Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tesekkur ederım canım. Allah ısteyen herkese en kısa zamanda nasıp etsın. ,

yaa burcu yap artık şu testı. Senden cok ben merak edıyorum. Bu arada ıkız ıstıyordum ama bakmak cok zor olur. Yıne de ayrı yumurta olursa guzel olur. Bıdaha gerek kalmaz. Ama calısınca buna bıle nasıl bakıcam dıye merak edıyorum. Allah yardımcımız olsun

acrinsu ben adet baslangıc tarıhınden 14 gun sonrasına gore hesapladım. Ama kısmet aslında.

ay teşekkürler canım hayırlı uğurlu olsun bebeğinde canım allah tamamına erdirsin canım allahım işallah bana da ve isteyen herkese nasip eder güzel rabbim benim adet tarihim 11 eylül eklerseniz sevinirm eğer listeniz varsa tabi

kızlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmm ınanamıyorum yaaa test yaptık 2 cızgı cıktı kırmızı yaa cok saskın cok mutluyum darısı tum ısteyenlere ınss

hadi gozun aydın canııımmmmmm. Allah analı babalı buyutsun. cok sevındım. burcudan da haber cıksa. darısı hepınızın basına arkadaslar

türkiyem hayırlı olsun çok sevindim böyle gebe kalanları duyunca hem seviniyorum hemde heyecanlanıyorum umut işte belki birgün bende hamile kalırım diye bu heyecan allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.
belki birgün biz bekleyenlerede nasip eder.

belirtilerimide paylasmak ıstıyorum kızlar resmen reglı sancısı cektım aynıydı sadece 1 hafta önce basladı ve belımın ortası agrıdı sıvılcem bıle cıktı pedımı bıle almıstım cunku kesın olcam dedım ve akıntım su gıbı cok seffaf su gıbı geldı hala gelıyor bugun de basım cok döndü bırde orucum ondan olabılır ama umidinizi kaybetmetmeyın ben sok oldum ya cunku butun belırtılerım reglı olcagıma daırdı ve en önemlı belırtım 3 gundur kabızım acayıp gaz sancım oldu hala var buda erken hamılelık belırtısı kızlar

ii akşamlar türküyem allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq: benimde adetime 1 hafta var ama bende aynı adet olacakmışım gibi bu kadar erken başlamasdı hiç. kabızlıkta var. allahım inş ramazanda duyar sesimizi :Saruboceq:

Kizlar test aldim yapiyim mi simdi?? mafoldumben yoksa sabahimi bekliyim ??

turkiyem adina sevindim hayatim bak Ramzan guldu yuzumuze bide benimkide olumlu cikarsa oooooo :)))))))

Son düzenleme:
JAYA ve TUrkiyemmm çok sevindim sizlerin adınaaa...
Burcum moralini bozma belki sabah idrarı olmadığındandır gerçekten de...
gerçi olmasa da sakın üzülme tam gaz çalışmalara devam canımmmmm...kaydirigubbakcemile5

ya kızlar benimde reglim 2 gün gecikti 22 sinde hastalandım 3 gün sürdü hatta buğün tek bir damla gelmiş neden böle oldu anlamadım geçen ayda 3 gün oldum bu ayda böle neden azaldı acaba normalde 6 7 gün sürüyodu bir drmı gitsem acaba ayrıca sol kasığımda batma var ve sol bacağımda sızlıyo zaman zaman

acrinsucum nette degıldım ondan cvp veremedım canım ben 1 ay boyunca gun asıırı bırlıkte oldum ve hıc kalkmadım kalcamın altına yastık koydum gecelerı uyumadan önce yaptım ve oldugum yerde uyudum kalcamın altında yastıkla 1 saat sonra yastıgı aldım altımdan ayaklarımıda duvara yasladım buda bırınden duymustum onuda yaptım ve yumurtlama gunlerınde de yaptım ben kagan kocatepenın sıtesınden ayarladım yumurtlama gunumu sızede yardımcı olur emınım

burcu cum canım cım hiç önemli dil bidahaki aya sakın sıkılma bak lütfen sıktıkça kendimizi biz üzülüyoruz hayırlısı olsun gelcek bizim veletlerde hayırlısıyla naz yapıyorlar işte

sabah idrari olmadigin icin mi bøyle oldu acaba? mafoldumben

canım üzülme ya allahım hayırlısını versin bu ay yoksa gelecek ay vardır hem kaçgün geçti senin günün bakimde hemen üzülüyon Şeniz

günaydın herkese kızlar türkiyem teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için ben yumurtlama takip ediyorum ama beklemiyorum çok fazla yatakta off bilmyorum valla işallah isteyen herksein meleği gelir tez zamanda

acrinsu olacaksa o yataktaki bir iki dakıka içindede de spermler ilerleyebiliyormuş canımn.. bende yatmıyorum fazla.. bakalım ne olacak..

Back
X