- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.040
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ay ona evde mekik çekilebilir aslinda ama tek başına iş yapar mi bilemiyorum ben de düşünüyorum ama sadece düşüncede henüz eyleme gecemedim xnnxndnjdjdKilo vermek değilde göbekten kurtulmak isteyen var mızayıfım ama göbeğim kaldı baya öncesinde de vardı ama şimdi daha büyüdü
Amiin çok teşekkür ederiz bebeğimTopiğin hayırlı olsun canımm çok güzel düşünmüşsünbol eksiler olsun inşallah herkes hedefine ulaşır
Bende bunu her gün düşünüyorum o kadarAy ona evde mekik çekilebilir aslinda ama tek başına iş yapar mi bilemiyorum ben de düşünüyorum ama sadece düşüncede henüz eyleme gecemedim xnnxndnjdjd
Düşünmek başlamanın yarısıdır olsun djdnjdjdjdjBende bunu her gün düşünüyorum o kadar
Dışarıdan da yiyebiliriz. bebekliyiz bebekle ilgileniyoruz ya da canımız sadece yemek yapmak istemeyebilir. dışarıdan söylediğimizde bile porsiyonunu küçük tutmaya çalışabiliriz veya görece daha masum sipariş verebiliriz. Ben bu sefer lavaşlı sipariş verdim ama pilav üstü döner alsak çok fazla bozulacağını zannetmiyorum. Hamburger yediğimiz günde patatesini yememiştim içecek olarak da ayran olunca kabul edilebilir benceBen hiç dikkat etmedim sürekli dışardan yedik eşim yüzünden kilo almışım…… (ben se ymeek istedim dayanamadım tabi eşimi suçluyorum ama dndjsjwkwlwap)
Bu sefer ciddili başlıyorum bakalım
Yok kız ben baya abarttım sıfır dikkat ndndjsjakskf kola patates kızartması vs hepsinden yedim kısmadım hiç sonuç +2kg fndjsjwjwjkwkwDışarıdan da yiyebiliriz. bebekliyiz bebekle ilgileniyoruz ya da canımız sadece yemek yapmak istemeyebilir. dışarıdan söylediğimizde bile porsiyonunu küçük tutmaya çalışabiliriz veya görece daha masum sipariş verebiliriz. Ben bu sefer lavaşlı sipariş verdim ama pilav üstü döner alsak çok fazla bozulacağını zannetmiyorum. Hamburger yediğimiz günde patatesini yememiştim içecek olarak da ayran olunca kabul edilebilir bence
Afiyet olsunYok kız ben baya abarttım sıfır dikkat ndndjsjakskf kola patates kızartması vs hepsinden yedim kısmadım hiç sonuç +2kg fndjsjwjwjkwkw
Kilo alma yarışması olsa keşke hiç zorlanmam dkdjjdjdsjkwkwls yanlış gruptayım galiba… neyse işe başlicam hareket edince mecbur zayıflarım diye düşünüyprum fndmsjwklwğwAfiyet olsun
Estağfurullah ben de bugün diyet dışıyım. Bu grubu bu yüzden kurdum. Biz aşırı ciddi diyet yapamazdık zatenKilo alma yarışması olsa keşke hiç zorlanmam dkdjjdjdsjkwkwls yanlış gruptayım galiba… neyse işe başlicam hareket edince mecbur zayıflarım diye düşünüyprum fndmsjwklwğw
Tam bizlik olmuş cidden ya harikasın kdndndnsjsjsjakaEstağfurullah ben de bugün diyet dışıyım. Bu grubu bu yüzden kurdum. Biz aşırı ciddi diyet yapamazdık zatendaha esnek daha uzun vadede kilo vermeye çalışan bir ekibiz. Herkes her zaman dahil olabilir veya istediği gibi diyet dışı kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?