Kesinlikle ek gıda ile rahatlarız diye umuyorum ben deİnşallah üzmezler :) Bebekler biraz daha büyüyüp şöyle ek gıdaya güzel geçsinler umarım da biz de biraz daha diyet kafasında olabiliriz.
Umarım olabiliriz canım. Hiç bu kiloya gelmemiştim. Hareketlerim kısıtlandı resmen . Bugün pantalon yırtıldı ağlayacaktım neredeyseİnşallah üzmezler :) Bebekler biraz daha büyüyüp şöyle ek gıdaya güzel geçsinler umarım da biz de biraz daha diyet kafasında olabiliriz.
Tabiki yerimiz var hoşgeldiniz. Ben bu aralar yapamıyorum malesef ancak lütfen siz devam edin ben geleceğim inşallahKızlar selamlar, yeriniz var mı? Ben de katılmak istiyorum :)
Ben 74le başlayıp 76 oldum ndnsnsnamamaHanımlar selam. Durumlar nasıl sizde? Benim aklımda deli fikirler var .
Ben hiç dikkat etmedim bu zamana kadar canım. şimdi kendi başıma denicem olmazsa diyetisyene gidicemSelam kızlar ben de doğumdan sonra 10kilo verdim ama 3ünü aldım biraz diyet yaptım vermiştim gene geri aldım73üm . Kendiniz mi yapıyorsunuz bi diyetisyenle mi devam ediyorsunuz
Ben online yaptım ama çok verimli olmadı eski listelerimi uygulasam mı bilemedim motivasyona da ihtiyaç varBen hiç dikkat etmedim bu zamana kadar canım. şimdi kendi başıma denicem olmazsa diyetisyene gidicem
Selam. Nedir fikirler çok merak ediyorumHanımlar selam. Durumlar nasıl sizde? Benim aklımda deli fikirler var .
Ben de kilo aldım yaaBen 74le başlayıp 76 oldum ndnsnsnamama
Artık dikkat etmeye başlıyoruz eşimle. Az yiyorum geç yememeye çalışıyorum. Okula müsli yulaf götürüyorum
Ben diyetisyen arayışındayım. Eşimle fena kavga ettik. Affedemediğimi hiç sanmıyorum. Ne olursa olsun bu kiloyu verip suratına bakmayacağimSelam kızlar ben de doğumdan sonra 10kilo verdim ama 3ünü aldım biraz diyet yaptım vermiştim gene geri aldım73üm . Kendiniz mi yapıyorsunuz bi diyetisyenle mi devam ediyorsunuz
Yaa listeleri paylaşırsan sevinirim. Bir de kim ile görüşmüştün. Epey instagramdan diyetisyen aramıştım belki görmüşümdürBen online yaptım ama çok verimli olmadı eski listelerimi uygulasam mı bilemedim motivasyona da ihtiyaç var
Hamile iken de yapmıştım bir kaç değiştirdim ama memnun kalmadım pek canım grup diyetiydi benimkisi liste atıp pek ilgilenmedi hatta herkes çok şikayet etti ama cevap bile vermemişti. Merve çakı ismi. Kesinlikle önermem . Binnaz Çınar var hamile iken onla çalıştım o iyiydiYaa listeleri paylaşırsan sevinirim. Bir de kim ile görüşmüştün. Epey instagramdan diyetisyen aramıştım belki görmüşümdür
Özelden atayım istersen kilo vermiştim ama motivasyon eksikliği oldu devam edemedimHamile iken de yapmıştım bir kaç değiştirdim ama memnun kalmadım pek canım grup diyetiydi benimkisi liste atıp pek ilgilenmedi hatta herkes çok şikayet etti ama cevap bile vermemişti. Merve çakı ismi. Kesinlikle önermem . Binnaz Çınar var hamile iken onla çalıştım o iyiydi
Çok teşekkür ederimHamile iken de yapmıştım bir kaç değiştirdim ama memnun kalmadım pek canım grup diyetiydi benimkisi liste atıp pek ilgilenmedi hatta herkes çok şikayet etti ama cevap bile vermemişti. Merve çakı ismi. Kesinlikle önermem . Binnaz Çınar var hamile iken onla çalıştım o iyiydi
Istersen beraber yapalım. Beraber yapmak motive edebilirÖzelden atayım istersen kilo vermiştim ama motivasyon eksikliği oldu devam edemedim
Çok iyi olur bi 5/6kilo daha versem süper olacakIstersen beraber yapalım. Beraber yapmak motive edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?