Bebekli Anne Diyetine Hoşgeldiniz

Harika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben de
Ben de azaltma yolundayım, hesap yapamıyorum, B12 de düşmüş zaten, kafam çalışmıyor harbiden

Ben çikolata, tatlı yemediğim günleri başarılı sayacağım. Bir ara tahin pekmez ikilisine sarmıştım, yani normal yemekle ve dışarda yürüyüşler kilo vermeyi planlıuorum ama uzun vadede olacak biraz benimki.

Canım maaşallah sana, kahvaltıyı geç yapmıştın ama öğle öğün ünü ne yapacaksın? Ben doymam öğle yemeksiz, gece aranmaya başlarım senden örnek aldım ama. Sabahları haşlama yumurtaya geçeceğim ben de.

Ben de açıkçası uzun vadede yapmak istiyorum. O yuzden şuan ara öğün yaptım saat 23 diyet yapıyorum derken kendimi de zora sokmak istemiyorum. Bebekle uğraşmak yeterince stresli zaten

Öğlen yemedim. Şimdi açlık bastırdı probiyotik yoğurt almıştım onu yedim, bir de meyveli maden suyu içtim hemen onu da hesaplayıp yazayım buraya

23:00 atıştırmalık güncellemesi:

• Avşar maden suyu (200 ml) → 70 kcal
  • Activia Muzlu Probiyotik Bowl (150 g) → 152 kcal
Toplam: 222 kcal

Yeni günlük toplam: ≈ 1,590 kcal

Kıxlar bir ara ben bi. Diyetisyenle görüşmüştüm faydası olursa eğet sabah 10 da br tane bim biliBili yumurta ve ayran demişti. 10 ile 1 arası 45 dk temposuz gezer gibi yrüyüş 1de bir tane daha bili bili yumurta ayran ve 1 e kadar bi tane maden suyu akşam 5 te yemrk ama tek çeşit yemek. makarna pilav hariç demişti. Bir de her öğünde halk ekmek tam buğay ekmeği. Ayda 4 kilo demişti. Ben uygulayamadım saartler ve markalar önemli. Bir se gün içinde meyve, yoğurt ve leblebi sınırsız

Neden bili bili yumurta acaba kjgfddjkgsgjgjj teşekkür ederizz

Bu diyet bana çok fazla ya fhdlshsks 65 kilo vs olursam belki o zaman

Neden bili bili yumurta acaba kjgfddjkgsgjgjj teşekkür ederizz

Bu diyet bana çok fazla ya fhdlshsks 65 kilo vs olursam belki o zaman
Kalori mi düşük neyse artık özellikle marka belritti ama bana dedi bana dua edirsin valla bunu uygula başka spor flaan yapma dedi biraz anam babam usululü ama isteyen denesin brn iki hafta yapabildim 3 kilo verdim

Kalori mi düşük neyse artık özellikle marka belritti ama bana dedi bana dua edirsin valla bunu uygula başka spor flaan yapma dedi biraz anam babam usululü ama isteyen denesin brn iki hafta yapabildim 3 kilo verdim
Yiyecek miktarı çok az geldi önce bi kazan olan midemi normal kız midesine getirmem gerekiyor

Kızlar maşallah ya başlamışsınız bend aha dün hamburger yedim üstüne tatlı gömdüm

Benim de boy 1.66 kilo 63.5 hedef 55 kg çok fena göbeğim var bacaklarım ince ama göbeğim kötü Saklıcam diye giyecek bir şey bulamıyorum

Kız çok fazlan yokmuş senin maşallah boyun da uzun

Olsun o kadar da canım biz napalım bit kadar boyumuzla 74 olmuşız dnndjdjdbssjsjjskclc
Canım ya ben hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmadım hani analarımızın evlenmeden önce 45 kiloydum dediği durumlar var ya o bendim ilk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğurdum 6 ay sonra 50 nin altına düştüm bunda bir türlü veremedim sanırım ayağımın kırık kalmasının bedelini ödedim bir aydan fazla hareketsiz kalmak beni mafetti hiçbir alt kıyafetim olmuyor zayıflarım diye alaşım da gelmiyor üniforma gibi aynı şeyleri giyip evden çıkıp duruyorum Eşime diyorum ne giycem o bile üniformanı giy çık işte diyor

Benim de kocaman 6-7 aylık hamile gibi göbeğim var. Geçen markette kadının biri hamilesiniz sanırım buyrun diye yer verdi evde bebek var diye seslenmedim hemen sevinerek kabul ettim ama yolda çok canım sıkıldı

Hahahshshshs kıyamam ya çoğumuz aynı durumdayız maalesefdd cncmmdsmms ben de hayatımda 58i hiç geçmemiştim okullar açılacak diye alışveriş yapıcam ben de mecbur yoksa hep aynı şeyler giyip durdum ndndndndmdmsd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…