cnm benim 18 haftalık hamileyim ben Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inş
cnm epeydir çok sık giremiyorum ben kk ya o yüsden topicimede gelemedim sizlere emanet ettim gittim ben burayı opuyorumnanaktan ben çok şükür iyiyim bulantım neyim bitti rahatım çok şükür artık
kızlar dün birazcık kanamam oldu korktum doktora gittik bebiş yaşıyor çok şükür,,ama kendime dikkat ediyorum bugün annem geliyor bana bakmaya pek nete de giremiyorum kızlar
kızlar dün birazcık kanamam oldu korktum doktora gittik bebiş yaşıyor çok şükür,,ama kendime dikkat ediyorum bugün annem geliyor bana bakmaya pek nete de giremiyorum kızlar
ewet bende bunu söylüyorum işte ne güzel bir paylaşım:)sevinçler ve üzüntüler ortak olup dualar ediyoruz birbirimiz için.DUANIN EN MAKBUL OLANI DA BUDUR.BİRİNİN BİR BAŞKASI İÇİN DUA ETMESİ...kabul olur inş dualarımız bu yüzden sizlere çok dua ediyorum.
eşime gelince testin sonucuna birlikte bakımıştık zaten.ama kan tahlili sonucunu alıncaya kadar da tam emin olmak istemedik.çok sevindi.şimdiden herşeyime çok dikkat etmeye başladı.çok düşünceli sağolsun:)güzel yani hamdolsun şimdilik.
benim annem ilk defa anneanne olacak,kayın validem ilk kez babaanne o yüzden çok mutlular onlarda bizden çok sevindiler diyebilirim:)
ama zorlu bir maraton bekliyor beni malum eş durumu mağduruyum.eşimden ve evimden ayrıyım.görev nedeniyle.biraz yanlız bir hamilelik geçireceğim.RABBİM yardım eder inş.
dualarınızı eksik etmeyin.ALLAH A emanetsin canım...
canım benim hiç ayağa kalkmadan yat.ayaklarının altına yastık koy canım.sürekli doktor kontrolünde ol.bak anneciğin de gelmiş yardıma.bence nete de çok girme.ilk 3 ayı atlatana kadar da ayağa kalkma canım.
ben de hamileliğimi ilk öğrendiğimde yalnızdım canım.eşim işinden dolayı henüz yanıma gelememişti.ve ben bebişim sağlıklı beslensin diye market alışverişini yaptım.kayınvalidemlerin oturduğu şehir 1 saat uzaklıkta bana ama gurur yapıp onlar benimle ilgilenmediler diye onlardan yardım istemedim.arabayla taşıdım ama eve gelince apartmanda 3 kat merdivenden aldığım meyve suları,süt,yoğurt gibi şeyleri taşıyınca belim çok ağrımıştı.sonra annemin yanına gittim tatilde ama bebeğim düştü.ben hep kendimi suçluyorum biliyo musun.keşke hiç taşımasaydım diye ama bu sefer de bebeğim aç kalacaktı.doktora bu olayı anlattım ama doktor da belki beni rahatlatmak içindi bilmiyorum ama ilk 3 aydan önce düşük normal kabul edilir muhtemelen bebek sağlıksızdı dedi.
canım sen moralini yüksek tut.bak bugün kadir gecesi.senin için ayrıca dua edeceğim canım.bebeğini kaybetmek o kadar zor ki sen bu acıyı 2 kere yaşadın canım.Allah bidaha yaşatmasın.Allah bu acıyı düşmanlarımıza bile yaşatmasın.
canım gecmıs olsun uzme kendını yat ve dınlen hep bende aynısını yapıyorum benımde kananmam olmamıstı ama kesede bıraz kan görmustu doktor dınlenceksın dedı annem bakıyor bana sagolsun bız bugun tam 2 aylık oldukk dıger aylarda saglıkla gecer ıns canım
yaa neden ayrısın evinden ve eşinden ? tek mi yaşıyorsun ? nerdesin ki?ama eşimle birlikte baktık dedin sonuca???ailennerde? ya yalnız kalma...dikat etmen gereken dönemdesin artık ..iyi beslenmeli ve dinlenmelisin .
selam kızlar. hepınıze hayırlı kandıller. oncelıkle hannem hayırlı ugurlu olsun canım. cok sevındım senın adına. umutluyuz cok gecmıs olsun canım yaa dıkkat et kendıne lutfen. olgaycım sakın kendını suclama. ben agır kaldırmadım ama benım de lk bebegım dustu bılıyorsun. ama cok raslanan bır durum gercekten. kımle konussam ılk gebelıkde aynı sorunu yasamıs. o yuzden sakın kendnı uzme canım. nıllıe sen nasılsın. ben de bu sabah doktora gıttım. tahlıllerımı yaptırdım ve bebısımı gordum. ıyıce bellı olmus bebegım yaa oyle guzel bır duygu kı. cok garıp oldum. bu ara ıslerım cok yogun. o yuzden fazla nete gıremıyorum. gırsemde yazdıklarınızı okuyup cıkıyorum. gecelerı uyuyamıyorum ve ısyerınde fecı uykum gelıyor. esım de bu aralar bıraz soguk. sureklı tartısıyoruz. cok sulugoz oldum. tek dertlestıgım sızsınız. kendınıze ıyı bakın.hepnızı sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?