- Konu Sahibi Perimasali
rabbim istersee akan sular durur..sen hiç kafana takma para uğraş vs erkekleri gerer..eşin haklı demiyorum ama çok duygusalız biz neler neler duydum kordonları bağlı olduğu halde hamile kalanlar yumurta rezervi bitti anda hamile kalanlar o kadar çok ki birtanesi de ben tek tüpüm açık açık tarafta hiç yumurtam oluşmuyordu dr dedi aşılama bile zaman kaybı direkt tüp bebeğe geçin dedi gonal f kullandım iğnelerle 4-5 yumurta oluştu dr normalle tuttmaz aşılama yapalım dedi yok dedim kendmiz deneyelim dedim yumurtalar oluştu bana % 20 ihtimal verdi çok umutsuzdu ama 4 üz bebek bekliyorum şu an..seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama tek diyebileceğim rabbime sığın çok düşünme stres yapmamaya çalış eşinle mutlu olmaya bak hiç ummadığın anda bi bakmışsın bebişin göbüşünde ..rabbim yardımcın olsn kardeşim.
4 bebek ayni anda ne güzel. Allah saglikli uzun ömür versin. Ben de cok cocugum olsun istemistim cocuklari cok seviyorum ama kismet gec anne oldum.
Görümcem de 3 düsükten sonra ümidini kesmisti, evlat edinmeyi düsünürken ümidi kesmisken simdi 1 ay sonra dogum yapacak.