- 22 Kasım 2010
- 11.234
- 19.986
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Aynen,hafta ici daha sakin bir zamanda onunla da gelecegiz :)15 aylık bır oğlum var.. sızı cok ıyı anlıyorum.. ancak sız ıyıysenız oda ıyı. Dolayısıyla bazen kendınıze vakıt ayırmanız da bebegınız ıcın. Bıraz rahatlamak farklı bır ortamda normal kosusturma dısında vakıt gecırmeye ıhtıyacımız var. Arda da olsa bunu yapmalıyız. Kendımıze ayrı , esımıze ayrı vakıtlerımızde olmalı dıye dusunuyorum. Hem begenırsenız oğlunuz ıcınde gıdersınız:)
Evet aynen mesele bu iste. Ise gider gibi dusun diyor eşim de ama keyfi bi durum oldugu icin sucluluk duyuyorumBayram diye annemlere geldik başka şehire. Eşim Bu gece çocuğu annemlere bırakıp biz çıkalım dedi. Sabahtan beri bıraksam mı bırakmasam mi bunun muhasebesini yapıyorum. Hayır yani benim çocuğumu da bakıcı büyüttü üstelikama işin içine keyfiyete dair birsey girince vicdan meselesine dönüyor
Nasil bir hafta aeayip sormuyor, yazik kuzuya yabunu okuyunca aklıma geldi.yengem bir hafta hiç arayıp sormuyor 2 yaşında oğlunu hep annem de ben doğurucam bana bile gelemeyecek geceli gündüzlü baktığı için...boşverin gidin birkaç saat
Cocuk daha dogmadan arada kacamak firsatlari yaratmaya ssoz vermistik birbirimize. Cift oldugumuzu unutmayacaktik, ilk firsatta birakabilecegimiz biri oldugunda birakip nefes alacaktik. Daha kucukken daha kolay yapiyorduk bunu cunku anlamiyordu, bizi aramiyordu ama artik daha farkinda bazi seylerin. Yoklugumu hissediyor o yuzden vicdan yapiyorum. Gene de arada bir bygunku gibi basbasa cikmak cok iyi geliyor.6 yıldır gittiğimiz heryere götürdük. Götürmemeyi de düşündük , denedik kendi içimizde çabaladık olmadı içimize sinmedi. Sizin durumunuza göre mantığımız şuydu keşke o da burada olsa temiz hava alsa koştursa. Onun da hakkı neden evde kalsın ki ? Ama insan gittiği yerden keyif almıyor saçma bir ikilem.İkimizin de aileleri popüler sahil kasabalarında yaşıyor eşimle bir kere yalnız denize girmişliğimiz yoktur, bir gece tek çıkmışlığımız yoktur. Bizimki de normal değil ideal diye anlatmıyorum.Siz götürmemeyi başarabilirsiniz inşallah.
Bence bırakın ve suçluluk hissetmeyin anneannesi ile keyifli vakit geçirecektir emin olun içiniz rahat olsun bu size çok daha iyi gelecektirBebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Biz de hep şöyle oluyor. Ben bırakalım dediğimde eşim , eşim bırakalım dediğinde ben ikna olmuyorum. Sanırım sözsüz bir antlaşma yaptık. Dün akşam yemeğine çıktık beni bırakın ben kuzenlerle oynayacağım dedi, eşim bırakmadı.Ben şaşırdım beklemiyordum kalmak isteyeceğini çocuk bizi istemiyor özetleCocuk daha dogmadan arada kacamak firsatlari yaratmaya ssoz vermistik birbirimize. Cift oldugumuzu unutmayacaktik, ilk firsatta birakabilecegimiz biri oldugunda birakip nefes alacaktik. Daha kucukken daha kolay yapiyorduk bunu cunku anlamiyordu, bizi aramiyordu ama artik daha farkinda bazi seylerin. Yoklugumu hissediyor o yuzden vicdan yapiyorum. Gene de arada bir bygunku gibi basbasa cikmak cok iyi geliyor.
Kaplamaz benim içimi suçluluk falan
Bi akşam 3 saatçik kim bakar benim bebeğe nolursunuz ya
Herkes keyfine baksın. Madem öyle çocuk yapmayın kardeşim daha keyifli olur bol bol vaktiniz olur. Hayatınızı yaşayın gezi tozun uyuyun.Kiyamam ya... Getir bana at benimkilerin arasına. Uyu sen
Herkes keyfine baksın. Madem öyle çocuk yapmayın kardeşim daha keyifli olur bol bol vaktiniz olur. Hayatınızı yaşayın gezi tozun uyuyun.
Ben de oyle yapiyorum.Valla ben 9 aylık bebeğimi bile bırakıp çıkıyorum arada ne var ki vicdan yapacak evlatlık falan mı veriyorsunuz
OkHerkes keyfine baksın. Madem öyle çocuk yapmayın kardeşim daha keyifli olur bol bol vaktiniz olur. Hayatınızı yaşayın gezi tozun uyuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?