Son düzenleme:
bize burun tıkanıklığı için illadin veriyor doktor, tonimeri de kullanıyoruz, kullanabilirsiniz dedi, illadini devlet karşılıyor

belkıscım illiadini biz de kullanıyoruz ama onun prospektüsünde 3 günden fazla kullanmayınız diyor sen nasıl veriyorsun hoş 2 yaşından küçüklerde kullanılmaz da diyor da bizim doktor da tıkanıklığı fazla olursa kullanın dedi ben 3 günden fazla kullanmaya korkuyorum
nisan asiye size de çok teşekkürler kızlar söylediklerinizi yarın eczaneye bir bakayım bakalım

Bizde physiologica gifrer kullanıyoruz canım 17 tl. birde rahat nefes alması için Cold mix diye bir damla var süper birşey giysisine yada yastığına birkaç damla kullanıyorsun naneli ferhalatıcı dene bak 8 tlydi galiba fiyatı yanılmıyorsam.
Tabii ben buhar makinasından da çok memnunum direk yüzüne tutuyorum buharını en sağlıklısı da o galiba

buhar makinasını direk yüzüne mi uyguluyorsun özlecim ben korkuyorum öyle ya bak iyi oldu ben de öyle yapayım o zaman geçen gün yatağının yanına koydum onun bile faydası olmuştu direk yüzüne daha iyi gelir sanırım diğer tavsiyelerin için de ayrıca teşekkürler

bizde de physiologica gifrer ile tonimer hangisi denk gelirse
ama spray değil damlaşeklinde olandan
hoş onu da çınar damlattırmıyor ama PP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…