kızlar bende size bişey sormak istiyorum ama sakın bana gülmeyin ben ayakkabı giydiriyorum diyen annelere ve ayakkabı giymiş bebeklere çok özeniyorum niye derseniz bizim cadının ayakları okadar ufakki hani şu paketlerin içinde 10-15 liraya bebek patikleri satılıyor ya kızlar için kumaştan babet şeklinde yada conwers tipi falan benim kızımın ayaklarına hala daha onlar bile büyük geliyor ve giydirdikten 5 dk sonra ayaklarından çıkıyor ben hala daha mothercare nin takımları olarak penye patikler var ya hala onlardan giydiriyorum ayakkabı şöyle dursun bebek patiklerini bile yolda düşürüyor ayakları okadar küçük üzülüyorum aslında ama ebemiz normal standartlarda diyor kaynanam çok kısa 1-50 falan boyu var ayaklarıda şu an 33 34 numara falan acaba onamı çekcek ki yoksa birden atağa geçip büyürmü ne dersiniz kızlar?
kızlar bende size bişey sormak istiyorum ama sakın bana gülmeyin ben ayakkabı giydiriyorum diyen annelere ve ayakkabı giymiş bebeklere çok özeniyorum niye derseniz bizim cadının ayakları okadar ufakki hani şu paketlerin içinde 10-15 liraya bebek patikleri satılıyor ya kızlar için kumaştan babet şeklinde yada conwers tipi falan benim kızımın ayaklarına hala daha onlar bile büyük geliyor ve giydirdikten 5 dk sonra ayaklarından çıkıyor ben hala daha mothercare nin takımları olarak penye patikler var ya hala onlardan giydiriyorum ayakkabı şöyle dursun bebek patiklerini bile yolda düşürüyor ayakları okadar küçük üzülüyorum aslında ama ebemiz normal standartlarda diyor kaynanam çok kısa 1-50 falan boyu var ayaklarıda şu an 33 34 numara falan acaba onamı çekcek ki yoksa birden atağa geçip büyürmü ne dersiniz kızlar?
ama kızlar ben bi şey sormuştum arada kaynamış kimse bir şey yazmamış kan sayımı sonuçlarınız kaç çıktı bizim 10.6 çıkmıştı ertesi gün çocuk doktorumuza gitmiştik oğlumn göz kapakları şişiyordu acaba bir şey mi var diye doktor tahlil istedi kan sayımını da tekrar yapalım dedi ve bu sefer de başka hastanede yapılan sayımda 13,9 çıktı şimdi ben hangisine inancam??? bol bol kırmızı etyediriyorum kanını düşük olacağına pek ihtimal vemiyorum ama yine de kafam karıştı. idrar tahlilinde bakteri,eritrosit, lökosit falan çıktı doktorumuz bol su içir bayramdan sonra tekrar tahlil yapalım dedi inşallah bayram sonuna kadar geçer
canım biz hiç kan sayımı yaptırmadık
yaptırmamız gerekirmiki ?
canım biz hiç kan sayımı yaptırmadık
yaptırmamız gerekirmiki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?