saol canım ama eşimi hala razı edemedim o zehra istiyo hz. fatımanın lakabıymış
benımde oğluşum olcak emir koymayı düşünuyoruz ama yanına isim bulamadık
ne sizce emirin yanına ne koyalım
ben de 27 haftalık hamileyim. eşimle çoğu zaman ters düşüyoruz isim konusunda. hamileliğin verdiği stresten de söylediği her isme tepki gösteriyorum, istemiyorum o ismi diyorum. sonra uzun uzun düşündüm. o da babası benim kadar onun da hakkı var isim koyma konusunda. eşim zeynep diyor başka bişey demiyor. ben de zeynep in yanına uygun bir isim arıyorum. aklımda hep öykü var. zeynep öykü olabilir mi? siz de yardımcı olur musunuz? zeynep in yanına güzel bir isim arıyorum.
ben de 27 haftalık hamileyim. eşimle çoğu zaman ters düşüyoruz isim konusunda. hamileliğin verdiği stresten de söylediği her isme tepki gösteriyorum, istemiyorum o ismi diyorum. sonra uzun uzun düşündüm. o da babası benim kadar onun da hakkı var isim koyma konusunda. eşim zeynep diyor başka bişey demiyor. ben de zeynep in yanına uygun bir isim arıyorum. aklımda hep öykü var. zeynep öykü olabilir mi? siz de yardımcı olur musunuz? zeynep in yanına güzel bir isim arıyorum.
benim kızımın da hala bir ismi yok
Hımm, gerçi nasibinde hangi isim varsa sonunda onu koymuş olacaksınız zaten, çok dert etme bence. Zehra da çok güzel isim
Bu konunun sayfalarını dolaşırken farkettim, çoğu kişi hamileyken düşündükleri isimleri değil, bambaşka isimler koymuşlar doğduktan sonra, büyük bi ihtimal bizim de öyle olacak :)
Biz de kızımızın adını Elif Nil olarak düşünüyoruz, bakalım doğduktan sonra hangisi nasip olacak
Canım alınma ama Ecrin manası olmayan bir kelime topluluk gibi birşey
Birde bebek yarışmalarına bakıyorum ecrin ecrin ecrin 10 bebekten 8 ecrin etrafımdada tam 6 ecrin var artık duymak istemiyoru okul dönemlerinde artık soyadlarıyla çagırcaklar karışmasınlar diye..
Sadece Cerende güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?