Bebekten vazmıgeçmeli?

Bence bundan başka bir sorun yoksa uzatmayın arayın.Çocuk istememesine gelince de bence çocuk olduğunda o sizden fazla sevinip çocuğu sahiplenecek.Erkekler kadınlar kadar hızlı adapte olamıyorlar çocuk olayına maalesef...

Ne zaman döneceksiniz eşinizin bulunduğu şehre. Daha önceki küslüklerinizde sizin haksız olduğunuz durumlarda falan kim alttan aldı. Ben mesela sizin bulunduğunuz durumda olsam aramazdım biraz daha sanırım. ama benim ilişkimde durum farklı biz daha 7 yıldır hiç küsmedik o nedenle o durumu bilmiyorum. Arada telefonda geriliriz onda da bir kaç saat sonra muhakkak başka bişeyle ilgili birbirimizi aramamız gerekir ve hiç bişey olmamış gibi devam eder. Ama şimdi bu durum biraz ciddi. Bu konu dışında aramanız gereken başka bir sebep varsa atıyorum evle ilgili bi durum olur ödenmesi gereken bi fatura olur yada verilmesi gereken bi haber olur ne kadar küste olsan eşine söylemen gereken bişey olur onu bahane ederek arayabilirsiniz mesela.

Bebek konusunda ise bence biraz erteleyin. zaten ayrı şehirlerdeymişsiniz şu anda. Arada mesafe olunca yanlış anlamalar çoğalıyor. Bu süreçte biraz oluruna bırakın herşeyi ilaçlara da ara verin biraz vücudunuz dinlensin. Tekrar bir araya geldiğinizde ve eşinizden emin olduğunuzda denemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Eşim bayramda buraya gelecek yanıma aileside burada . Dediğiniz gibi bizde hiç küsmedik evde birşey olmamış gibi devam ederiz aslında kimi zaman ben küsmek istesemde o konuşur yani küsmeyi sevmez

Eşim bayramda buraya gelecek yanıma aileside burada . Dediğiniz gibi bizde hiç küsmedik evde birşey olmamış gibi devam ederiz aslında kimi zaman ben küsmek istesemde o konuşur yani küsmeyi sevmez
rabbim istersee akan sular durur..sen hiç kafana takma para uğraş vs erkekleri gerer..eşin haklı demiyorum ama çok duygusalız biz neler neler duydum kordonları bağlı olduğu halde hamile kalanlar yumurta rezervi bitti anda hamile kalanlar o kadar çok ki birtanesi de ben tek tüpüm açık açık tarafta hiç yumurtam oluşmuyordu dr dedi aşılama bile zaman kaybı direkt tüp bebeğe geçin dedi gonal f kullandım iğnelerle 4-5 yumurta oluştu dr normalle tuttmaz aşılama yapalım dedi yok dedim kendmiz deneyelim dedim yumurtalar oluştu bana % 20 ihtimal verdi çok umutsuzdu ama 4 üz bebek bekliyorum şu an..seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama tek diyebileceğim rabbime sığın çok düşünme stres yapmamaya çalış eşinle mutlu olmaya bak hiç ummadığın anda bi bakmışsın bebişin göbüşünde ..rabbim yardımcın olsn kardeşim.

rabbim istersee akan sular durur..sen hiç kafana takma para uğraş vs erkekleri gerer..eşin haklı demiyorum ama çok duygusalız biz neler neler duydum kordonları bağlı olduğu halde hamile kalanlar yumurta rezervi bitti anda hamile kalanlar o kadar çok ki birtanesi de ben tek tüpüm açık açık tarafta hiç yumurtam oluşmuyordu dr dedi aşılama bile zaman kaybı direkt tüp bebeğe geçin dedi gonal f kullandım iğnelerle 4-5 yumurta oluştu dr normalle tuttmaz aşılama yapalım dedi yok dedim kendmiz deneyelim dedim yumurtalar oluştu bana % 20 ihtimal verdi çok umutsuzdu ama 4 üz bebek bekliyorum şu an..seni üzmek için söylemiyorum kesinlikle yanlış anlama tek diyebileceğim rabbime sığın çok düşünme stres yapmamaya çalış eşinle mutlu olmaya bak hiç ummadığın anda bi bakmışsın bebişin göbüşünde ..rabbim yardımcın olsn kardeşim.
Oowww kizzz ucuzduuu dort mu olduuu ayyy masallaaahhhhhh yaaa ♥♥♥

Mrb arkadaşlar benim derdim bebek . 5 yıllık Evliyiz bu süre içinde bir kez tüp bebek aşılama ve sadece iğneyle tedavi yollarından geçtim. Hiç gebelik oluşmadı . Son tedavimde Dr Um tüp bebek yapmamı tavsiye etti tekrar uzatmamak adına . Eşimde çocuk sahibi olmak istiyor ama sanırım benim özlemim daha fazla . O tüp bebek yaptırmak istemiyor nedeni ise para. Paramız yok sen normal yoldan dene Dr lar boş Konuşuyor kısmette varsa olur dünya alem tüp bebek mi yapıyor illa çocuk sahibi olmak için 5-6 bin lira para mı vermek gerekiyor dedi. bu konu üzerine tartıştık . normalde ist da yaşamıyorum ama şimdi burdayım Yaşadığım yerde gerekli testleri yapıp ilaçları aldım bu iş için hazırlıklı geldim . Neyse eşim yeni araba Aldı onun Ödemeleri var .benimde bankada bireysel emeklilik param var 3 bine yakın onu çekelim annemde bir miktar verecek sen ne kadar verebilirsin dedim ben de hiç yok dedi iki gün önce Arabanın lastiklerini bin liraya değiştirdi . Bende madem yok neden lastik alıyorsun dedim bana dediği sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin dedi yani bana göre hakaretin dibine vurdu .tabi ben sinir krizi geçirdim bende saydım biraz telefonda . şu an o yaşadığımız Şehirde yan yana değiliz dün oldu olay sabah arayıp neye karar verdin diyor bende karar veremiyorum salağım ben dedim yine tartıştık şu an konuşmuyorum uzun ve Karmaşık bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın şu an nasıl hareket etmeliyim geçen defa ki tüp bebek te benim zorumla oldu negatif oluncada beni dinlemedin sonuç ortada dedi bu arada problem bende .bende bundan sonra ilaçta kullanmam madem kısmet olursa olmazsa olmaz 20 yıl geçsede senin umrunda olmaz dedim.tedavisiz imkansız gibi birşey . Oda tüp bebek yapmayacaksın normal ilaçlarla devam edeceksin diye emir buyurdu çok üzgünüm çok
Bence bebekten önce bu kadar düşüncesiz, sizin duygularınızı umursamayan bir adamla evliliğinizi gözden geçirin. Bu ne bencilliktir. Araba evlat sahibi olmaktan nasıl daha kıymetli görülebilir...

Lastik daha onemliymis baksaniza boswerin biraz daha zamana birakin

Maşallah maşallah Barekallah :) Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza çok sevindim benimde yumurtalar 5-8 arası gelişiyor ama henüz olmadı inş benimde ikiz olur amin

canım eşler karşılıklı olarak gerilebiliyoruz
bendede hiç gebelik oluşmadı daha salı günü negatifi gördüm tekrar 2.tüp bebekte

embriyo oluyor ancak rahime tutunamıyor demekki

artık alternatif tıpa yönelcem galiba yapacak bişeyim kalmadı

ama şunuda demeden geçemicem
şu an stres altındasın bu koşullarda başlama bu tedavide en önemli şey moral ve rahatlık
biraz zamana bırak olur mu rahatla

kolay bi süreç değil iyi bi hastane doktor ve ekip bul pozitif bi enerji ile git bu şartlar altında gidersen olmaz

Mrb arkadaşlar benim derdim bebek . 5 yıllık Evliyiz bu süre içinde bir kez tüp bebek aşılama ve sadece iğneyle tedavi yollarından geçtim. Hiç gebelik oluşmadı . Son tedavimde Dr Um tüp bebek yapmamı tavsiye etti tekrar uzatmamak adına . Eşimde çocuk sahibi olmak istiyor ama sanırım benim özlemim daha fazla . O tüp bebek yaptırmak istemiyor nedeni ise para. Paramız yok sen normal yoldan dene Dr lar boş Konuşuyor kısmette varsa olur dünya alem tüp bebek mi yapıyor illa çocuk sahibi olmak için 5-6 bin lira para mı vermek gerekiyor dedi. bu konu üzerine tartıştık . normalde ist da yaşamıyorum ama şimdi burdayım Yaşadığım yerde gerekli testleri yapıp ilaçları aldım bu iş için hazırlıklı geldim . Neyse eşim yeni araba Aldı onun Ödemeleri var .benimde bankada bireysel emeklilik param var 3 bine yakın onu çekelim annemde bir miktar verecek sen ne kadar verebilirsin dedim ben de hiç yok dedi iki gün önce Arabanın lastiklerini bin liraya değiştirdi . Bende madem yok neden lastik alıyorsun dedim bana dediği sen hangi cesaretle bunu soruyorsun beni sorgulayamazsın salak mısın sen araba lastiğiyle tüp bebeği kıyaslayacak bir beyin yapısına sahipsin dedi yani bana göre hakaretin dibine vurdu .tabi ben sinir krizi geçirdim bende saydım biraz telefonda . şu an o yaşadığımız Şehirde yan yana değiliz dün oldu olay sabah arayıp neye karar verdin diyor bende karar veremiyorum salağım ben dedim yine tartıştık şu an konuşmuyorum uzun ve Karmaşık bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın şu an nasıl hareket etmeliyim geçen defa ki tüp bebek te benim zorumla oldu negatif oluncada beni dinlemedin sonuç ortada dedi bu arada problem bende .bende bundan sonra ilaçta kullanmam madem kısmet olursa olmazsa olmaz 20 yıl geçsede senin umrunda olmaz dedim.tedavisiz imkansız gibi birşey . Oda tüp bebek yapmayacaksın normal ilaçlarla devam edeceksin diye emir buyurdu çok üzgünüm çok
Tup bebege baslayip baslamaman gerektigi yasina ve dogal yolla gebelik olusma sansina yumurta rezervine bagli.
Anladigim kadariyla bu konuda bi aciliyetin yok.
Ben bikac ay sonra tup bebek dusunuyorum yasim 36 herhangi bir sorunum yok ama artik dogal yolla olmasini bekleyemeyecegim bir sene gecti.

Herkesten duydugum tup bebegin kendisinin zaten sikintili bir surec oldugu. Bu surece esinle savasarak girersen sonucun negatif olmasi cok sasirilacak birsey degil cunku moral oldukca onemli her zaman dedikleri sey bu.
E bi yandan da bes sene uzun bir surec. Yani cok haklisin ama esini ikna etmen lazim.
Neden bir asilama daha yapip ve raporlarini cikartip tup bebegi sigortanin karsilamasini saglamiyorsun?
Yasin kac bu arada canim

canım eşler karşılıklı olarak gerilebiliyoruz
bendede hiç gebelik oluşmadı daha salı günü negatifi gördüm tekrar 2.tüp bebekte

embriyo oluyor ancak rahime tutunamıyor demekki

artık alternatif tıpa yönelcem galiba yapacak bişeyim kalmadı

ama şunuda demeden geçemicem
şu an stres altındasın bu koşullarda başlama bu tedavide en önemli şey moral ve rahatlık
biraz zamana bırak olur mu rahatla

kolay bi süreç değil iyi bi hastane doktor ve ekip bul pozitif bi enerji ile git bu şartlar altında gidersen olmaz
Benim ilk denemem olacak birkac ay icinde. Sen nerde yaptirdin yasin kac?
Ben yaptiracagim doktordan cok umutluyum bakalim insallah ilkinde tutar

Bence sen de kendini dinlenmeye al bu arada alternatif tiptan yararlan baktin yine bisey yok bu dinlenmenin ardindan tekrar tup bebek yaparsin canim pes etmek yook olacak bu is

Benim ilk denemem olacak birkac ay icinde. Sen nerde yaptirdin yasin kac?
Ben yaptiracagim doktordan cok umutluyum bakalim insallah ilkinde tutar

Bence sen de kendini dinlenmeye al bu arada alternatif tiptan yararlan baktin yine bisey yok bu dinlenmenin ardindan tekrar tup bebek yaparsin canim pes etmek yook olacak bu is
hayırlısı canım bakalım
bu göbek düşüklüğü falan diyolar
neyse bakıtcam bakalım bayramda inşallah

ben ankara cebecide yaptırdım canım sen ???

Ben Ist te Engin Oral da yaptiricam bahcecinin laboratuarini kullaniyo.
Insallah en yakin zamanda bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz
doktoru tanımıyorum duymadım ancak bahçeçiyi duymayan yok inşallah inşallah yüzünüz güler hayırlı sağlıklı evladlar nasip etsin RABBİM

Maşallah maşallah Barekallah :) Allah hepsini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin adınıza çok sevindim benimde yumurtalar 5-8 arası gelişiyor ama henüz olmadı inş benimde ikiz olur amin
Allah razı olsun aminnn inşallah sorunsuz bi gebelik ve doğum olur , dualarımdasınız rabbim yardımcınız olsun..ama dediğim gibi düşünmemeye çalışın biraz

Yaşım 26 eşimin yaşı 30 çocuk istemiyor diyemem ama tabi çocuk için deli oluyorda diyemem yani hep hastane Dr araştıran koşuşturan taraf benim her tedavi sonucundada Ağlayan ben sağlık olsun kısmet diyen o

Yaşınız genç.
Yumurta hapları+çatlatma iğnesi ile 6ay deneyin masrafı yok.
Tüp bebektede garanti yok netice.
Bence stres yapmayın,zaten negatif denemeniz olmuş.
Biraz ara verin acele etmeyin,hem kendiniz hem eşinizi strese sokmayın.
Yerinizde olsam 30 a kadar tüp bebek düşünmez,diğer alternatifleri değerlendirirdim.
İmkansız diye birşey yok,bol şanslar.

arkadasın dediğine katılıyorum yasın daha genc bak yakın cevremden sana iki örnek veriyim 4 yıllık evlilerdi bi tanıdıgım cocukları olmuyodu baska sehırden geldiler istanbula tdavi olmak ıcın hastaneye kayıt yaptırcaklardı sonra bi bakmışlar eşi hamile hemde ikiz bayanın yasıda 28 diger tanıdıgımda 30 yasında 9 yıl cocukları olmamıs tedavide görmemişler şimdi 2 yasında bi, çocukları var Allah bagıslasın ki senin durumun iyiymiş bence umudunu kesme yasında daha genc Rabbim inşAllah evlat istegen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin kimseye cocuk hasreti çektirmesin inşAllah..Amin..

Back
X