Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

senacım ınsallah eylulde guzel haber verırsın. ben de beklıyorum. 24 agustosda da benım reglım ve evlılık yıldonumum. cok zor beklemek. Allah hepımıze sabır versın

slmlar bende 1 yildir evliyim ve bi bebegimizin olmasinio esimde bende cok istiyoruz ins.allah cumlemizin yuzu guldursun saglikli bebekler nasip etsin...

kızlar benımde bugun adetım bıttı ama carsamba dısıme dolgu yapılacak o zamana kadar olurda tutarsa bıse olurmu yanı ılac kullanmıyorum ama hanı uyusturması ıcın ıgne yapılacak ve sınırlerı alınacak ya bıse olmaz heralde demı calısmalara baslıyımmı sızcefisfisfis

şimid benim adetim bugün itibiri ile 5 gün bitti yani gecikti 6 güne girdim altı günlük bir gecikme var
gecikmenin 4 günü yaptığım test sadece t çubuğu çıktı gecikmenin 5 gününde yaptığım test negatif çıktı fakat kan testi değil eczanedekilerden yaptım testi. şimdi şöylede bir sorun var ki benim kafam bu yüzden çok karışık zaten geçtiğimiz pazar miğde bulantısı başladı ama sabah kahvaltı yaparken ve sonrası biraz biraz bu arada gün içinde arada kıramp gibi kasığım sancıdı ve arada adet sancısı gibi sancı ani geliyor gidiyor daha evvel hiç bir zaman adet sancım önceden başlamazdı yani buna benzer birşey hiç yaşamadım kafam oyüzden karıştı birde hani diyorlar ya 10 gün geçmeden belli olmaz diye bu doğrumu ondan çıkmıyor olabilirmi

arkadaşım genelde testler doğru çıkar ama benim bi arkadaşım 15 gün geçti 15 gün içersinde 3 kere test yaptı fakat testler hep negatif çıktı sonra kan testi yaptı orda pozitif çıktı şimdi kızı 6 yaşında istersen 3 gün daha bekle tekrar evde test yap yada istersen kan testi yap bak ben bu ya kadar çok düzenli olrdum 27 günde bir ama bu ay kendimi çok dinledim sitres yaptım 31 .gün adet oldum sende hamilelik belirtileri varmı inş hamilesindir

testler göstermiyo gibi geldi bana
umaraım bebiş vardır
en sağlıklısı kan tahlili canım

cnm bıldıgım kadarıyla dişinin filmini isterse rontgen cihazı zarar verır. zaten uyarı yazısı vardır hamılelerın gırmesı yasak dıye ama dolgunun zararı olacagını sanmam. yıne de doktora danıs bence.

bu arada burcucum ben bu ay umıtlıyım. acaba dıyorum ptesı eczaneden test alıp yapsam cıkarmı. daha cok erken ama..

nıllıe ınsallah hamılesındır canım. bu arada lısteye ekleme ısını ben bılmıyorum rıca etsem eklermısınızzzzzzzz 24 agustos

GÜnÜ 15 aĞustos olan arkadaŞlarda durum nedır bakalım
umarım 9 ay regl olmazlar

Dur kızz hemen umudunu yıtırme
allah hayırlısını versın ne dıyeyım
ınŞ bebeıŞ vardırrrr

ya dr a danısmak ıstemıyorum cekınıyorum tanıdıkta...
baska bılgısı olan yokmu mesela hamıleyken dolgu yaptıran falan sonucta hamıleyken yaptırana bıse olmuyosa bana hıc olmaz......:uhm:

ya dr a danısmak ıstemıyorum cekınıyorum tanıdıkta...
baska bılgısı olan yokmu mesela hamıleyken dolgu yaptıran falan sonucta hamıleyken yaptırana bıse olmuyosa bana hıc olmaz......:uhm:

canım dolgu yaptırırken uyuşturucu ilaç kullanılıyor ilaçsız dayanabileceğini sanmıyorum. hamile olmadığından emin ol öyle yaptır

Beni de eklermisiniz 24 agustos.. JAYA ben test aldim ikili birini yaptim dayanamadim øburunu bekletcem artik sabir edicem biraz :)) cunku daha cok erken :S

canım dolgu yaptırırken uyuşturucu ilaç kullanılıyor ilaçsız dayanabileceğini sanmıyorum. hamile olmadığından emin ol öyle yaptır
evet tabı uyusturucu kullanıo sonucta sınırlerı alıcak ılk ama hadı bı ınsan hamıleyse ve dısıne dolgu yapılması geekse yaptıramıycakmı 9 ay mı beklıycek:uhm:

evet tabı uyusturucu kullanıo sonucta sınırlerı alıcak ılk ama hadı bı ınsan hamıleyse ve dısıne dolgu yapılması geekse yaptıramıycakmı 9 ay mı beklıycek:uhm:

ilk 3 aydan sonra durumun aciliyetine göre müdahale ediliyor canım. geçici dolgu falan yapılabilir. o yüzden drlar hamilelikten önce dişçi muaynesi öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…