Bebekli mi, bebeksiz mi

Aynen,hafta ici daha sakin bir zamanda onunla da gelecegiz :)

Evet aynen mesele bu iste. Ise gider gibi dusun diyor eşim de ama keyfi bi durum oldugu icin sucluluk duyuyorum

bunu okuyunca aklıma geldi.yengem bir hafta hiç arayıp sormuyor 2 yaşında oğlunu hep annem de ben doğurucam bana bile gelemeyecek geceli gündüzlü baktığı için...boşverin gidin birkaç saat
Nasil bir hafta aeayip sormuyor, yazik kuzuya ya is sebebiyle filan mi bi hafta ayri kalmasi gerekiyor?

Cocuk daha dogmadan arada kacamak firsatlari yaratmaya ssoz vermistik birbirimize. Cift oldugumuzu unutmayacaktik, ilk firsatta birakabilecegimiz biri oldugunda birakip nefes alacaktik. Daha kucukken daha kolay yapiyorduk bunu cunku anlamiyordu, bizi aramiyordu ama artik daha farkinda bazi seylerin. Yoklugumu hissediyor o yuzden vicdan yapiyorum. Gene de arada bir bygunku gibi basbasa cikmak cok iyi geliyor.

Bence bırakın ve suçluluk hissetmeyin anneannesi ile keyifli vakit geçirecektir emin olun içiniz rahat olsun bu size çok daha iyi gelecektir
Kendinize zaman ayırın biz ailelerden farklı sehirde yaşadığımız için kimseye bırakamıyoruz ben eşime bırakıp arkadaşlarımla görüşürdüm gerçi şimdi oda yalan oldu evden cikamiyorum

Kayınvalidm sürekli dibimde olduğu halde oğlumu bebekken ona bırakmadım bırakamadım . Zaten çalışıyorum haftaici görmüyorum diye acaip suçluluk duyuyordum. Eşim de bırakalım dediği halde inatla.her yere götürdüm per perişan çocuk peşinde kostuk yemeklerden bişey anlamadik

Ama şöyle bişey var eşimle tek başıma bişey yapmaktan zevk almiyordum bazı kızgınlıklarim olduğu için oğlum olmasa dışari bosuna çıkmışım gibi hissediyodum onun hareketleri bana zevk veriyodu. kendime eziyet etmişim bırakabilirdim aslında. Şimdi oğlum 3.5 yaşında tam çıkma zamanı şimdi de korona var hemde bebeğim var diye evden çıkamıyorum

Biz de hep şöyle oluyor. Ben bırakalım dediğimde eşim , eşim bırakalım dediğinde ben ikna olmuyorum. Sanırım sözsüz bir antlaşma yaptık. Dün akşam yemeğine çıktık beni bırakın ben kuzenlerle oynayacağım dedi, eşim bırakmadı.Ben şaşırdım beklemiyordum kalmak isteyeceğini çocuk bizi istemiyor özetle Şimdi düşünüyorum saçma ama tatilde gibiyiz birazda ailenin yanında olsak da o da yesin o da içsin gezsin görsün kafasındayız sanırım. Sanıyorum 3-5 seneye bizi temelli istemeyecek o zamanı bekliyorum istemeyen o olsun

Kaplamaz benim içimi suçluluk falan
Bi akşam 3 saatçik kim bakar benim bebeğe nolursunuz ya

Al benden de okadar 3 yaşında oğlum ve 40 günlük bebeğim var sanırım pandemi +hamilelik ve şimdi de lohusalik çok bunaldım imdat yangın var diye bağırasım var..

Bir kez otele gittik oisman oldum. Yoksa gayet rahat oluyorum sucluluk kaplamiyor. Ama otele gittigimde gercekten kotu hissettim. Hala daha tekrar ayni otelr gidip onu da goruresim var.

Hahahaha ne halt ederseniz edin terbiye sınırlarını aşmayın. sonra eee çocuğumu emanet ettim başına şu geldi bu geldi ... olan çocuklara oluyor. Açın okuyun emanet edilen çocuklara neler yapılmış.

Niye suçluluk duygusu olsunki terk etmiyosunuz sonuçta çocuğunuzu, ben bırakıp bırakıp gezersim yakın olsaydım anneme, gerçi daha doğmadı belki bende böyle düşüncem ama sanmam ya kötü bişey değil sonuçta yaptığınız

Arada bebeksiz kaçamak yapmak size ruhsal olarak daha iyi gelecektir ayrıca evliliğiniz de dinç olur. hepimizin zaman zaman eşle ya da arkadaşlarla vakit geçirme ihtiyacı var. Bu ihtiyaçlarınızı da giderirseniz bebeginize daha faydalı olabilirsiniz. Anne olmak demek gece gündüz her an her yerde bebekle beraber olmayı gittiğimiz her yere onu da götürmeyi gerektirmez bence. Anne ve babanın da alanı olmalı.Keşke herkesin yakınında çocuğunu birkaç saatliğine bırakabileceği aile yakını olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…