tatlım senın bebek daha yenı dogdu napıyon sen yaw:mymeka:
at tabıkıde bolbol ısırgan suyuve rezene ıc ama cokda degıl yanı
sutun artması ıcın..mama bozulur sen cocuga verene kadar..
kaldıkı saglıksızlar verıceksende evde yapda ver..sankı eskıden mama vardı..bebelac danısma hattını arayıp sorunuz egerkı sızle ıyı konusmazlarsa konusmalar kayıt altına alıncagı ıcın mecburlar ıyı konusmaya..
dava acınız cocugunuzun saglıgnı tehdıt eden bı fırmayı kapatabılırsınız...
sonucda bu bebek saglıgdır ..mademkı bebekler ıcın yapıyolar barı duzgun yapsınlar!..
Bence kesinlikle firma ile irtibata geçin, aldığınız kutu son kullanma tarihini geçmemiştir sanırım, ama marketteki saklama koşulları da etken olabilir, ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, bebelac milupanın yan markası olan bir firma, kesinlikle hakkınızı arayın bebeklerinizin sağlığı her şeyden önemli, hazır aldığınız her şeyde bence dikkatli olun kendinize olsun çocuklarınıza olsun iyice inceleyin derim
Henüz çocuk sahibi olmamış arkadaşlar "ben asla almicam kullanmicam" gibi kesin yargılara varan büyük konuşmalar yapmayın, sütünüz yetmez bal gibi kullanırsınız çocuğunuza mecbursunuz, ek gıda döneminde çocuğunuz her verdiğiniz şeyi şıp diye yemez o zaman da kullanırsınız, dr ların bebekler için verdikleri ek gıda listelerinde kaşık maması günde 1 öğündür, o da pirinç unu muhallebisi yerine geçer, hiç bir bilinçli anne çocuğuna her öğün arı mama yada bu tür kaşık mamalarını dayamaz zaten, her anne ister bebeği kendi hazırladığı mamalardan çorbalardan yesin, ama mecbur kalınca verirsiniz, kendi hazırladığınız püreler için kullandığınız sebzelerin meyvelerin içinde de hormon ilaçları var, ama hala ısrarla kullanmicam demeye devam ediyorsanız, çocuğunuz olduğunda görürüz diyorum bende
Bence kesinlikle firma ile irtibata geçin, aldığınız kutu son kullanma tarihini geçmemiştir sanırım, ama marketteki saklama koşulları da etken olabilir, ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, bebelac milupanın yan markası olan bir firma, kesinlikle hakkınızı arayın bebeklerinizin sağlığı her şeyden önemli, hazır aldığınız her şeyde bence dikkatli olun kendinize olsun çocuklarınıza olsun iyice inceleyin derim
Henüz çocuk sahibi olmamış arkadaşlar "ben asla almicam kullanmicam" gibi kesin yargılara varan büyük konuşmalar yapmayın, sütünüz yetmez bal gibi kullanırsınız çocuğunuza mecbursunuz, ek gıda döneminde çocuğunuz her verdiğiniz şeyi şıp diye yemez o zaman da kullanırsınız, dr ların bebekler için verdikleri ek gıda listelerinde kaşık maması günde 1 öğündür, o da pirinç unu muhallebisi yerine geçer, hiç bir bilinçli anne çocuğuna her öğün arı mama yada bu tür kaşık mamalarını dayamaz zaten, her anne ister bebeği kendi hazırladığı mamalardan çorbalardan yesin, ama mecbur kalınca verirsiniz, kendi hazırladığınız püreler için kullandığınız sebzelerin meyvelerin içinde de hormon ilaçları var, ama hala ısrarla kullanmicam demeye devam ediyorsanız, çocuğunuz olduğunda görürüz diyorum bende
evde cocugua sut verın yada baska mama yapın dememısım onerımde..Kusura bakmayın da eskiye bakarak çocuk büyütemeyiz, eskiden inek sütü verirlerdi bebeklere ama şimdi 1 yaşından önce yasak nedeni sütte olan bir madde eskiden bilinmiyordu şimdi biliniyor, evde yapılan mama dediğiniz şey pirinç unu maması bunuda yeni doğan bebeğe vermek barsaklarını mahveder çocuğun, eskiden bebek ölümleri ne kadar çoktu hiç düşündünüz mü? bu şekilde bebek sağlığı ile ilgili yanlış öneriler verdiğinizin farkında mısınız? sağlık şakaya gelmez, bilmiyorsanız araştırıverin bir zahmet önerilerde bulunurken doğru mu yanlış mı yapıyorum diye bir düşünün lütfen, ilk 6 ayda anne sütünün yetmediği yerde çocuğa formül mamadan başka bir alternatif yoktur ne yazık ki,
bekardır evlılık hakkında konusmasın bekardır mama konusunda konusmasın..aynen bende katılıyorum size henüz çocuk sahibi olmayan arkadaşlar aman ben mama vermem öyle yaparım şöyle yaparım deyip büyük konuşmayın lütfen her anne bebeğini o eşsiz besin anne sütü ile beslemek ister ama yetmeyince mecbur mamayı veriyosunuz
ayrıca formul mamalar prinç unu mamalardan daha besleyici hemde anne sütüne en yakın besin ben üç ay mama yedirdim bebeğime çünkü pek emmedi gazı vardı ama üç aydan sonra sadece beni emdi ne yapsaydım aç mı kalsaydı çocuğum şu andada kavonoz meyve pürelerini yediriyorum doktorumuz tavsiye ediyo çünkü hemde çapa tıp fakültesinin
öğretim üyesi doktoru kötü olsa tavsiye etmez değilmi ama
evde cocugua sut verın yada baska mama yapın dememısım onerımde..
verıcen besını evde hazırlaya bılırsın..
benım tepkım cocouguna elma ve armut puresı vermesınde olur..
ınsan evınde ıkı meyveyı pure yapamazmı gayet saglıklı bıcımde yapabılır..
tabıkıde hıc bı anne ek takvıye vermez ama kaldıkı keyfı verıyosada kınarım tembellıgınden kalkıpda evde ıkı pure yapmazsa kınarım acıkcası..
tabı herkes kendı cocougundan sorumludur ..
ama suan yazdıgım konulara bakın bakım hangısınde yanlıs bılgı vardır ?..
cocuk egıtımı aldıgım sudonemde kaldıkı burda kurtlu bı kavanoz mamasını cocugunuza verın dıyemıycem..bukadar genış olamam asla..
ınsanlar bekardır dıye bılgısız olamazlar..asla..!..
bekardır evlılık hakkında konusmasın bekardır mama konusunda konusmasın..
sızı anlıyamıyom acıkcası..
kımse seve seve 6 ay ıcınde bebegıne mama vermez zorunlu kalmadıg muddet..
eger verıyosada azcık bebegın saglıgnı dusunmelıdır
henuz 3,5 senedır mama uretımı yapan bı fırmaya nekadar guvenebılırsınız?..
henuz cocuk besınlerınde yenı yenı tanınmayan baslıyosa eger ılk etapda bende vermem..anne sutuyle esdegerde emınım mamalarda vardır....
arkadasımda hasekı de bebek bobrek doktorudur..
kendısı ıse asla tavsıye etmez kavanoz purelerını..(cok zorakı kalınmadıg takdırde)..
unutayın bazı fırmalar ve doktorlarında anlasmaları oluyodur..
bebelc nekadar suredır bebek maması uretımı yapıyo?..
hıc dusundunuzmu?..
bı markayı zan altında bırakmamak ıstemem ama daha yenı bebek maması uretımı yapan bı fırmaya guvenıpde asla bebegımı deneme tahtası yapmazdım..henuz deneyımı az bence..
bebegıme evde elma armut pureı yapar yedırrımekden yana olurdum..
bnmde bebegım var ılk altı ay anne sutuyle beslendı.altıncı aydan sonra ek gıdalara basladık gece emmeye cok sık kalkar oldu sutum yetmeyınce yatmadan önce hazır mama verıyorum böylelıkle delıksız uyuyorr en azından 4 saat eger vermesse 2 saatte bır kalkıyorr uykusu cok bölunuyorr hazır mama yerıne bı tavsıyesı olan varmı
evde cocugua sut verın yada baska mama yapın dememısım onerımde..
verıcen besını evde hazırlaya bılırsın..
benım tepkım cocouguna elma ve armut puresı vermesınde olur..
ınsan evınde ıkı meyveyı pure yapamazmı gayet saglıklı bıcımde yapabılır..
tabıkıde hıc bı anne ek takvıye vermez ama kaldıkı keyfı verıyosada kınarım tembellıgınden kalkıpda evde ıkı pure yapmazsa kınarım acıkcası..
tabı herkes kendı cocougundan sorumludur ..
ama suan yazdıgım konulara bakın bakım hangısınde yanlıs bılgı vardır ?..
cocuk egıtımı aldıgım sudonemde kaldıkı burda kurtlu bı kavanoz mamasını cocugunuza verın dıyemıycem..bukadar genış olamam asla..
ınsanlar bekardır dıye bılgısız olamazlar..asla..!..
canım sana kesinlikle katılıyoruHa bi de çoğu kişi yazmış dr umuz tavsiye etti diye, siz dr lardan daha iyi mi biliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?