- 12 Ağustos 2024
- 1.646
- 3.651
- 53
- 26
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Kız ben de öyleydim yarınlar yok gibi yedim kdndndjsjsjdfkc şimdi toparlanma zamanı…Son birkaç gündür yediklerimi yazarsam psikolojiniz bpzulur, tartıya çıkınca d abenim psikolojim bozulur o yüzdenhiç sesim çıkmıyor
Canım moralini bozma hepimiz o kilolardayız eski halimize dönücez inşallahGecen parkta cocugu sallarken arkadasim video cekti, dedim bu is boyle olmayacak. Sonra bir de 6. Ay kutlamasi yaptik, zor sigdim coook eski bir elbisenin icine. Spora yaziliyorum ne kadar giderim bilmiyorum ama, hayirlisi. O gunden beri daha da dikkat ediyorum yediklerime bakalim degisiklik olacak mi. Tam 74 kiloydum bu sabah
Lohusalığımız hala bitmedi ki, çok normal bunlar..Benim de ruhsal durumum pek iyi değil. Her şeye ağlıyorum. Regl de değilim bana ne oldu bilmiyorum. Bugün de diyet yapamadım
Ne bitmez lohusalıkmışLohusalığımız hala bitmedi ki, çok normal bunlar..
Ne zaman biter bilemiyorum valla ben de kaç gündür eşim işten geç geliyor diye tekim diye kızımı uyuturken bi ağlamak geliyo içimden. Ordan biliyorum lohusalığın daha bitmediğiniNe bitmez lohusalıkmış
Bana da alakasız şeylerde bi ağlama geliyoNe zaman biter bilemiyorum valla ben de kaç gündür eşim işten geç geliyor diye tekim diye kızımı uyuturken bi ağlamak geliyo içimden. Ordan biliyorum lohusalığın daha bitmediğini
Ben tatlıyı kestim işte öyle avunuyorum. Durumumdan memnun değilim ama şu an evdeyım, güçten kuvvetten düşmeyim diye , bir de sadece emzirdiğini için normal yememe devam ediyorum. Ama ekmeği de bayağı azalttım. Eve tartı alacağız bir de, evdeki tartı 8 10 kilo eksik tartıyor, hastanelerdeki çevirmede haberimiz oldu asıl kilomuzdanKimse diyet yapmıyor galibaben 1 eylül'ü bekliyorum. Nerdesinizzz
Yapamadım ya djskshsks ruh halim izin vermediKimse diyet yapmıyor galibaben 1 eylül'ü bekliyorum. Nerdesinizzz
Valla yemeyeceğim deyince yemiyorsun ama biraz acılı oluyor süreçbebelerin ek gidasina dair sayfalarca konusuyoruz da bizimki ne olacakkizlar ven cok fena tatliya dustum, eskiden kizartma cips yerdim hep tuzluya duserdim niye boyle oldum bilmiyorum ya, nasil cozcez
Ben de regl olcam aşırı tatlı istiyo canımbebelerin ek gidasina dair sayfalarca konusuyoruz da bizimki ne olacakkizlar ven cok fena tatliya dustum, eskiden kizartma cips yerdim hep tuzluya duserdim niye boyle oldum bilmiyorum ya, nasil cozcez
İnşallah üzmezler :) Bebekler biraz daha büyüyüp şöyle ek gıdaya güzel geçsinler umarım da biz de biraz daha diyet kafasında olabiliriz.Evet o da var takibimde. Birde youtube aramaya gro with jo yazınca çıkan videolar var. Evde yapılacak egzersizlerden. Hayırlı olsun tartınız. Bizi üzmeyin tartılar
Benim göbeğim hala duruyor hamile gibiyim. Bu nasıl gidecek ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?