• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeklerinize sahip çıkın!!!!!

İnanası bir konu değil kim cesaret eder buna kafatasından söz ediyoruz ölümle sonuçlamabilir hem siz duyduysanız başkaları da duymuştur aleni yüksek sesle bunu bir toplu taşıma aracında kim söyler bu ceza gerektiren bir suç çünkü ve o an tepki vermemiş olmanıza ayrıca şaşırdım
olayı ben duymadım.yazılanları tam okumuyorsunuz bile.ayrıca farzedinki yalan uyarı yapılıyor sadece ve size uymuyorsa okumayın bile.uyarıyıda dikkate almayın.

Merhaba ,

Bu yıllardır anlatılan bir şehir efsanesi. Bu ve benzeri şehir efsaneleri ile hayatı kendinize zindan etmeyin. Tabi ki herkes çocuklarını emanet edeceği kişileri seçerken dikkatli olmalı. Sağduyunuz doğru insanı bulurken size yardımcı olacaktır.

Sağlıcakla kalın.
inşallah öyledir arkadaşım.inan ki uyuyamıyorum çok canım sıkıldı.

ya
İnanası bir konu değil kim cesaret eder buna kafatasından söz ediyoruz ölümle sonuçlamabilir hem siz duyduysanız başkaları da duymuştur aleni yüksek sesle bunu bir toplu taşıma aracında kim söyler bu ceza gerektiren bir suç çünkü ve o an tepki vermemiş olmanıza ayrıca şaşırdım
yani kim yaptığı bu rezilliği aleni olarak herkesin duyacağı yerde söyler ki:KK66:

inanmak istemiyorum boyle biseye nasil insanlar var allah kahretsin onlari insan bile degiller.bende cocuk bakmistim annesi hemsireydi nobeti oldugu zaman ben bakiyodum cocugu uzucem aglicak diye ödüm kopuyodu ne yemekler yapiyodum ne maymunluklar yapiyodum tek mutlu olsun annesi yok diye uzulmesin diye kazandigim para helal olsun diye.ama boyle mahluklarin insan demiyorum onlara yasamaya bile haklari yok bence

Uyuyor yerine ölüyor demek istedi herhalde yada en iyi ihtimalle felc oluyor diycekti galiba

hayatım boyunca tek yapmayacagım iş bebek yada çocuk bakımı olur, kimsenin bebegini elime bile almam , hatta öpmem elimi sürmem , sokakta insanlar ne rahat gördükleri bebeklere hemen sarıyorlar ya elin mikroplu falan ne sürüyosun elini, öpme olayına gelince bizim burda bi kadın agzında yara varken bi çocugu öpmüş , çocuğun beynine gitmiş mikrop özürlü olmuş bana da annem anlattı, dudaklarından öpmekte zararlı hele agızda yara falan varsa , çok dikkat etmek lazım, bakıcılar da güven olmuyo işte yapan vardır illaki yoksa böyle söylentiler çıkmazdı. Allah ıslah etsin.

inşallah öyledir arkadaşım.inan ki uyuyamıyorum çok canım sıkıldı.

Üzülmeyin , mesajlar arasında bir arkadaş daha belirtmiş yazın google a , hikaye karşınıza çıkıyor diye. Dünya üstünde bu ve benzeri binlerce şehir efsanesi var. Hepsine inanarak yer yüzünde nefes alabilmek dahi mümkün görünmüyor.

Tedbirli ve temkinli olacağız ve mutlu , sağlıklı çocuklar yetişecek meral13 :)

Kimse böyle bir şeyi otobüste konuşmaz. Ben böyle bir konuşmaya tanık olsam o kadını kolundan tuttuğum gibi polise getiririm. Eminim bunu duyan azcık aklı olan herkes de bunu yapar. He bebeklerinize yine de sahip çıkın orası ayrı.

2 aylık kızımın bıngıldağına dokunmaya korkuyorum,sağlık kontrollerinde bile doktor hafiften elleyince bile içim ürperiyor,kanım dondu ,allah ıslah etsin o kadını.

Ben bu hikayeyi bi kaç yıl önce ekşi sözlükten okumuştum devamı da vardı daha kapsamlı anlatılmıştı. Linkimi bulursam atayım.

Şaka di mi bu şaka!
Bunu duyan ben olacaktım ki hem otobüste hem de indirip temiz bir sopa çekerdim. Bebek baktığı evi de öğenirdim.

Çocuğum yok ama olsaydı her yere kamera koyardım zaten.
Allah korusun böyle pisliklerden.

Ben boyle -mış'lı, -miş'li anlatilan hikayelere inanmiyorum pek. Iki tane kadin boyle birseyi otobuste cevrenin duyacagi sekilde konusur mu acaba, bilemedim.
Ama boyle birsey duymustum. Ne kadar gercek bilemem. Genel olarak anneler cocuklarini emanet ettikleri insanlara dikkat etsinler bence.

Ben Koyde uyumayan cocugun agzina Afyon surup uyutanlari duydum ve bu tamamen gercek. Nasil bir cahillikse artik. (Afyonu yetistirdikleri hashastan elde ediyorlar)

Konuyu belki yanlış yere açıyorum ancak benim içime dert oldu gerçekten. Birkaç gün önce olmuş bir olayı anlatacağım.
Yakın bir akrabamiz olan teyze otobüste giderken ön koltukta oturan iki kadının konuşmasını duymuş. Biri digerine "benim baktığım çocuk çok huysuz akşama kadar ağlıyor hiç susmuyor "demiş.digerinin önerisi tüyler ürpertici "amaan ne uğraşıyosun bıngıldağına batır igneyi aksama kadar uyuyor"...Lütfen arkadaslar çok dikkatli olun.cok kötü oldum yine tüylerim diken diken oluyo.
Delirmek uzereyim

Ürperdim resmen
bilmeyenler için bıngıldak diğer adıyla fontaneller bebeğin kafasındaki içe çökük gibi duran kısımlardır tam kemik değildir bu yüzden dokunmak bile tehlikelidir 2.5-3 yaşlarında kapanır.Yani oraya batırılan iğne vb cisim tamamen beyin bölgesini etkiler.Allahım sen koru korkunç..

Bu hikayenin aynısı daha öncede yazılmıştı bu teyze yi kk de kaç kişi tanıyor olabilir. Yada yaşlı teyzeler böyle hikayeleri bizim bir tanıdık diye anlatmayı sever

Back
X