Bebeklerimizle İlgili Çeşitli Sorular.....

canım ben uzun insanlar gördüm ayakları kısa
kısa insanlar gördüm ayakları uzun
benim boyum 155 ama ayağım37
aslında 35-36 olması gerek normale göre onra kaynanam kısa kayınpederim kısa ama eşim 1.80
yani büüyümeyle orantılı değil ayak
hem kızlar narin olur şimdilerde

biz 20 numara giyiyoruz 19 dar geliyor
sana bir önerim var
kalın çorapla giydir patikler ayaktan daha kolay çıkıyor
yarım boğazlı ayakkabı al ve kalın çorap giydir
ben kalın çorap giydirncr 20 bile olmuyor
anca ince çoraplarla oluyor,

hepiniz saolun kızlar yelizcim önerini bir deniycem 18 numarara ayakkabı alıp kalın çorapla bir giydirip deniyeyim bakalım boyumuz kısa deil aslında en som 69 cm di geçen ay 1 ayı geçti bayramdan önce kontrole götüremedim sağlık ocağına ebemiz arifeden 1 gün önce telf aradı kontrol gününüz gelirmisin diye hasta olduğumu bayram sonu gelebileceğimi söyledim bayram sonunada 38 40 gün falan olcak sanırım o zamana kadarda 70 yada 71 cm olmuştur heralde..

fatoşcum bırak ikranın ayağı büyük olacağına küçük olsun benim ayağım 38-39 oysa çok isterdim 36-37 falan olmasını minnacık çok kibar oluyor küçük ayaklılar hem o şimdiden belli olmaz anca büyür merak etme benim oğlumun da ayağı boyuna göre fazla büyük değil 77cm boyu var anne 38-39 baba 43-44 giyiyor ama oğlum da hala kumaş patik ayakkabılardan giyiyor onu bile dışarı çıkacağımız zaman giydiriyorum yürümeye başlamadan öylesine ayakkabı giydirmek sağlıklı değilmiş diye duymuştum o yüzden ben fazla giydirmiyorum ayakkabı üstüste 2 çorap giydiriyorum soğuk olursa üzerine de örgü patiklerden o kadar

ama kızlar ben bi şey sormuştum arada kaynamış kimse bir şey yazmamış kan sayımı sonuçlarınız kaç çıktı bizim 10.6 çıkmıştı ertesi gün çocuk doktorumuza gitmiştik oğlumn göz kapakları şişiyordu acaba bir şey mi var diye doktor tahlil istedi kan sayımını da tekrar yapalım dedi ve bu sefer de başka hastanede yapılan sayımda 13,9 çıktı şimdi ben hangisine inancam??? bol bol kırmızı etyediriyorum kanını düşük olacağına pek ihtimal vemiyorum ama yine de kafam karıştı. idrar tahlilinde bakteri,eritrosit, lökosit falan çıktı doktorumuz bol su içir bayramdan sonra tekrar tahlil yapalım dedi inşallah bayram sonuna kadar geçer

canım biz hiç kan sayımı yaptırmadık
yaptırmamız gerekirmiki ?

canım biz hiç kan sayımı yaptırmadık
yaptırmamız gerekirmiki ?

yelizcim sağlık ocaklarında 9.ay kontrolünde yapıyorlar sizin daha dolmadı ya çınarın 9.ay kontrolünde yaparlar ben yaptıran arkadaşlara sordum bakalım bekliyorum bir cevap yazan olur inşallah

bende bu ay götürdüğümde bir sorucam kan sayımı yaptırmamız gerekiyormu diye şu kan damlalarından çook sıkıldım çünkü...

valla ben kan sayımı yaptırdım...kimi doktor 9. ayda kimi 1. yılda yapıyor..gayet iyiydi kan değerleri..ama evde değilim..dönüşte bakar yazarım sonuçları...

kızlar benim oğlanın teni çok kuru...omuzları dizleri filan çeşitli yerleri hafif pul pul...yıkama suyuna bebe yağ koyuyorum..vücuduna nemlendirici sürüyorum..gene de bana mısın demiyor...sizde var mı benzer durumlar??

EFLATUN biz dün ölçtürdük 2.kez damlaya devam edicekmiyiz diye 11. çıktı daha önceden yanlış hatırlamıyorsam 10.6 idi .1 Ay daha devam edicez damlaya ondan sonra tahlil yaptırmadan bırakabilirsiniz dedi dr.umuz .
AYLİN sürekli mi kuru cildi acaba kış yüzünden mi yada kullandığın deterjandan kaynaklanıyor olabilir çift durulama denesen çamaşırlarını yıkarken belki çözüm olur .

aylincim ben nivea sabun ve şampuan kullanıyorum ilk başlarda bebe yağı sürdüm oğlumun cildine ama kızarttı sonra ben de bıraktım şimdi hiç bir şey kullanmıyorum kırkı çıkana kadar anneannesi zeytinyağı ile masaj yapıyordu sonra ben aynı masajı nivea bebe yağı ile yapayım dedim kızarıklık oluşunca da bıraktım özlemin dediği gibi ben hep çamaşırlarını çift durulama yapıyorum ve kuruluk gibi bir problemimiz yok

ay kızlar ne bilim..pütür pütür çocuk...bende oğlana nivea şampuan kullanıyorum...yıkama suyuna johnsons bebe yağı damlatıyorum...masajı penaten in iyi geceler losyonuyla yapıyorum...ama onlarla ilgilisi yok gibi...çamaşırlarını normal deterjanla yıkıyorum artık...3 aydan beri ama...acaba o mu yapıyor? ama 3 aydrı bişi yoktu 20 günde mi çıktı...çift durulama deneyeyim bakayım..inşallah çözeriz..gerçi yarın belki doktora götürücem..bir de doktor baksın bakalım...

aylincim çınar 1-2 aylıkken onda da olmuştu
valla işin aslı ben bebe yağının banyo suyuna konulduğunu okumamıştım
her banyodan sonra yağlı güreşlere çıkartacak gibi yağlıyordum çınarı
geçmişti
vücudu susuz kalıyorsa ondan da olabilir

sibelcim yavaş yavaş suda içmeye başladı aslında..çay meyve suyu filan içiyor...pek nazik oldu bu dönemin çocukları valla...

sibelcim yavaş yavaş suda içmeye başladı aslında..çay meyve suyu filan içiyor...pek nazik oldu bu dönemin çocukları valla...

Kızlar benim öğrenmek istediğim birşey var Derin'e yemek yedirken yemek faslı uzun sürdüğünden yemeği soğuyor.Hani şöyle termoslu tabak falan göreniniz kullanananız varmı yada sizler nasıl bir çözüm buldunuz bu konuya .Yemeğin sonunu buz gibi yiyor üzülüyorum bende

valla özlemcim ben çınara öyle sıcak yedirmeye falan alıştırmadım zaten
nasıl denk gelirse
çok gezdiğimizden nerede nasıl denk gelirse genelde soğumaya yakın ılık yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…