Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

burcuburcu ben sabah ıdrarıyla yaptım ac karına senın gunun gectımı?
adet sancilarim gelip gidiyo bu gunlerde olcaktim, ne biliyim bi umut test yaptim iste
burcu cum canım cım hiç önemli dil bidahaki aya sakın sıkılma bak lütfen sıktıkça kendimizi biz üzülüyoruz hayırlısı olsun gelcek bizim veletlerde hayırlısıyla naz yapıyorlar işte
insallah cnm
canım üzülme ya allahım hayırlısını versin bu ay yoksa gelecek ay vardır hem kaçgün geçti senin günün bakimde hemen üzülüyon Şeniz
JAYA ile ayniyiz ama onun ki belli oldu :(
burcu burcu bu ay olmazsa gelecek aya olur ..canını sıkma ..no strees come bebek:))

sagol cnm insallah..

acrinsu olacaksa o yataktaki bir iki dakıka içindede de spermler ilerleyebiliyormuş canımn.. bende yatmıyorum fazla.. bakalım ne olacak..

valla bilmiyorum canım gün aşırı yapıyoruz işte ama beklemiyorum zaten 10.günüde atladım rahatsızdım ama diğer 12 ve 14 takip ettim 22 sine kadar devam edicem allahım işallah verir hepimize tez zamanda ay allahım çok istiyorum ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

adet sancilarim gelip gidiyo bu gunlerde olcaktim, ne biliyim bi umut test yaptim iste

insallah cnm

JAYA ile ayniyiz ama onun ki belli oldu :(

sagol cnm insallah..

canım onun kaçgün geçmişti bilmiyorum ama herkesinki bir olamzki tamam adet gününüz aynı olabilri ama belki sende geç döllenme olmuştur işallah vardır adet olmazsan birkaçgün sonrada evde test yaparsın olmazsa kan tahlili yaptır varmı yokmu daha kesin sonuç alırsın hemde kafan rahatlar ama yoksa da üzülme canım allahım hayrılısını versin demekki böyle hayırlıymış de ve sabret canımŞeniz

slm türkiyem nasılsın canım heycan dorukta demi ay çok güzel allahım bana da nasip eder işallah tez zamanda ve isteyen herkese

burcu daha reglı olmadın sanırım eczane testı yuzunden kendıne sıkıntı yapma cunku hamılelık varken de negatıf cıkma olasılıgı yuksek o testlerın. bence 2-3 gun daha bekle cnm.
bu arada ben bugun cok mutsuzum. neden bılmıyorum. sıgarayı da bırakmaya calısıyorum. son 3 gundur cok agrasıfım. ne yapacagımı bılmıyorum. ama hersey anlamsız gelıyor.

burcu daha reglı olmadın sanırım eczane testı yuzunden kendıne sıkıntı yapma cunku hamılelık varken de negatıf cıkma olasılıgı yuksek o testlerın. bence 2-3 gun daha bekle cnm.
bu arada ben bugun cok mutsuzum. neden bılmıyorum. sıgarayı da bırakmaya calısıyorum. son 3 gundur cok agrasıfım. ne yapacagımı bılmıyorum. ama hersey anlamsız gelıyor.

sigara yüzündedndir cnm
müzik dinle bol bol belki ii gelir

slm kızlar acrinsucum evet heycanlıyım ama bazı ınsanlar hevesımı kırıyoo bu ara herseye aglıyorum yaa neymıs erkenmıs sankı onlar dogurcak:(

slm kızlar acrinsucum evet heycanlıyım ama bazı ınsanlar hevesımı kırıyoo bu ara herseye aglıyorum yaa neymıs erkenmıs sankı onlar dogurcak:(

önemli olan senin ne istediğin ve senin ne düşündüğün
bu hayatı sen yaşıyosun kimseyi ilgilendirmez üzme knd
neden erkenmişş

sigara yüzündedndir cnm
müzik dinle bol bol belki ii gelir

yamancım valla ınanırmısın uyumak ıcın bıle vakıt bulamıyorum. sabah 6 da kalkıyorum 9 da ısbası yapıyorum aksam 20.30.da ısten cıkıyorum. 21.00 de eve gelıyorum. yemektı caydı derken saat 23.00 oluyor. sevgılı kocacım aılesıyle vakıt gecırelım dıye gecenın 01.00ıne kadar oturuyor. tabı benı de zorla oturtuyor. bu arada kendısı eve oglen 16.00 da gelıyor. yanı bızım odamıza gırıp basbasa kalmamız gecenın 01.00 ını buluyor. yanı aynı anda uyumaya baslarsam gunde 5 saat uyku uyumus oluyorum. Allahtan annesı bu ara abd.dede 23.00 de odamıza gecıyoruz. Sımdı YAMANcım ben hangı ara muzık dınleyeyım sence.?? ınan sıgara almaya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyorum. sırf bebegım ıcınnnnnnnn
neyse kafanızı sısırdım.

yamancım valla ınanırmısın uyumak ıcın bıle vakıt bulamıyorum. sabah 6 da kalkıyorum 9 da ısbası yapıyorum aksam 20.30.da ısten cıkıyorum. 21.00 de eve gelıyorum. yemektı caydı derken saat 23.00 oluyor. sevgılı kocacım aılesıyle vakıt gecırelım dıye gecenın 01.00ıne kadar oturuyor. tabı benı de zorla oturtuyor. bu arada kendısı eve oglen 16.00 da gelıyor. yanı bızım odamıza gırıp basbasa kalmamız gecenın 01.00 ını buluyor. yanı aynı anda uyumaya baslarsam gunde 5 saat uyku uyumus oluyorum. Allahtan annesı bu ara abd.dede 23.00 de odamıza gecıyoruz. Sımdı YAMANcım ben hangı ara muzık dınleyeyım sence.?? ınan sıgara almaya gıtmemek ıcın kendımı zor tutuyorum. sırf bebegım ıcınnnnnnnn
neyse kafanızı sısırdım.

kıyamam cnm yaaa
bide bebek var desene
ne ara müzik dinlicen
uyumaya vaktin yokki
allah kolaylık versin cnm hakkaten zor işin
ee her akşam kayınvalidenle oturmasanız olmazmı ki

slm kızlar acrinsucum evet heycanlıyım ama bazı ınsanlar hevesımı kırıyoo bu ara herseye aglıyorum yaa neymıs erkenmıs sankı onlar dogurcak:([/

canım ya ne niyetle söylediler belkide alıngan olduğun için öyle düşünüyorsundur hani allah korusun bişey yoksa daha çok üzülürüsn diye senin için diyorlardır belki ama şuda var yani seviniceksin tabi görmüşsün çift çizgiyi yani ne zaman sevineceksin doğumun gelmesini beklemceksin herhalde canım boşverrrrrr ne hissediyorsan onu yaşa Şeniz

YAMANcım malesef kaynanamla ve kayınpederımle aynı evde yasıyoruz. kaynanam asırı tıtız. ogullarını kendıne baglama konusunda da superrr.
turkıyem senın suankı halın cok normal. dedımya bende son 3 gundur asırı hassasım ve sureklı aglayıp ınsanlarla ozellıkle de esımle tartısıyorum. hamılelıgın ılk zamanları bunlar oluyor canım. napalım katlanıcaz artık.
burcu reglı oldunmu canım.
kızlar ben bırazdan kan testı yaptırmaya gıdıcem. hepınızı opuyorum

kayin validemi bekliyosunuz her gun ..onlar otursun sen izin iste git yatt..yorma kendini..

Regl olmadim daha...

canım reglı olmaman cok ıyı. yaa benım esım anne hastası. odamda tv var gıdıp seyredemıyorum.
kızlar bugun kan testı yaptırdım 6700 cıktı. cuma da kontrole gıdıcem kalp atısları bellı olurmu acaba

JAYA'cım kendini sıkmamaya çalış...malum başa gelen çekilir...
ama asla sigaraya yaklaşma....BEnim yüzbin deneme yapan, sigarayı bırakmak için türlü yöntem denediğimiz tiryaki eşim, bebek çalışmalarına başladığımızdan beri içmiyor...sorana bırakmadım diyor geçici diyor :D ama olsun...sen de uzak dur arkadaşım sakın ha sigaraya yaklaşma bile

canım reglı olmaman cok ıyı. Yaa benım esım anne hastası. Odamda tv var gıdıp seyredemıyorum.
Kızlar bugun kan testı yaptırdım 6700 cıktı. Cuma da kontrole gıdıcem kalp atısları bellı olurmu acaba

cnm nette baktım 6 haftaya geliyo ama akap atışları görünürmü bilmem

Back
X