Bebekli ve Cocuklu Anneler Dikkat..

ilginiz icin cok tesekkur ederim hafif olan kabarciklari kendinden sonmus kalmamis hic kabarcik suan sade kizariklik var zaten asiri hareketli durmuyor silverdin kremi suruyorum daha iyiye gidiyor gibi insallah

Şırınga ile çekiyorlar diye biliyorum bende. @hayatınanlamısensin bencede doktora götürün. Aile hekiminin işi değil bu hemen göndermesi gerekirdi sizi

Geçmiş olsun kucagınızda kızınız varken masada sıcak birley olmasın dikkat edin.mama sandalyesinde oturtun birde daha iyi şimdiden alışsın ilerde zor oluyor yoksa şimdiden geçmiş olsun inşallah mikrop kapmadan atlatırsınız

insallah canim duam bu bugun daha kotusude olabilirdi Rabbim korudu

Susam yağı sür ve e vitamini kır yaraya.çok temiz tutmalısın baticon sür sabah akşam.
Kardeşimin ayağına bildiğin kızgın balık tavası düştü halı bile erimişti bir ay yaralı ceylan gibi gezdi. Biz bunları yaptık iğne ucu kadar bile iz kalmadı.
Bebek olduğu için yaradakinsu mutlaka patlar sakın deriyi doktora götürüp kestirtme ozaman iz kalıyor. Üstteki deri alttakini besleyim atıyor kendini zaten.

kendinden patladi sondu zaten doktorun verdigi kremleri ve kantoron yagi suruyorum.susam yagini duymustum yaniga iyi geliyormus iz birakmiyormus.

Cok gecmis olsun benim de oglum corbayi cekti masadan kolu yandi aklima geldikce kendime bela okuyorum okadar sinirleniyorumki kendime. kolunda simdilik iz var hala pembe gibi insallah büyüyene kadar gecer yoksa kendimi affetmem vallah. Herzaman gözümüzü dört acmaliyiz. Allah daha beterleeinden korusun

gecmis olsun .bir daha yasanmaz umarim allah yavrularimizi korusun aklinizda bulunsun yanik yere o an yumurta aki surerseniz iz kalmiyor aciyi aliyor diye biliyorum ben.

Rabbim şifa versin canım bebeğine, çok geçmiş olsun birdaha yaşanmaz inşaallah zor bir durum. Benimde ikizlerim bide küçük kızım var. yıllardır ocağın ön gözlerini kullanmam, yemeği ocağa koyup mutfak kapısını örterim. lavaboya giderken açık pencere yada balkon kapısı varsa örterim, hepimizin yavrularını Allah esirgesin, önlem almak önemli zira bi anlık bişeyde yıllarca pişman oluyoruz. Umarım iz kalmaz canım. Sağlıkla büyüsün inşaallah bebişin..☺

çayı hep ılık içiyoruz bu yüzden, çocuk doğduğundan beri altını kapatıp biraz bekleyip öyle bardağa dolduruyorum. ne olacağı belli olmuyor bir oyuncak fırlatıp masanın üzerinden de devirebiliyor çocuklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…