Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Son birkaç gündür yediklerimi yazarsam psikolojiniz bpzulur, tartıya çıkınca d abenim psikolojim bozulur o yüzdenhiç sesim çıkmıyor
Kız ben de öyleydim yarınlar yok gibi yedim kdndndjsjsjdfkc şimdi toparlanma zamanı…
Afiyet olsun aklımız hala yiyemediklerimizde cnkddkdkskkskd

Gecen parkta cocugu sallarken arkadasim video cekti, dedim bu is boyle olmayacak. Sonra bir de 6. Ay kutlamasi yaptik, zor sigdim coook eski bir elbisenin icine. Spora yaziliyorum ne kadar giderim bilmiyorum ama, hayirlisi. O gunden beri daha da dikkat ediyorum yediklerime bakalim degisiklik olacak mi. Tam 74 kiloydum bu sabah

Canım moralini bozma hepimiz o kilolardayız eski halimize dönücez inşallah ve senin boyun uzundu eminim bizim gibi değilsindir hiç sıkma canını

Kızlar diyetleriniz umarım iyi gidiyodur. Ben pazar günü memleketten gelince dikkat etmeye başladım. Bu hafta içi kızartma, paketli gıda, beyaz ekmek, tatlı gibi şeylerden uzak durdum. Uzun zamandır 62-63ten aşağı görmüyordum tartıda, bugün ilk kez 61i gördüm. Motive etti beni, devam edicem inşallah böyle. Biraz da tempolu yürüyüş katarsam hayatıma daha iyi olucak gibi

Kimse diyet yapmıyor galiba ben 1 eylül'ü bekliyorum. Nerdesinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…