Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeklerin kafalarindaki yumusak yer
Bingildak bebeklerin kafasinin ustu.hani bebek buyudukce sertlesen daha kucucukken yumusak olan yer canim.allahim korusun ya.nasil tehlikeli bisey bu.
Yaşlı başlı kadın böyle bi yalanı niye uydursun allah aşkınaBu bana şehir efsanesi gibi geliyor. Hep aynı hikaye otobüste konuşan iki kadını duydum diye başlıyor. Her sitede bir benzerine rastlayabilirsiniz.
Uydursun lütfen uydurmus olsun.Yaşlı başlı kadın böyle bi yalanı niye uydursun allah aşkına
bu bir kaç gün önce olmuş bir olay olamaz,senelerdir anlatılır.ne kadar doğrudur bilemem ama Allah kötü niyetli insanları kahr etsin inşallahKonuyu belki yanlış yere açıyorum ancak benim içime dert oldu gerçekten. Birkaç gün önce olmuş bir olayı anlatacağım.
Yakın bir akrabamiz olan teyze otobüste giderken ön koltukta oturan iki kadının konuşmasını duymuş. Biri digerine "benim baktığım çocuk çok huysuz akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor "demiş.digerinin önerisi tüyler ürpertici "amaan ne uğraşıyosun bıngıldağına batır igneyi aksama kadar uyuyor"...Lütfen arkadaslar çok dikkatli olun.cok kötü oldum yine tüylerim diken diken oluyo.
Benim bi tanidigim vardi onun cocuguna bakmaya gelen serefsiz kadin napmis biliyomusunuz cocugu ac birakip kendi ayak bas parmagini emdiriyormus bebege.emzik niyetine kafaya bak ya.nasil kotu oldum simdi.cok kotu cook.yatacak yerleri olmayanlar bunlari yapanlar.gariban cocuk derdini nasil anlatsin.allahim sen koru...
Bebek bıngıldağına iğne batırmak yazın googla, hikayenin aynısını göreceksiniz.Yaşlı başlı kadın böyle bi yalanı niye uydursun allah aşkına
evet kelimeler bile aynıBebek bıngıldağına iğne batırmak yazın googla, hikayenin aynısını göreceksiniz.
Bebekler doğdukalrında kafalarının üzerindeki kemikler daha yumuşak oluyor, sonradan sertleşiyor ya canım. O bıngıldak işte.Bingildak neyNe oldugunu bilmesemde düsünce cok korkunc, heleki o kisinin kend baktigi cocuga böyle bisey yapmasi, allah korusun bogardim vallah...
keşke efsane olsa,keşke kimse kimseye zarar vermese....keşkeeeBebek bıngıldağına iğne batırmak yazın googla, hikayenin aynısını göreceksiniz.
Acikladi arkadaslar, tesekkür ederim yinede, sok oldum zaten dahada ne oldugunu ögrenince... Bu sebeplerden cocuklarimi hele bebekken kimseye emanet etmek istemedim, tabii ki mecbur kalinca ediyorsun ama daha cocugumuz yokken esime demistim cocugumuz olursa üc yasina kadar ben bakicam sonrada krese gidiyor zaten, keske herkesin böyle imkani olsa.... Kimileride keyfi bakici tutuyor onu hele hic anlamiyorum...Allah korusun neler olabilir, insallah cikar ortaya bebek zarar görmeden...Bebekler doğdukalrında kafalarının üzerindeki kemikler daha yumuşak oluyor, sonradan sertleşiyor ya canım. O bıngıldak işte.
Ben kardeşiminkini çok parmaklamıştım bebekken , şükür birşey olmadı çocuğa.
O bakıcı kadınlara diyecek şey çok. Kimsenin ahlakını bozmayayım, yakası bağırı açılmadık küfürlerimle.
Ama gün gelir çocuğum olur da, bakıcı tutma gerekirse klozetin musluguna kadar kamerayla, ses cihazlarıyla döşerim o evi.
Mabadı yiyen kılına dokunsun. 3. sayfalarda bulursunuz beni.
Konuyu belki yanlış yere açıyorum ancak benim içime dert oldu gerçekten. Birkaç gün önce olmuş bir olayı anlatacağım.
Yakın bir akrabamiz olan teyze otobüste giderken ön koltukta oturan iki kadının konuşmasını duymuş. Biri digerine "benim baktığım çocuk çok huysuz akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor "demiş.digerinin önerisi tüyler ürpertici "amaan ne uğraşıyosun bıngıldağına batır igneyi aksama kadar uyuyor"...Lütfen arkadaslar çok dikkatli olun.cok kötü oldum yine tüylerim diken diken oluyo.