sositosositosositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::teytey:
kızlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr ben anne olacağım inş.
BAHARIMIN MÜJDECİSİ ERKEN GELDİ AMA ÇOK HOŞ GELDİ.(derya beril nasıl iyi duyurabildim mi canım kaç puan veriyosun söle bakim:):):):)
kan tahlili sonuçlarını aldım.daha çok küçükmüş-minnacıkmış bebeğim:) hormon değerine bakarak hemşire söledi.dr toplantıdaymış:)yarın dr ile grcem inş
RABBİM hepinize ama hepinize en tez zamanda kısmet etsin canlarım:)
YAWRUM ben sana demedimmi hamişsin boşuna panik yapma diye....tamam güzel duyurdun...hem de böyle mübarek bir günde aldık haberini ...ne güzel..tebrikler tatlım...şimdi kendine 2 kat daha dikkat et.....artık 2 canlısın..allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşşallah...
hayırlı kandiller. dualarınızın kabul olması dileğiyle...[
evet RABBİM isteyen herkese nasip etsin inş.seninde kandilin mübarek olsun.inş dualarım sizlerle canım çok sağol.
hannem ailelerinize söylediniz mi ? kocişine nasıl anlattın ? ne tepki verdi paylaşsana izlerle bu heycanı da:)
bu zamanda ne güzel herkes birbir için sevinip üzülüyor demişsin..tatlım hepimiz burda anne olmak için topalştık...anne olmak isteye anne olan kadın daha duygusaldır daha narindir..
ayrıca hiçbirimizin bu olaydan çıkarı yokki
senin anne olmanda bizimne çıkarımız olabilir ki se gibi seviniriz ....
Tebrikler canım bebişin :) inşallah ALLAH yüzünüde görmeyi asip eder Senin adına çok sevindim kısmet darısı artık bizlerin başına
http://img340.imageshack.us/img340/989/seviorumpj6.gif
sositosositosositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::teytey:
kızlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr ben anne olacağım inş.
BAHARIMIN MÜJDECİSİ ERKEN GELDİ AMA ÇOK HOŞ GELDİ.(derya beril nasıl iyi duyurabildim mi canım kaç puan veriyosun söle bakim:):):):)
kan tahlili sonuçlarını aldım.daha çok küçükmüş-minnacıkmış bebeğim:) hormon değerine bakarak hemşire söledi.dr toplantıdaymış:)yarın dr ile grcem inş
RABBİM hepinize ama hepinize en tez zamanda kısmet etsin canlarım:)
kızlar dün birazcık kanamam oldu korktum doktora gittik bebiş yaşıyor çok şükür,,ama kendime dikkat ediyorum bugün annem geliyor bana bakmaya pek nete de giremiyorum kızlar
HANNEM çook güzel bir haber vermişsin :) hadı bakalım kendine çook dikkat et umarım bizlerede bu güzel haberi verebilmek şansı çıkar:)
ben regl oldum biliyosunuz bugün 2. gün biraz önce gidip derece aldım ateşimi ölçtüm gerçi sabah yapmak lazımmıs ama başladım işte bide bal tarcın çörekotu :) macununu yaptım ates ölçümü konusunu pek kavrayamadım ama ilerleyen günlerde sizden yardım isteyebilirim:)
bu arada adet dönemlerıme baktımda aslında pek de düzenli değilmiş yani yumurtlama dönemini tutturmam pek zorlastı
OCAK 03.01.2009
ŞUBAT 04.02.2009 29
MART 05.03.2009 29
NİSAN 01.04.2009 28
NİSAN 27.04.2009 27
MAYIS 25.05.1900 29
HAZİRAN 25 06.2009 32
TEMMUZ 16.07.2009 22
AĞUSTOS 13.08.2009 29
EYLÜL 14.09.2009 33
( ne zormuş ya (
ateş ölçme konusunda okuduğum bilgiye göre yumurtlama dönemine kadar 36.7 altında olurmus yumurtlayınca üstüne çıkarmış şimdi ben not etmeye basladım tam:) 36.7 yim bugün :)gerci 11:30 gibi baktım gerçekten tam matemetik hesap kitap işi gibi :))) ya benım babanem 7 çocuğu nasıl yapmış konuşsam mı ne:=)))))
sağol canım.RABBİM sanada kısmet etsin bu duyguyu.yumurtlama dönemini ben int hespladım dah kolay denedinmi bilmem?dr nevra com a grp hesplatıyordum ve doğru çıkıyordu yani.
verdiğin bilgilerden yararlanıp baktım ben 25 günde bir regl oluyorsun.diye çıktı ama adet zamanın nı ayın 6 sı olarak gösterdi.uyuşmadı eylül regl günün.bu adet düzensizliğini dr la paylaştınmı bu da engel olabilir.
eskiden büyüklerimiz doğal şeyler yemiş içmişler.bu kadar radyasyon da yokmuş bu kadar stresli bi hayatları da yokmuş.o yüzden kolay hamiş olmuşlar die düşünüyorum ben.bence doğruluğuda yüksek:)
selam kısar kadir geceniz mubarek olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş
selam kısar kadir geceniz mubarek olsun Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inş
gözün aydın hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına alıp öpüp emzirmeyi nasip etsin :) hadi hoşgeldin hamiş :)
sağol canım seninde inş.bu sayfaların ilk başınad senin yazılarını bayağı takip ettim sonrası gelmedi.bebiş varmı?yoksa da RABBİM en kısa zamanda nasip etsin canım inş...
cnm topik açtın ama ortalıkta yoksun yeni listemiz nasıl
sen nasılsın yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?