- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Ne kadar iyi bakacağını bilsem de benim de içimi suçluluk kaplar kesinBebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Arkadaşınıza yansıtmayın bari :)Oglan kalkana kadar elli kez karar degistirdim, hatta cantasini bile hazirladim onu da aliriz diye. Sonra kalkti emzirdim. O an kapi caldi annem geldi ve almamaya karar verdimama sanirim ruh hastasi olmusum cunku yoldayiz su an. Tadini cikarmak yerine vicdan azabi cekip buraya yaziyorym
bende şoyle kizi anneme birakip bir yerlerde bir cay ocsem yemek yesem diye icimden hep geciririm 2.5 senedir hala yapamadim
kızım olmadan asla ☺
yoruluyorum evet ama onlarin yeni yerler gormeye yeni seyler kesfetmeye daha cok ihtiyaclari var sanirim.
Uyumam gezeceğimKiyamam ya... Getir bana at benimkilerin arasına. Uyu sen
Kendinize biraz yaşam alanı bırakın. Anne olduğunuz birey olduğunuz ve karı-koca olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Eşinizle sizinle vakit geçirmeyi özlemiş ki, hemen anneye bırakmayı teklif ediyor.Bebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Valla her ikisinin de tadı ayrı. Eğer sık sık yapmıyorsanız arada bir çocuksuz biseyler yapmakta bir mahsur yok ama sürekli çocuksuz plan yapıyorsanız çocuklu planlara alismalisinizBebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Valla 1 saat 2 saati hiç dert etme,millet bırakıp 4..5 günlük tatillere gidiyor,arada nefes almaya ihtiyaç var..farzet 1 gün çalışıyorsun işe çocukla mo gideceksinBebeginizden ayri esinizle program yaptiginizda icinizi sucluluk kapliyor mu? Oglum 18 aylik. Anneme yakin oturuyoruz ve sag olsun istedigimde ogluma cani gonulden bakar. Arada bir onu anneme birakip yemege vs ciktigimiz olur ama cok nadir. Zaten kisa keseriz ve hemen doneriz. Muhabbetimiz de hep cocukla ilgili olur istemsiz :) yarin cocuksuz bir cift arkadasimizla 1 saatlik mesafede yesillik bir alanda kahvalti yapalim dedik. Esim hemen oglani annene birakalim dedi hevesle. Aslinda cok uzun zamandir cocuksuz cikmadik. Bir gun olsun cayimi sogumadan icme, kosusturmadan oturup kahvalti etme fikri sahane gelse de, kesin gidince oglani da neden getirmedim diye hayiflanacagim. Cunku piknik alani gibi bir yer. Ote yandan gotursem oglum bir saniye yerinde durmayacagi icin iki kelam edemeden, yorgun argin donecegim. Anne olmak hep gel gitler icinde yasamak galiba :) Ne yapsam bilemedim :)
Vicdan yapma, şuan senin yerinde olmak için neler vermezdim :))) tadını çıkar..Oglan kalkana kadar elli kez karar degistirdim, hatta cantasini bile hazirladim onu da aliriz diye. Sonra kalkti emzirdim. O an kapi caldi annem geldi ve almamaya karar verdimama sanirim ruh hastasi olmusum cunku yoldayiz su an. Tadini cikarmak yerine vicdan azabi cekip buraya yaziyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?