Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ocak sonu ve nisan sonu gibi folik acid kullanıyordum belki de o yüzden düzenliydi bilmiyorum atıyorum yani:)))))

ooooooooooooooo çok sewindim inan.ayyyyyyyy ne güzel başlardaki yazılarını takip etmiştim de merak ediyordum.RABBİM tamamına erdirsin inş canım.tekrardan hayırlı olsun.RABBİM kolaylıklar versin inş....

kızlar dün birazcık kanamam oldu korktum doktora gittik bebiş yaşıyor çok şükür,,ama kendime dikkat ediyorum bugün annem geliyor bana bakmaya pek nete de giremiyorum kızlar

canım benim hiç ayağa kalkmadan yat.ayaklarının altına yastık koy canım.sürekli doktor kontrolünde ol.bak anneciğin de gelmiş yardıma.bence nete de çok girme.ilk 3 ayı atlatana kadar da ayağa kalkma canım.

ben de hamileliğimi ilk öğrendiğimde yalnızdım canım.eşim işinden dolayı henüz yanıma gelememişti.ve ben bebişim sağlıklı beslensin diye market alışverişini yaptım.kayınvalidemlerin oturduğu şehir 1 saat uzaklıkta bana ama gurur yapıp onlar benimle ilgilenmediler diye onlardan yardım istemedim.arabayla taşıdım ama eve gelince apartmanda 3 kat merdivenden aldığım meyve suları,süt,yoğurt gibi şeyleri taşıyınca belim çok ağrımıştı.sonra annemin yanına gittim tatilde ama bebeğim düştü.ben hep kendimi suçluyorum biliyo musun.keşke hiç taşımasaydım diye ama bu sefer de bebeğim aç kalacaktı.doktora bu olayı anlattım ama doktor da belki beni rahatlatmak içindi bilmiyorum ama ilk 3 aydan önce düşük normal kabul edilir muhtemelen bebek sağlıksızdı dedi.

canım sen moralini yüksek tut.bak bugün kadir gecesi.senin için ayrıca dua edeceğim canım.bebeğini kaybetmek o kadar zor ki sen bu acıyı 2 kere yaşadın canım.Allah bidaha yaşatmasın.Allah bu acıyı düşmanlarımıza bile yaşatmasın.

Selam kızlar kadir geceniz mübarek olsun ayrıca hamiş kalmayı başaranlara hayırlı olsun allah kucaklamayı nasip etsin .benim gb halla bekleyenlere de allah en kısa zamanda versin inşallah .dua edelim kızlar lütfen herkez dua etsin ben hepiniz için edicem.öptüm sizi

kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun.bugün çok dua edeceğim hamiş arkadaşlar bebişlerini sağlıcakla kucaklarına alsınlar ve bebiş yolu gözleyenlerin de bir önce hamiş kalıp sağlıklı bebeişlerini kucaklarına alsınlar diye.

Bebiş yapmaya karar veren hanımlar hep birlikte bugün dua edelim bebeklerimizeee en kısa sürede kavusmak dileğiyle

c*a*n*d*y hoşgeldin canım.

maşallah bebişin 18 haftalık olmuş.cinsiyetini öğrendin mi canım.aslında senin hamiş olduğunu yazdığın günü hatırlıyorum da dün gibi.haziran ayı hamişimizdin dimi.ben de Ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim ama 6 haftalıkken düşük yaptım.Allah bi daha yaşatmasın.şimdi adet günümü bekliyorum yeniden bebek çalışmalarına başlamak için canım.

slm kızlar kadır gecenız mubarek olsun Allah dualarınızı kabul etsın herseyı gönlunuze göre versınn en kısa zamanda bebıs haberlerı gelsınn ınsssssss

kızlar dün birazcık kanamam oldu korktum doktora gittik bebiş yaşıyor çok şükür,,ama kendime dikkat ediyorum bugün annem geliyor bana bakmaya pek nete de giremiyorum kızlar

canım gecmıs olsun uzme kendını yat ve dınlen hep bende aynısını yapıyorum benımde kananmam olmamıstı ama kesede bıraz kan görmustu doktor dınlenceksın dedı annem bakıyor bana sagolsun bız bugun tam 2 aylık oldukk dıger aylarda saglıkla gecer ıns canım

yaa neden ayrısın evinden ve eşinden ? tek mi yaşıyorsun ? nerdesin ki?ama eşimle birlikte baktık dedin sonuca???ailennerde? ya yalnız kalma...dikat etmen gereken dönemdesin artık ..iyi beslenmeli ve dinlenmelisin .

selam kızlar. hepınıze hayırlı kandıller. oncelıkle hannem hayırlı ugurlu olsun canım. cok sevındım senın adına. umutluyuz cok gecmıs olsun canım yaa dıkkat et kendıne lutfen. olgaycım sakın kendını suclama. ben agır kaldırmadım ama benım de lk bebegım dustu bılıyorsun. ama cok raslanan bır durum gercekten. kımle konussam ılk gebelıkde aynı sorunu yasamıs. o yuzden sakın kendnı uzme canım. nıllıe sen nasılsın. ben de bu sabah doktora gıttım. tahlıllerımı yaptırdım ve bebısımı gordum. ıyıce bellı olmus bebegım yaa oyle guzel bır duygu kı. cok garıp oldum. bu ara ıslerım cok yogun. o yuzden fazla nete gıremıyorum. gırsemde yazdıklarınızı okuyup cıkıyorum. gecelerı uyuyamıyorum ve ısyerınde fecı uykum gelıyor. esım de bu aralar bıraz soguk. sureklı tartısıyoruz. cok sulugoz oldum. tek dertlestıgım sızsınız. kendınıze ıyı bakın.hepnızı sevıyorum

sağol canım benim,,,bence kendini suçlama çünkü önceki düşüklerimde doktorum banada sağlıksız olduğu için düştü dedi belki doğsaydı engelli olacaktı dedi canım sakın kendini suçlama unutmaki herşeyde bir hayır vardır ben seni çok iyi anlıyorum o yüzden sende beni anlıyorsun desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım Allah umarım bu mübarek gecede dualarımızı kabul eder

amin inşallah canım,,,sen de kendine dikkat et en kritik dönemdeyiz şuanda Allaha emanet ol canım

Nillie,asme,jaya,olgay,türkiyem ve destek olan diğer arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar bana dua edin ama inanıyorum ki bu sefer bebişim beni bırakmayacak hissediyorum bunu inşallah öyle olur

yaa neden ayrısın evinden ve eşinden ? tek mi yaşıyorsun ? nerdesin ki?ama eşimle birlikte baktık dedin sonuca???ailennerde? ya yalnız kalma...dikat etmen gereken dönemdesin artık ..iyi beslenmeli ve dinlenmelisin .

canım benim öğretmein ben ve ilk atamam istanbula yapıldı.orda memleketten 2 arkadaşla kalıyorum.evim ve eşim ist değil.eş durumu mağduruyum dedim ya.nimet çubukçu sağolsun işteeee

şuan bayram tatili için geldim evime o yüzden eşimle birlikte baktık teste:)

çok dua edin olurmu.çok duygusal ve bi o kadar da korkak bi insanım gerçi ist dan korkmamak da mümkün değil ama ne yapalım eşimin yanına gelmeyi beklesem çok zaman alabilirdi.1 yıl yada 2 yıl.eşim de bu ayrılıktan memnun değil.çünkü 2 yıldır ayrıyız.5 aylık evliyken atandım.eşimde bu yılın sonunda tayin çıkmazsa istifa etmemi istiyor bakalım.

benim ve eşimin ailesi de ist değil.yani yalnızım.ama RABBİM hepsinden önemli o benimle beraber inş.O istemeden bişi olmaz eminim buna.

öle işte canım ne yapcam bilmem.beslenme konusuna dikkat etcem ama bu yıla kadar çok düzenli beslenmem olmadı evimden ayrıyken.şuan kansızlık ver zaten ilaç verdi dr.

çok dua edin ilgin için çok sağol canım benim:)

sağol canım teşekkür ederim.sende moralini bozma sanırım hamilelik sendromu:)bakalım biz neler yaşayacağızve ben eşimden ayrı bir hamilelik geçireceğim işim gereği.çok duygusal bi insan olarak nasıl olcam merak ediyorum.ama dilerim bu sendromu yaşamam.sende inş en kısa zamanda atlatırsın canım...

umutluyuz,jaya,türkiyem,hannem sevgili hamişlerim dün sizlere çok dua ettim.bebişleriniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye.

hannem canım merhaba,

kendine çok dikkat etmelisin canım.eş durumu tayini sorununu ben de yaşadım canım.anlıyorum seni.ben de bundan 4 ay önce adanada bankada çalışıyodum.eşim de adana da maliyede çalışıyodu.ben de banka çok yoğun diye bankayı bırakıp maliyeye atandım.şu an bolu'dayım.eşim 4 aydır hala Adana'dan tayinini aldıramadı.aslında tayini onaylanmış ama 1 aydır Ankara'dan tayin yazısını bekliyoruz.böyle ayrı kalacağımı bilseydim kurulu düzenimi bozmazdım ama neyseki tayini onaylandı.biz onaylanmasa dava açacaktık zaten.neyse inşallah bayramdan sonraya kadar yazısı gelir de rahatlarız.zaten ondan sonra da ben eğitime gideceğim Ankara'ya 2 ay.2 ay daha ayrı kalacağız kocişle.ben de hamileliğimi yalnız geçirmekten korktuğum için hamileliği eşim askerden geldikten sonra yani bu sene Haziran ayında planlamaya başladım canım.tayin işinin hemen olacağını sanıyoduk ama olmayınca strese girdik.ben de Ağustosta hamile kaldım ama 6 haftalıkken düştü maalesef.sırf yalnız kalamayayaım diye hamileliği askerlik dönüşüne kadar erteledik ama kader bu sefer de tayin olmayınca ayrı kaldık canım.canım bu zamanda iş öyle kolay bulunmuyo bu kadar çok atanmak isteyen kişi varken işini bırakma bence.sonuçta o kadar okumuşsun.muhakkak tayin işin olur bi şekilde.inşallah hamileliğin de sorunsuz geçer canım.kontrollerini ihmal etme.senin elinden ne gelir ki her şey olacağına varıyor zaten.

olgay, hannem Allah yardımcınız olsun yaa. ne zor bıseydır kımbılır esınle ayrı yasamak zorunda kalmak. En kısa zamanda tekrar duzenınızı kurup mutlu olun canlarım yaa........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…