Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Akşam öğününde misafirim vardı. Kaloriyi uçurdum. Sayamadım da zaten yarın kaldığım yerden devam inşallah

Kilo vermek değilde göbekten kurtulmak isteyen var mı zayıfım ama göbeğim kaldı baya öncesinde de vardı ama şimdi daha büyüdü
Ay ona evde mekik çekilebilir aslinda ama tek başına iş yapar mi bilemiyorum ben de düşünüyorum ama sadece düşüncede henüz eyleme gecemedim xnnxndnjdjd

Kahvaltı

60 g tam buğday ekmeği → 156 kcal
60 g yarım yağlı kaşar → 191 kcal
200 g domates + salatalık → 36 kcal
2 haşlanmış yumurta (100 g) → 155 kcal
8 siyah zeytin (20 g) → 59 kcal | 0.4 g protein | 6 g yağ | 1 g karbonhidrat

Toplam ~597 kcal

Akşam Yemeği
Tavuk döner + ayran ~ 825 kcal
Tatlı ~ 500 kcal

Kalori: ≈ 1325 kcal

Toplam günlük: 1925 kcal

Ben hiç dikkat etmedim sürekli dışardan yedik eşim yüzünden kilo almışım…… (ben se ymeek istedim dayanamadım tabi eşimi suçluyorum ama dndjsjwkwlwap)
Bu sefer ciddili başlıyorum bakalım

Ben hiç dikkat etmedim sürekli dışardan yedik eşim yüzünden kilo almışım…… (ben se ymeek istedim dayanamadım tabi eşimi suçluyorum ama dndjsjwkwlwap)
Bu sefer ciddili başlıyorum bakalım
Dışarıdan da yiyebiliriz. bebekliyiz bebekle ilgileniyoruz ya da canımız sadece yemek yapmak istemeyebilir. dışarıdan söylediğimizde bile porsiyonunu küçük tutmaya çalışabiliriz veya görece daha masum sipariş verebiliriz. Ben bu sefer lavaşlı sipariş verdim ama pilav üstü döner alsak çok fazla bozulacağını zannetmiyorum. Hamburger yediğimiz günde patatesini yememiştim içecek olarak da ayran olunca kabul edilebilir bence

Yok kız ben baya abarttım sıfır dikkat ndndjsjakskf kola patates kızartması vs hepsinden yedim kısmadım hiç sonuç +2kg fndjsjwjwjkwkw

Kilo alma yarışması olsa keşke hiç zorlanmam dkdjjdjdsjkwkwls yanlış gruptayım galiba… neyse işe başlicam hareket edince mecbur zayıflarım diye düşünüyprum fndmsjwklwğw
Estağfurullah ben de bugün diyet dışıyım. Bu grubu bu yüzden kurdum. Biz aşırı ciddi diyet yapamazdık zaten daha esnek daha uzun vadede kilo vermeye çalışan bir ekibiz. Herkes her zaman dahil olabilir veya istediği gibi diyet dışı kalabilir

Tam bizlik olmuş cidden ya harikasın kdndndnsjsjsjaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…