Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

İnşallah üzmezler :) Bebekler biraz daha büyüyüp şöyle ek gıdaya güzel geçsinler umarım da biz de biraz daha diyet kafasında olabiliriz.
Kesinlikle ek gıda ile rahatlarız diye umuyorum ben de

Kızlar selamlar, yeriniz var mı? Ben de katılmak istiyorum :)
Tabiki yerimiz var hoşgeldiniz. Ben bu aralar yapamıyorum malesef ancak lütfen siz devam edin ben geleceğim inşallah

Selam kızlar ben de doğumdan sonra 10kilo verdim ama 3ünü aldım biraz diyet yaptım vermiştim gene geri aldım 73üm . Kendiniz mi yapıyorsunuz bi diyetisyenle mi devam ediyorsunuz

Selam kızlar ben de doğumdan sonra 10kilo verdim ama 3ünü aldım biraz diyet yaptım vermiştim gene geri aldım 73üm . Kendiniz mi yapıyorsunuz bi diyetisyenle mi devam ediyorsunuz
Ben hiç dikkat etmedim bu zamana kadar canım. şimdi kendi başıma denicem olmazsa diyetisyene gidicem

Ben diyetisyen arayışındayım. Eşimle fena kavga ettik. Affedemediğimi hiç sanmıyorum. Ne olursa olsun bu kiloyu verip suratına bakmayacağim

Ben online yaptım ama çok verimli olmadı eski listelerimi uygulasam mı bilemedim motivasyona da ihtiyaç var
Yaa listeleri paylaşırsan sevinirim. Bir de kim ile görüşmüştün. Epey instagramdan diyetisyen aramıştım belki görmüşümdür

Yaa listeleri paylaşırsan sevinirim. Bir de kim ile görüşmüştün. Epey instagramdan diyetisyen aramıştım belki görmüşümdür
Hamile iken de yapmıştım bir kaç değiştirdim ama memnun kalmadım pek canım grup diyetiydi benimkisi liste atıp pek ilgilenmedi hatta herkes çok şikayet etti ama cevap bile vermemişti. Merve çakı ismi. Kesinlikle önermem . Binnaz Çınar var hamile iken onla çalıştım o iyiydi

Özelden atayım istersen kilo vermiştim ama motivasyon eksikliği oldu devam edemedim

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…