Bebekten vazmıgeçmeli?

rabbim istersee akan sular durur..sen hiç kafana takma para uğraş vs erkekleri gerer..eşin haklı demiyorum ama çok duygusalız biz neler neler duydum kordonları bağlı olduğu halde hamile kalanlar yumurta rezervi bitti anda hamile kalanlar o kadar çok ki birtanesi de ben tek tüpüm açık açık tarafta hiç yumurtam oluşmuyordu dr dedi aşılama bile zaman kaybı direkt tüp bebeğe geçin dedi gonal f kullandım iğnelerle 4-5 yumurta oluştu dr normalle tuttmaz aşılama yapalım dedi yok dedim kendmiz deneyelim dedim yumurtalar oluştu bana % 20 ihtimal verdi çok umutsuzdu ama 4 üz bebek bekliyorum şu an..seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama tek diyebileceğim rabbime sığın çok düşünme stres yapmamaya çalış eşinle mutlu olmaya bak hiç ummadığın anda bi bakmışsın bebişin göbüşünde ..rabbim yardımcın olsn kardeşim.

4 bebek ayni anda ne güzel. Allah saglikli uzun ömür versin. Ben de cok cocugum olsun istemistim cocuklari cok seviyorum ama kismet gec anne oldum.

Görümcem de 3 düsükten sonra ümidini kesmisti, evlat edinmeyi düsünürken ümidi kesmisken simdi 1 ay sonra dogum yapacak.

kavga sırasında bende eşimi tanıyamıyorum hakaretler havada uçuşur küfürde cabası.ben bi salak deyim üzerime yürür bana nasıl dersin diye.konunuza gelince üste çıkmış beyefendi.arsızlık yapmış boş ver böle düşünen birine baba yapmaya çalışma sonra kendi anlayıp özür dileyecek zaten

Mrb arkadaşlar benim derdim bebek . 5 yıllık Evliyiz bu süre içinde bir kez tüp bebek aşılama ve sadece iğneyle tedavi yollarından geçtim. Hiç gebelik oluşmadı . Son tedavimde Dr Um tüp bebek yapmamı tavsiye etti tekrar uzatmamak adına . Eşimde çocuk sahibi olmak istiyor ama sanırım benim özlemim daha fazla . O tüp bebek yaptırmak istemiyor nedeni ise para. Paramız yok sen normal yoldan dene Dr lar boş Konuşuyor kısmette varsa olur dünya alem tüp bebek mi yapıyor illa çocuk sahibi olmak için 5-6 bin lira para mı vermek gerekiyor dedi. bu konu üzerine tartıştık . normalde ist da yaşamıyorum ama şimdi burdayım Yaşadığım yerde gerekli testleri yapıp ilaçları aldım bu iş için hazırlıklı geldim . Neyse eşim yeni araba Aldı onun Ödemeleri var .benimde bankada bireysel emeklilik param var 3 bine yakın onu çekelim annemde bir miktar verecek sen ne kadar verebilirsin dedim ben de hiç yok dedi iki gün önce Arabanın lastiklerini bin liraya değiştirdi . Bende madem yok neden lastik alıyorsun dedim bana dediği sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin dedi yani bana göre hakaretin dibine vurdu .tabi ben sinir krizi geçirdim bende saydım biraz telefonda . şu an o yaşadığımız Şehirde yan yana değiliz dün oldu olay sabah arayıp neye karar verdin diyor bende karar veremiyorum salağım ben dedim yine tartıştık şu an konuşmuyorum uzun ve Karmaşık bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın şu an nasıl hareket etmeliyim geçen defa ki tüp bebek te benim zorumla oldu negatif oluncada beni dinlemedin sonuç ortada dedi bu arada problem bende .bende bundan sonra ilaçta kullanmam madem kısmet olursa olmazsa olmaz 20 yıl geçsede senin umrunda olmaz dedim.tedavisiz imkansız gibi birşey . Oda tüp bebek yapmayacaksın normal ilaçlarla devam edeceksin diye emir buyurdu çok üzgünüm çok

O yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum ki,
bence erteleyin . .Kadın ve erkek için de maddi manevi çok yıpratıcı ama kadın için çok daha fazla ..
Eşinizin desteğine ihtiyacınız olacak . .Moral bu tedavi de çok önemli ..
Bu şekilde zoraki olmaz .. İkinizin de içinden gelmeli, emin ve umutlu olmalısınız ..

Yahu çıldırmamak elde değil bu adamın benden özür dileyip kendini affettiremeye çalışması gereken yerde ben ona yazdım slm verip ne yaptığını sordum nasıl havalarda triplerdeyse artık cevap vermiyor. Iyi tanıyorum onu aklı sıra bana ders vermeye Çalışıyor ona beni arama dedim diye.beş altı gün oldu konuşmayalı uzatmak istmedim şimdi ben ne yapayım sinirim bozuldu

26 yaşındayım SGK anlaşmalı hastaneyide söyledim 3200 oda Onada yok diyor ilaç ve aşılamayla devam edecekmişim

Mrb arkadaşlar benim derdim bebek . 5 yıllık Evliyieştendestek bekliyor.süre içinde bir kez tüp bebek aşılama ve sadece iğneyle tedavi yollarından geçtim. Hiç gebelik oluşmadı . Son tedavimde Dr Um tüp bebek yapmamı tavsiye etti tekrar uzatmamak adına . Eşimde çocuk sahibi olmak istiyor ama sanırım benim özlemim daha fazla . O tüp bebek yaptırmak istemiyor nedeni ise para. Paramız yok sen normal yoldan dene Dr lar boş Konuşuyor kısmette varsa olur dünya alem tüp bebek mi yapıyor illa çocuk sahibi olmak için 5-6 bin lira para mı vermek gerekiyor dedi. bu konu üzerine tartıştık . normalde ist da yaşamıyorum ama şimdi burdayım Yaşadığım yerde gerekli testleri yapıp ilaçları aldım bu iş için hazırlıklı geldim . Neyse eşim yeni araba Aldı onun Ödemeleri var .benimde bankada bireysel emeklilik param var 3 bine yakın onu çekelim annemde bir miktar verecek sen ne kadar verebilirsin dedim ben de hiç yok dedi iki gün önce Arabanın lastiklerini bin liraya değiştirdi . Bende madem yok neden lastik alıyorsun dedim bana dediği sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin dedi yani bana göre hakaretin dibine vurdu .tabi ben sinir krizi geçirdim bende saydım biraz telefonda . şu an o yaşadığımız Şehirde yan yana değiliz dün oldu olay sabah arayıp neye karar verdin diyor bende karar veremiyorum salağım ben dedim yine tartıştık şu an konuşmuyorum uzun ve Karmaşık bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın şu an nasıl hareket etmeliyim geçen defa ki tüp bebek te benim zorumla oldu negatif oluncada beni dinlemedin sonuç ortada dedi bu arada problem bende .bende bundan sonra ilaçta kullanmam madem kısmet olursa olmazsa olmaz 20 yıl geçsede senin umrunda olmaz dedim.tedavisiz imkansız gibi birşey . Oda tüp bebek yapmayacaksın normal ilaçlarla devam edeceksin diye emir buyurdu çok üzgünüm çok
Onceleri esinizin istediği gibi yapın tedaviyi çünkü bu moral bozukluğuyla olmaz Zaten. Buiişler en çok eşten destek bekliyor. Onun fikrini onemsediginizi gösterin ki eğer olmazsa sizde onu ikna edebilin. Benimde tedaviyle oldu. Çok zor oldu ama eşim hep yanimdaydi. 3. Asilamayi yapmayalim dedi bende biktigim ve yıprandığı için birakicaktim ki annem ikna etmiş kendisini ve 3. Asilamayla geldi bebeğim çok sukur. Rabbim sizede nasip etsin. Ama moralinizi yüksek tutun o yüzden önce esinizle sorunlarınızı ortadan kaldırın. Erkekler bebeği aslındacçok ister ama hiç belli etmezler.

Bi
26 yaşındayım SGK anlaşmalı hastaneyide söyledim 3200 oda Onada yok diyor ilaç ve aşılamayla devam edecekmişim
bizde devlet hastanesinde başlıcaz bu ay.hiçbir ücret gidemiyoruz. Bence yaşınız geçmeden yaptırın.dahada zorlaşıyor çünkü. Nasipte varsa olur doğru da bide sebepler var yanı.çaresine bakmak lazım.dinimizde tedavi olmayın bekleyin öyle denmiyor.

Haklısınız ben tüp bebek konusunu yaza erteledim o arada tekrar aşılama deniycem sanırım ama tabi bu fikrimden eşimin haberi yok konuşmuyoruz şu anda

Belli ki cok istiyorsunuz anne olmayı fakat bu sevincler tek yasanmıyor malesef kocanızında aynı istekte olması gerekiyor zira tüp bebek tedavisi icin ilk önce moral gerekiyor ama görüyorum ki o morali veren biri yok karsınızda bence tüp bebekten önce baba etmek istediğiniz adamın düzelmesi icin caba verin. Ağac sağlam olsun ki meyveler olsun. Hakkınızda hayırlısı...

O kısmını bende çok iyi anlayamadım hani lastik bin lira tedavi 5 bin ne alaka demek istemişte olabilir ama sonuç ta üç ordan beş burdan öyle birikiyor ve benim bankada bir miktar param ve gerekirse telefonu mu satarım diyorum onu geç diyor iki gün sonra yine aynısını istersin
Esın agır konusmus ama onun kızdıgı yaptıgın kıyaslama olmus. Erkekler bızıom gıbı ınce dudusnmedıgı ıcın bu tarz kıyaslamalar onları sınırlendırebılıyor. Ama yıne de daha anlayıslı olması lazım sana karsı. Bence arabanızı falan satmayın, sonucta araba da lazım olucak cocuk olunca. Yasınız daha genc, normal tedavınıze devam edın olmadın seneye yaptırırsınız paranızda olur hem. Tup bebegınde garantısı yok sonucta.Benım arkadasım 4 kez yaptırdı olmadı sonra kendısı hamıle kaldı.

5-6 bın lıra para mı?
demek kı esınız cocuk sahıbı olmak ıstemıyor?
hem tup bebek negatıf olunca neden sıze yuklenıyor olmayacak bıseymıymıs bu?
benım oglum 5.5 yasında- 2006'dan 2010 doguma kadar 1 daıre parasına cıktı masrafı
3 kere tup bebek denedık 3.de oldu.
bız gerek duymadık ama devlet desteklı tup bebek yapan yerler var rapor cıkarmanız gerekıyor , bunuda dusunebılırsınız mesela
5-6 bınlıra paramı derken? Sonucta tup bebegı bır kez yaptırmıyorsunuz , tutmadıysa 2. 3.yu denıyorsunuz ve bu para da herkesde olmayabılır. Sız bır daıre parası harcamıssınız ama herkesın buna gucu olmayabılır

canım bence askıya al biraz ikinizde maddi manevi hazır olunca deneyin.
zamana bırakın. ayrıca tedavisiz imkansız diye bir şey asla yok böyle düşünme. Rabbim istesin yeter

Hipogonadlar tüpbebek dışında da doğal yolla hamile kalabilir ( hormon takviyesi ile birlikte)
İmkansızı atın kafanızdan lütfen.

Tüpbebek maddi ve manevi zor bi aşama özellikle de sizin için.

Bu gerilim stres daha kötü yapar.

Back
X