- 29 Haziran 2015
- 1.258
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Ben de azaltma yolundayım, hesap yapamıyorum, B12 de düşmüş zaten, kafam çalışmıyor harbidenHarika ilerliyorsun canım çok mantıkklı süşünmüşsün ben hiç kalıri hesabı yapmadım daha önce ama yediklerimi azaltmaya çalışcam ben de
Geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.Teşekkür ederim ama ciddenn çok yoğun tempodayım hem hasta bakmak hem bebek bakmak bazen evde koşarken buluyorum kendimi
Canım maaşallah sana, kahvaltıyı geç yapmıştın ama öğle öğün ünü ne yapacaksın? Ben doymam öğle yemeksiz, gece aranmaya başlarımAkşam yemeğinde makarnayı çok almışımolsun yine de yazayım
Toplam: ≈ 834 kcal
- Makarna (300 g pişmiş, salçalı) → ~390 kcal
- Yoğurt (100 g, yarım yağlı) → ~61 kcal
- Tavuk göğsü (125 g, tavada pişmiş, yağsız) → ~187 kcal
- Kayısı suyu (1 bardak ≈ 200 ml) → ~100 kcal
- Çoban salata (1 kase ≈ 150 g, yağsız) → ~45 kcal
- Kavun (150 g) → ~51 kcal
Günlük alınan 1368 kcal
Emziren 75 kg sedanter bir kadın için günlük kalori ihtiyacı 2200 kaloriymiş. Yani 2200 kalori alırsam hiç kilo almadan vermeden ilerleyecekmişim. Hedefim 1700 kalori civarında almak olabilir. Haftada yarım kilo kayıp yapıyor. Ne düşünüyorsunuz
Ben de açıkçası uzun vadede yapmak istiyorum. O yuzden şuan ara öğün yaptım saat 23Ben de azaltma yolundayım, hesap yapamıyorum, B12 de düşmüş zaten, kafam çalışmıyor harbiden
Ben çikolata, tatlı yemediğim günleri başarılı sayacağım. Bir ara tahin pekmez ikilisine sarmıştım, yani normal yemekle ve dışarda yürüyüşler kilo vermeyi planlıuorum ama uzun vadede olacak biraz benimki.
Öğlen yemedim. Şimdi açlık bastırdı probiyotik yoğurt almıştım onu yedim, bir de meyveli maden suyu içtim hemen onu da hesaplayıp yazayım burayaCanım maaşallah sana, kahvaltıyı geç yapmıştın ama öğle öğün ünü ne yapacaksın? Ben doymam öğle yemeksiz, gece aranmaya başlarımsenden örnek aldım ama. Sabahları haşlama yumurtaya geçeceğim ben de.
Neden bili bili yumurta acaba kjgfddjkgsgjgjj teşekkür ederizzKıxlar bir ara ben bi. Diyetisyenle görüşmüştüm faydası olursa eğet sabah 10 da br tane bim bili. Bili yumurta ve ayran demişti. 10 ile 1 arası 45 dk temposuz gezer gibi yrüyüş 1de bir tanr daha bili bili yumurta ve 1 e kafar bi tane maden suyu akşam 5 te yemrk ama tek çeşit maksrns pilav hariç demişti. Bir de her öğünde halk ekmrk tam buğay ekmeği. Ayda 4 kilo demişti. Ben uygulayamsdım ams saatler ve markalar çbrmli demişti. Aklınızda olsun
Bu diyet bana çok fazla ya fhdlshsks 65 kilo vs olursam belki o zamanKıxlar bir ara ben bi. Diyetisyenle görüşmüştüm faydası olursa eğet sabah 10 da br tane bim biliBili yumurta ve ayran demişti. 10 ile 1 arası 45 dk temposuz gezer gibi yrüyüş 1de bir tane daha bili bili yumurta ayran ve 1 e kadar bi tane maden suyu akşam 5 te yemrk ama tek çeşit yemek. makarna pilav hariç demişti. Bir de her öğünde halk ekmek tam buğay ekmeği. Ayda 4 kilo demişti. Ben uygulayamadım saartler ve markalar önemli. Bir se gün içinde meyve, yoğurt ve leblebi sınırsız
Neden bili bili yumurta acaba kjgfddjkgsgjgjj teşekkür ederizz
Kalori mi düşük neyse artık özellikle marka belritti ama bana dedi bana dua edirsin valla bunu uygula başka spor flaan yapma dedi biraz anam babam usululü ama isteyen denesin brn iki hafta yapabildim 3 kilo verdimBu diyet bana çok fazla ya fhdlshsks 65 kilo vs olursam belki o zaman
Yiyecek miktarı çok az geldiKalori mi düşük neyse artık özellikle marka belritti ama bana dedi bana dua edirsin valla bunu uygula başka spor flaan yapma dedi biraz anam babam usululü ama isteyen denesin brn iki hafta yapabildim 3 kilo verdim
Kız çok fazlan yokmuş senin maşallah boyun da uzunKızlar maşallah ya başlamışsınız bend aha dün hamburger yedim üstüne tatlı gömdüm
Benim de boy 1.66 kilo 63.5 hedef 55 kg çok fena göbeğim var bacaklarım ince ama göbeğim kötüSaklıcam diye giyecek bir şey bulamıyorum
Böyle diyenlere göbeğimi gösteriyorum sana da göstercem müsait bir zamandaKız çok fazlan yokmuş senin maşallah boyun da uzun
Olsun o kadar da canım biz napalım bit kadar boyumuzla 74 olmuşız dnndjdjdbssjsjjskclcBöyle diyenlere göbeğimi gösteriyorum sana da göstercem müsait bir zamanda
Canım ya ben hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmadım hani analarımızın evlenmeden önce 45 kiloydum dediği durumlar var ya o bendimOlsun o kadar da canım biz napalım bit kadar boyumuzla 74 olmuşız dnndjdjdbssjsjjskclc
Benim de kocaman 6-7 aylık hamile gibi göbeğim var. Geçen markette kadının biri hamilesiniz sanırım buyrun diye yer verdiKızlar maşallah ya başlamışsınız bend aha dün hamburger yedim üstüne tatlı gömdüm
Benim de boy 1.66 kilo 63.5 hedef 55 kg çok fena göbeğim var bacaklarım ince ama göbeğim kötüSaklıcam diye giyecek bir şey bulamıyorum
Fhdksywkwgskw kahkaha attım. Aşırı haklısınOlsun o kadar da canım biz napalım bit kadar boyumuzla 74 olmuşız dnndjdjdbssjsjjskclc
Hahahshshshs kıyamam ya çoğumuz aynı durumdayız maalesefdd cncmmdsmms ben de hayatımda 58i hiç geçmemiştimCanım ya ben hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmadım hani analarımızın evlenmeden önce 45 kiloydum dediği durumlar var ya o bendimilk gebeliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 70 kilo ile doğurdum 6 ay sonra 50 nin altına düştüm bunda bir türlü veremedim sanırım ayağımın kırık kalmasının bedelini ödedim bir aydan fazla hareketsiz kalmak beni mafetti hiçbir alt kıyafetim olmuyor zayıflarım diye alaşım da gelmiyor üniforma gibi aynı şeyleri giyip evden çıkıp duruyorum Eşime diyorum ne giycem o bile üniformanı giy çık işte diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?