bebelac almayın

eee iki tanesi de sans eseri degildir heralde
kizlar sikayet maili yazin kesinlikle
bi de kar in dedigi gibi danisma hattina tel acip sikayet edin
kayit altina alindigi icin adam akilli konusmak zorundalar.

cok kizdim vallaaa...

Kusura bakmayın da eskiye bakarak çocuk büyütemeyiz, eskiden inek sütü verirlerdi bebeklere ama şimdi 1 yaşından önce yasak nedeni sütte olan bir madde eskiden bilinmiyordu şimdi biliniyor, evde yapılan mama dediğiniz şey pirinç unu maması bunuda yeni doğan bebeğe vermek barsaklarını mahveder çocuğun, eskiden bebek ölümleri ne kadar çoktu hiç düşündünüz mü? bu şekilde bebek sağlığı ile ilgili yanlış öneriler verdiğinizin farkında mısınız? sağlık şakaya gelmez, bilmiyorsanız araştırıverin bir zahmet önerilerde bulunurken doğru mu yanlış mı yapıyorum diye bir düşünün lütfen, ilk 6 ayda anne sütünün yetmediği yerde çocuğa formül mamadan başka bir alternatif yoktur ne yazık ki,

Son düzenleme:
Bence kesinlikle firma ile irtibata geçin, aldığınız kutu son kullanma tarihini geçmemiştir sanırım, ama marketteki saklama koşulları da etken olabilir, ben hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, bebelac milupanın yan markası olan bir firma, kesinlikle hakkınızı arayın bebeklerinizin sağlığı her şeyden önemli, hazır aldığınız her şeyde bence dikkatli olun kendinize olsun çocuklarınıza olsun iyice inceleyin derim

Henüz çocuk sahibi olmamış arkadaşlar "ben asla almicam kullanmicam" gibi kesin yargılara varan büyük konuşmalar yapmayın, sütünüz yetmez bal gibi kullanırsınız çocuğunuza mecbursunuz, ek gıda döneminde çocuğunuz her verdiğiniz şeyi şıp diye yemez o zaman da kullanırsınız, dr ların bebekler için verdikleri ek gıda listelerinde kaşık maması günde 1 öğündür, o da pirinç unu muhallebisi yerine geçer, hiç bir bilinçli anne çocuğuna her öğün arı mama yada bu tür kaşık mamalarını dayamaz zaten, her anne ister bebeği kendi hazırladığı mamalardan çorbalardan yesin, ama mecbur kalınca verirsiniz, kendi hazırladığınız püreler için kullandığınız sebzelerin meyvelerin içinde de hormon ilaçları var, ama hala ısrarla kullanmicam demeye devam ediyorsanız, çocuğunuz olduğunda görürüz diyorum bende

Son düzenleme:
çocuğum yok inşallah olurda ben hazır mama yedirmemeyi isterim evde mama hazırlarım inşallah

size katılıyorum büyük konuşmamak gerek vereliniortak

aynen bende katılıyorum size henüz çocuk sahibi olmayan arkadaşlar aman ben mama vermem öyle yaparım şöyle yaparım deyip büyük konuşmayın lütfen her anne bebeğini o eşsiz besin anne sütü ile beslemek ister ama yetmeyince mecbur mamayı veriyosunuz
ayrıca formul mamalar prinç unu mamalardan daha besleyici hemde anne sütüne en yakın besin ben üç ay mama yedirdim bebeğime çünkü pek emmedi gazı vardı ama üç aydan sonra sadece beni emdi ne yapsaydım aç mı kalsaydı çocuğum şu andada kavonoz meyve pürelerini yediriyorum doktorumuz tavsiye ediyo çünkü hemde çapa tıp fakültesinin
öğretim üyesi doktoru kötü olsa tavsiye etmez değilmi ama

her okuduğumuza inanmamak gerek. son 3 yıldır görmediğim karalama kampanyası kalmadı.

evde cocugua sut verın yada baska mama yapın dememısım onerımde..
verıcen besını evde hazırlaya bılırsın..
benım tepkım cocouguna elma ve armut puresı vermesınde olur..
ınsan evınde ıkı meyveyı pure yapamazmı gayet saglıklı bıcımde yapabılır..
tabıkıde hıc bı anne ek takvıye vermez ama kaldıkı keyfı verıyosada kınarım tembellıgınden kalkıpda evde ıkı pure yapmazsa kınarım acıkcası..
tabı herkes kendı cocougundan sorumludur ..
ama suan yazdıgım konulara bakın bakım hangısınde yanlıs bılgı vardır ?..
cocuk egıtımı aldıgım sudonemde kaldıkı burda kurtlu bı kavanoz mamasını cocugunuza verın dıyemıycem..bukadar genış olamam asla..
ınsanlar bekardır dıye bılgısız olamazlar..asla..!..

bekardır evlılık hakkında konusmasın bekardır mama konusunda konusmasın..
sızı anlıyamıyom acıkcası..
kımse seve seve 6 ay ıcınde bebegıne mama vermez zorunlu kalmadıg muddet..
eger verıyosada azcık bebegın saglıgnı dusunmelıdır
henuz 3,5 senedır mama uretımı yapan bı fırmaya nekadar guvenebılırsınız?..
henuz cocuk besınlerınde yenı yenı tanınmayan baslıyosa eger ılk etapda bende vermem..anne sutuyle esdegerde emınım mamalarda vardır....
arkadasımda hasekı de bebek bobrek doktorudur..
kendısı ıse asla tavsıye etmez kavanoz purelerını..(cok zorakı kalınmadıg takdırde)..
unutayın bazı fırmalar ve doktorlarında anlasmaları oluyodur..

aynen canım katılıyorum sana çocuğum yok ama bende çocuk bakımından anlıyorum ve bilgiye sahibim
üşenip eğer kendisi yapmıyorsa çocuğunun meyva püresini çorbasını bende gülerim o anneye yani.sırf hazır satılıyo yada reklamı var kesin bol vitaminlidir diye çocuğuma asla yedirmem o meyva pürelerini hazır kavanozdaki mamaları
ama eğer çocuğum o mamaları yiyemicek kadar küçük ve eğer sütümde olmazsa tabikide hazır anne sütüne denkliği olan mamaları yediririm.ama benim bahsettiğim anne sütünü emme me çağındaki çocuklar için.

canım burayı tartışmayerine çevirmeye hakkımız yok değilmi doktorlar ve firmalar anlaşmalıdır demişsin evet bu çok doğru ama doktorumuz aynı zamanda aile dostumuz
bize kötülük yapacağını hiç sanmıyorum ben kötü olsa söyler çünkü sürekli dialog halindeyiz iki meyveyi püre yapamıyormusunuz demişin inan o kadar çok yaptımki
hepsi çöpe gitti hazırları daha tatlı geliyo çocuğa diğer herseyini yoğurdunu çorbasını bebe bisküvisine kadar kendim evde yapıyorum meyve pürelerinide çok nadir dışarda olursam yediriyorum hergün değil yani çocuk gelişimi mezunuyum bende bu arada memnun oldum

Benim ikizlerim 8 yaşında ve ben onları bebelac mama ile büyüttüm, Dr. umuz önce Nestle Goigoz önermişti ama o ara o mama piyasadan toplatılmıştı daha sonra dr. Bebelac önerdi öncesini bilemem ama en azından 8 yıldır piyasada ve ben hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Belki bayattır o nedenle kurtlanmıştır. Ama genede firmanın ilgilenmesi lazımdı. Sonuçta bebek yiyeceği bu.

Benim bir tavsiyem var tabi bebeğiniz yerse bunu bizim kurum dr.umuzun eşi önermişti bende çocuklarıma yapmıştım ama günde bir öğün veriyordum.
Bir kaşık tereyağında bir kilo unu hafif pembeleşene kadar kavuruyorsunuz. kavrulup soğuduktan sonra kavanoza koyup buzluğa atıyorsunuz. İster bir miktar tatlandırp muhallebi gibi yedirin ister biberondan geçecek şekilde hazırlayıp verin. Hatta kurum dr.umuz bana demiştiki bizim hanım asla hazır mama yedirmez kendisi hazırlar dmeişti ama ben sadece bu tarifi alıp uygulamıştım.

Yanlız alıntı yaptığım mesajınız bebeği yenidoğan birine yazmışsınız mesajınızın başında da belirtmişsiniz, "yeni doğan bebeğe" "evde yapılan mama" dan bahsedince tepki gösterdim, ha ayrıca ne hakla kınıyorsunuz anlamış değilim, çocuğuna hazır kavanoz maması veren anneyi taşlayalım her beraber kınayalım ne büyük suç aman yarabbim!.. bana görede çocuğa verilen püreler evde hazırlanmalı, ama sırf çocuğuna kavanoz püresi yedirdi diye bu anneyi üşenen tembel biri yapmaz, belki çocuğu kendi hazırladığı pürelerden yemiyor belki değişiklik olsun diye denediği bir besin, sonuçta bebekler için hazırlanmış bir şey,ha sürekli verse de bu bizi hiç ilgilendirmez çünkü konu "bebeğime hazır kavanoz maması vermelimiyim" değil, bize önerilerimizi sormamış, çocuk eğitimi alan birine yakışmayan bir üsluptasınız madem bu işin ehlisiniz "kınıyorum" "ayıplıyorum" la değil daha düzgün üslupla önerilerde yönlendirmelerde bulunabilirsiniz, kurtlu kavanoz mamasını kimse çocuğuna vermez zaten arkadaş konu açmış ki bu konudaki hassasiyetini bildiriyor, ayrıca bekar olduğunuz için bu konuda bilgi veremezsiniz diye bir imada da bulunmadım

Ha bi de çoğu kişi yazmış dr umuz tavsiye etti diye, siz dr lardan daha iyi mi biliyorsunuz?

kızın çok üstüne gittiler ama hak verin, olay direkt "sen bekarsın anlamazsın"dan gelişti.
ilk önyargılı davranan diğer hanımlar oldu, burada nötr biri olarak söylemeliyim bunu.

Ha bi de çoğu kişi yazmış dr umuz tavsiye etti diye, siz dr lardan daha iyi mi biliyorsunuz?
canım sana kesinlikle katılıyoru

m benimde ikiz bebeklerim var ve herşeylerini ellerimle hazırlıyorum hazır verdiğim şey tek gece uyandıklarında formül mama ne yapayım yani sözüm kar rumuzlu hanımefendiye gece gece bebeklerime pirinç unumu vereyim çok saçma gerçekten sütüm benimde yetmedi böle konuşanlar zaten kendileri yaparmı bilinmez büyük konuşmayın hiçsütü olmayan kadınlar ne yapsın ozaman rezene çayı falan yazmışsın ne saçma o karın ağrıdığında verilir doyması için verilmez lütfen yazmak için yazmayınklava:

arkadaslar bebegıme mama yedırmıyorum gecenlerde sütüm kesıldı ıkı gün gelmedı emzıren arkadaslar kafanıza hıcbırseyı takmayın üzülmeyın ben baya bı üzüldüm ve sütüm gıttı mecburen mama aldık bebelac anne sütü toz mama kutudakılerden actım küçük bi kaba boşattım içi simsıyah ve sarı bısey hareket edıyor baktım ki kurt. posetı hava almıs olamaz patlatarak actım çünkü. şimdi o mamayı gönderdım numune olarak inceleyeceklermiş Allah tan şimdi sütüm geldide mama falan ugrasmıyorum ek gıdalara gecıncede mama düşünmüyorum gözüm korktu açıkcası

ben milupa kullandım hep halada kullanıyorum böyle bişeyle karşılaşmadım hiç bence en iyisi milupa kulaanacaksıanız tabi ama inşallah kimsenin kullanmasına gerek kalmaz bebelec hero baby vs bunladanr çok şikayet duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…