bebekten cekiniyormuş

Kabızlık da öyle ama ben idrarın bile yarayı yakması fikrinden ürküyorum. Tabi tam bilmiyorum nasıl bir olay oluyor. Siz doğumdan sonra beni aydınlatın
tabiki
ama bnde cok korkuyorum
o ameliyathaneden
sancidan sudan
dusundukce afakanlar basiyor beni

Canım bebegim 3 aylık kocamla kanka gibi olduk...
Ilk 3 ay dusuk tehlikesi vardi kanamam olmustu. Sonra bizimki korktu falan derken. Benim zorlamamla yarim yamalak biseyler oluyordu. 6. Aydan sonra oda bitti. Sezaryanla dogum yaptim. Ilk 3 ay sprial midiri nedir o seyi takmadılar. Kocam 1 aydir benden uzakta...
Yani bildigin kardeş olduk adamla... bi lafim vardı adam beni es kaza üstümj degistirirken görse pardon diyordu. Düşün artıkk...

Yapabilecegin pek birsey yok bu durumda. Ama sen yine açıkla doktorunun soylediklerini. Birsey olmayacagini anlat hatta aç internetten oku gözünün onunde sonra yanaş falan..
Olmadı kandıramadın kankalıga devam...

Benim eşimde oyleydi.Bebege birsey olacak diye korkardı.sadece sevişebilirsiniz.Dogum'dan sonra;kırkın çıkınca düzeliyor merak etmeyin.Koruma içgüdüsü.biz anneysek;onlarda baba.

Vücudu emziriyorsunuz olarak düşündürüp oksitosin hormonu salgılatıyormuş. O da doğumu tetikliyormuş.
Himmm, bunu duymustum ama gerekcesini bilmiyordum. Rahim kasilmasi da erken doguma sebep denir de insanin kafasi karisiyor. Orgazm olmasin mi kadin o zaman? Kasilmanin krali oluyor da hani

benim eşimde böyleydi.
bi de sağlıkçı olacak
biliyor birşey olmayacağını ki düşük riskim vs hiç yoktu ama psikolojik birşey diyordu bende çok üstüne gitmedim.
zira benim zorlamamla olunca da bişeye benzemiyordu.

bız ılk 6 ay ılıskıye gırdık problemsız bır gebelıkyasadım ben ama 32 haftadan sonra ılıskıye hıc gırmedık zaten zorda oluyordu ama gırmeme nedenımız yasak olusuydu ...dogumdan sonrada lugusa kanamam bıtene kadar yaklasık 1 ay hıc bırlıkte olmadık...
kızım dogdu ben evde pek durmadım ıse baslayana kadar aılemın yanına gıt gel yaptım esımde ıs dolayısıyla haftanın bellı gunlerı evde olmuyor, eee sımdı evde kalabalık aılem bızde kalıyor kıza bakmak ıcın sımdı bırbırımızın yuzunu goren cennetlık
ayrıca erkekler cekınıyorlar zarar verırım duusncesı ıle bu hepsınde var..

Doğumu kolaylaştıran yığınla yöntem var
illa sevişmene gerek yok...zaten sebmiyormuşsun boşalmayı da iğrenç buluyorsun. ..başka yöntemler dene
çörekotu ye hurma ye vs vs...ama bunları son haftada yap şimdi değil

İlk hamileliğimde doktor normal yaşantınıza devam edin demişti, 7. Ay civarı karnım baya büyüyünce eşim doğuma kadar artık bırakalım demişti, saçma saçma konuşma demiştim :)
Ve evet son güne kadar iyi kötü devam eden bir cinsel hayatımız vardı.

Bu hamileliğim ise biraz farklı, ilk aylarda doktor bir ay kadar yasakladı, sonrasında da fiziksel sorunlarım oldu ve çok aza indi. Ama aylarca ara vermedik hiç.

Bence bu konu hamileliğin gidişatına, anne adayının fiziksel sıhhatine göre sıklığı değişebilir bir olay. Karnın büyümesi vs o kadar etkili değil, sonuçta mecbur dikkat ediyorsun. Ama doktor yasaklamadığı sürece sıfıra inmesi çok normal değil bence, 9 aylık bir süreç sonuçta, az da değil ki.

eee yuh artik :)
normalde bi iki ay kala cinsellik bitirilirmis normalde
bebek son bir gun kala iyice assagisa olur
butuk cesaret vallahi

niye yuh?
erken doğum riski yoksa hiçbir sıkıntı yok.
zaten doğuma az kalmışsa da erken doğum olmaz.
2 ay kala bitirmeye filan gerek yok.
ve evet doğumdan önceki gün bile olabilir, hatta salgılanan oksitosin hormonu doğumun başlamasına da neden olabilir.
meme uyarımıyla da oksitosin salgılanabildiği için doğumu tetikleyebilir.
anormal bir şey yok.

buraya sürekli aynı içerikli açılan bu konuları görünce kendimden şüphelendim. hamilelik boyu+lohusalık boyu el sürdürmedim desem yeridir. o da istemedi. istemedim, tehlikeliydi ve içim almadı aşamalarını yaşadım. o konuda hiçbir sorunum, sıkıntım yoktur, eşimin de öyle ama rahatsız olduk ikimiz de. olabilir yani. istemiyorsa çok ta zorlamayın bence.

Tatlım bizde öyleydik 4. Ayda hatta doktor hiç sorun yok devam edebilirsiniz demesine ragmen eşim korkuyordu yapmaktn.sürwkli cinselliğin bebege zarar vermediği ile ilgili makale okuttum ve eger böle devam ederse doktora şikayet edicem dedim :) benim hamilelikte cinsel isyekte artış oldu cünkü şimdi 5. Aydan bu yana haftada 1 şükür

Sizin eşinizde ki durum hemen hemen tüm erkeklerde oluyor maalesef.
Bizim de ilk 3 ay cinsel perhizimiz oldu fakat daha sonra eşim pek yanaşmadı.Bende eşime internetten cinsel ilişki sırasında bebeği hissedemeyeceğini gösteren bir şema bulup gösterdim o zaman ikna oldu ve rahatladı.
35 haftalık olduk hala da cinsel düzenimize devam ediyoruz.
Doktorum son aya kadar vajinal enfeksiyona karşı prezervatif kullanmamızı önerdiği için bizde kullanıyoruz tabi.
Arkadaşımın eşide pek yanaşmıyordu ona da şemayı yolladım şimdi onun eşi de ikna olmuş sorun kalmamış.
Tabi eşinizi ikna etmek için gebelikte ki cinsel pozisyonları da önerin derim.
Bunda ayıp bişey yok.Normal doğum düşünüyorsanız doğuma yakın prezervatif kullanımını bırakın babanın spermleri pelvis kanalını yumuşatır doğumu kolaylaştırır.

Aynı şekilde bende de artış oldu normalde de eşimle cinsel anlamda çok istekli ve uyumluyuzdur gebelikte bu durum daha da arttı tabi :)
Bizde haftada en az 2 en fazla 3 kere birlikte oluyoruz fakat daha dikkatli daha yumuşak hareketlerle.
Şimdiye dek bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.
Benim yaşım 40 eşimin de 47
Gençleri bazen anlamakta zorluk çekiyorum. Kızımda da doğuma kadar cinsel hayatım devam etmişti.

eee yuh artik :)
normalde bi iki ay kala cinsellik bitirilirmis normalde
bebek son bir gun kala iyice assagisa olur
butuk cesaret vallahi
Yok öyle bişey. Bizde doğuma 2 gün kala yaptık. Bebek sandığınız gibi vajinanın girişinde açıkta beklemiyo. Kocanın penisi bebeğin kafasına değmez korkma. Rahimin içinde ve çok güvende. Ona bir zarar veremezsin.

Cinsel birleşmeyi bir kaç dakikalık zevk olarak tanımlamanız çok şaşırtıcı.
Zira cinsellik ihtiyaçtır ve o bir kaç dakikalık zevk dediğiniz olay sayesinde şu anda bebeklerimiz karnımız da.
Ayrıca bir kaç dakika değil önsevişmeyle birlikte çoğu zaman 1 saat sürüyor.
Birbirini seven kadın ve erkeğin tensel uyumları aldıkları haz ve mutluluk bir kaç dakikalık zevk değil İHTİYAÇTIR.
Bahsettiğiniz şekilde olması için ihanetle yapılan kaçamak cinselliğin olması gerek.
Ve sadece erkeğe ait bir durum da değil kadının da ihtiyacı var.
Ya evli değilsiniz ya cinsel hayatınız çok kötü yada zevk almıyosrunuz.
Yoksa karı koca arasın da ki en özel en güzel zamanların geçtiği o anı bir kaç dakikalık zevk diye tanımlamazdınız.

Himmm, bunu duymustum ama gerekcesini bilmiyordum. Rahim kasilmasi da erken doguma sebep denir de insanin kafasi karisiyor. Orgazm olmasin mi kadin o zaman? Kasilmanin krali oluyor da hani
Orgazm değil de göğüs uçlarını uyarmak doğum kasılması yapıyor.
Doğumuma 1 gün kalana dek cinsel hayatımız devam etti.
Şimdi de ediyor.

Size katılıyorum.
Konu sahibinin yazısını yorumları sonuna kadar okudum.
Bizde bir tohaflık mı var ? diye düşünüyordum.
Valla çok şükür hamileğim güzel gitti şimdiye kadar bir tek şu 1 gündür sol bacak ağrılarım çok var.
Ama ilişkimiz hala devam ediyor daha temkinli tabi ki ister istemez karnımdan dolayı.
Ve bence bebek açısından daha iyi düşünüyorum.
Annenin duygusal doyumu ve mutlu olması, zevk alıyor olması bebeğin de huzurlu hissetmesine sebep olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…