Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr ben geldimmm..kan testim 272 çıkmışşş...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh :Saruboceq:

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:evde kendim yaptim kac kere he negativ cnm.. ama regl olmadim dahayaa kalp kalbe karsıymıs . fırstday hadı gozun aydın
burcu yaa yaptır artık kan testını lutfeeeeeeeeeeennnnnn
hosgeldin cnm benim bizde seni øzledik..kızlar ben geldim 1 haftadır yoktum sizleri çok özledim
kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....
Aminn cnm banada dua edin kizlar..ama idrar testinde cikardi olsa dimi ?
canım bazen çıkmıyor idrar testinde,,,hamile olabilirsin geç döllenmiş olabilir,,,sen hastaneye gidip kan testi yaptır kaç gün gecikti kafana çok takarsan da gecikir umarım hamişsindir canım değilsen de sakın üzülme ben bu ay olmasa bir dahaki ay hamile kalacağına inanıyorum ama sen yeterki bu kadar stres yapma ters tepki yapar canım...doktorlar zaten 1 sene veriyorlar hemen olmayabilir ama inşallah biran önce meleğin göbüşüne konar canım benim
kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....