Doğuma Hazırlık Bebeklerinizin İsimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde sevdiğim isimler eymen ayaz kerem yağız barkın alkım alperen kız ismide alya tuğsem defne derin .ilerde çocuklarım olursa allah nasip ederse bunlardan birini koymayı düşünüyorum.

güzeller güzeli kızım 3.5 aylık adı DEFNE...hamile kalmadan eşime önermiştim o da çok beğendi başka hiç bir isim düşünmedik...çok ilginçtir hamile kaldığımı öğreninde eşim mesajda DEFNEMMM geliyor demiştii.o zamandan içine doğmuş kız olacağı...

Benim de kızımın adı Şimal erkek olursa Kuzey koyarız dıye düşünürken prenses olacağını öğrenince Kuzey anlamına gelen Şimal'i koyduk bizde ama Derin ismini de çok beğenirim

çocuklarınızın isimleri çok güzel. hepsi ismiyle sağlıkla yaşasın inşallah. benim de bir kızım var adı ELA.
martta 5 yaşına girdi. benim istediğim bir isimdi ve onu koyduk.

bir de benim en çok beğendiğim isimler genelde böyle doğa ile ilgili olanlar. rüzgar, nehir,ırmak, yağmur,deniz gibi isimler nedense bana hep hoş geliyor. bir de eski isimler vardır ya hani eski edebiyat romanlarında olur kahramanlar onlar da kulağıma hoş geliyor. mesela bihter, zülal, iclal, feride,nihal,erkek ismi olarak da fikret, tarık, selim,ahmet,ömer gibi eski isimler..

Ben oğlum Erinç babası koydu adını bende çok beğendim analamıda güzel maşallah oğluma ve tüm yavrulara :)

zeynep duru yakışıyor bence

bende 37 haftalık hamileyim artık son günlerim.benimde kızım olcak inş.isim olarak yaren düşünüyoruz...

benımde oğluşum olcak emir koymayı düşünuyoruz ama yanına isim bulamadık
ne sizce emirin yanına ne koyalım

benimde.bi.kızım.olucak.v.bende.sare.koymak.istiyorum.ama.eşim.hiç.istemiiyo.nasıl.razı.edicem.bilmiyrum.
hz.ibrahimin.ilk.eşinin.ismiymiş.başka.bi.anlamı.varmı.acaba

Benim de bi yakınımın ismi Sare. Kökeni İbranice. Anlamları: 1. Saf, temiz kadın. 2. Prenses

Sağlıkla taşısın ismini meleğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…