tabikiKabızlık da öyle ama ben idrarın bile yarayı yakması fikrinden ürküyorum. Tabi tam bilmiyorum nasıl bir olay oluyor. Siz doğumdan sonra beni aydınlatın
Himmm, bunu duymustum ama gerekcesini bilmiyordum. Rahim kasilmasi da erken doguma sebep denir de insanin kafasi karisiyor. Orgazm olmasin mi kadin o zaman? Kasilmanin krali oluyor da haniVücudu emziriyorsunuz olarak düşündürüp oksitosin hormonu salgılatıyormuş. O da doğumu tetikliyormuş.
bız ılk 6 ay ılıskıye gırdık problemsız bır gebelıkyasadım ben ama 32 haftadan sonra ılıskıye hıc gırmedık zaten zorda oluyordu ama gırmeme nedenımız yasak olusuydu ...dogumdan sonrada lugusa kanamam bıtene kadar yaklasık 1 ay hıc bırlıkte olmadık...dogum kolaylasiyormus
iliskiden cok bunun uzerinde duruyorum .
sevisiyoruz vs ama gerisi olmuyor .
ihani olur ya bir muddet iliski olmayinca vajina sıkılasip daralir birazda ben bundan korkuyorum hic olmazsa dogum zor olur mu diye .
yoksa ilk bebegimiz anliyorum ama iste ..
eee yuh artik :)
normalde bi iki ay kala cinsellik bitirilirmis normalde
bebek son bir gun kala iyice assagisa olur
butuk cesaret vallahi
Tatlım bizde öyleydik 4. Ayda hatta doktor hiç sorun yok devam edebilirsiniz demesine ragmen eşim korkuyordu yapmaktn.sürwkli cinselliğin bebege zarar vermediği ile ilgili makale okuttum ve eger böle devam ederse doktora şikayet edicem dedim :) benim hamilelikte cinsel isyekte artış oldu cünkü şimdi 5. Aydan bu yana haftada 1 şükürkızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
Sizin eşinizde ki durum hemen hemen tüm erkeklerde oluyor maalesef.kızlar hamileligimin 5 . ayındayım
esimle cinsel iliskimiz hic yok , çekiniyor .
1 bucuk ayimdan beri bildiginiz aramızda hicbir sekilde birsey olmadi . hadi ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi ama artik besinci ayimdayim .
Adeta kardes gibiyiz .
cocuga bisey olur diye cekiniyordu ilk
simdi ise bilmiyorum hissediyormus gibi geliyor diyor .
ayni problemi yasayan var mi ?
doktorda acikladi birsey olmayacagini ama nafile .
dogum icinde iyiymis iliski
napabilirim
Aynı şekilde bende de artış oldu normalde de eşimle cinsel anlamda çok istekli ve uyumluyuzdur gebelikte bu durum daha da arttı tabi :)Tatlım bizde öyleydik 4. Ayda hatta doktor hiç sorun yok devam edebilirsiniz demesine ragmen eşim korkuyordu yapmaktn.sürwkli cinselliğin bebege zarar vermediği ile ilgili makale okuttum ve eger böle devam ederse doktora şikayet edicem dedim :) benim hamilelikte cinsel isyekte artış oldu cünkü şimdi 5. Aydan bu yana haftada 1 şükür
Yok öyle bişey. Bizde doğuma 2 gün kala yaptık. Bebek sandığınız gibi vajinanın girişinde açıkta beklemiyo. Kocanın penisi bebeğin kafasına değmez korkma. Rahimin içinde ve çok güvende. Ona bir zarar veremezsin.eee yuh artik :)
normalde bi iki ay kala cinsellik bitirilirmis normalde
bebek son bir gun kala iyice assagisa olur
butuk cesaret vallahi
Cinsel birleşmeyi bir kaç dakikalık zevk olarak tanımlamanız çok şaşırtıcı.Bu konu birkaç kez daha açıldı, var yaşayan yani biliyorum. İlk kez bebek sahibi olacaksanız adamcağız temkinli gidiyordur ilk kez baba olacak sonuçta. Ne kadar güzel sorumluluk sahibi, birkaç dakikalık zevk uğruna ne size ne bebeğine zarar vermemek için işi garantiye alıyor demekki, ben olsam sevinirdim galiba
Orgazm değil de göğüs uçlarını uyarmak doğum kasılması yapıyor.Himmm, bunu duymustum ama gerekcesini bilmiyordum. Rahim kasilmasi da erken doguma sebep denir de insanin kafasi karisiyor. Orgazm olmasin mi kadin o zaman? Kasilmanin krali oluyor da hani
Cinsel birleşmeyi bir kaç dakikalık zevk olarak tanımlamanız çok şaşırtıcı.
Zira cinsellik ihtiyaçtır ve o bir kaç dakikalık zevk dediğiniz olay sayesinde şu anda bebeklerimiz karnımız da.
Ayrıca bir kaç dakika değil önsevişmeyle birlikte çoğu zaman 1 saat sürüyor.
Birbirini seven kadın ve erkeğin tensel uyumları aldıkları haz ve mutluluk bir kaç dakikalık zevk değil İHTİYAÇTIR.
Bahsettiğiniz şekilde olması için ihanetle yapılan kaçamak cinselliğin olması gerek.
Ve sadece erkeğe ait bir durum da değil kadının da ihtiyacı var.
Ya evli değilsiniz ya cinsel hayatınız çok kötü yada zevk almıyosrunuz.
Yoksa karı koca arasın da ki en özel en güzel zamanların geçtiği o anı bir kaç dakikalık zevk diye tanımlamazdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?