Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannem çok güzel bir haberya :) çok sevındım:) ben hamıle oldugunu düşünüyorum:)))

darısı bekleyen bizlere diyelim

ALLAH RAZI olsun canım.inş düşündüğümüz gibidir.RABBİM en tez zamanda sana ve tüm isteyen ark nasip etsin site olarak dualarımdasınız:)

inş bugünki kan tahlilinden de hayırlı sonucu alırım darısı size inş.dualarımdasınız inş:)

bende adet oldum dün kızlarr
inşallah önümüzdeki aya artık
hannem tebrikler canım,hayırlı uğurlu olsun

hımm ozaman fazla umutlanmayayım bende 2. çizgi hiç çıkmadı çünkü neyse bekleyelim bari regl olacaksam olsamda bitse bu merak işkencesi

üzme knd cnm rabim hayırlı zamanda versin
bu arada hoşgeldin aramıza

bende adet oldum dün kızlarr
inşallah önümüzdeki aya artık
hannem tebrikler canım,hayırlı uğurlu olsun

sağolun arkadaşlar inş umduğumuz gibi olur.şimdi kan tahlili verdim bakalım ne olacak:?sonucu 15.30 da alacağım.
canım inşallah hakkında en hayırlı olan bir günde anne olursun.sen daha iyi bilirsin ama istersen regl gününü bidaha ki regl gününü hiç düşünme kafana takma.inanıyorum ki bu engelleyici bişi.bi tanıdığın 2 yıl olmadı dr hiç bişeyin yok ama stresin çok demişti.ewet beklemek zor insan düşünmeden edemiyor ama düşünmemek de şart gibi.

ALLAH yardımcımız olsun...

selam kıslar günaydın hepinizeeeee......iyi ve güzel mutlu haberlerinizle dolu bir hafta diliyorummmmmmm

hannem mutlu haberini bekliyoruz hepimiz canım....şöyle güzelll bir şekilde duyur bize...ama negatif ise de sakın ola üzülme...hayırlı zamanlarda olur inşallah.ç

çok teşekkürler canım ya:)çok mutlu oldum bu siteye üye olduğuma.

ne kadar güzel şu zamanda biribirimizi hiç tanımadığımız halde başkasının mutluluğuna sevinip,üzüntüsüne ortak oluyoruz,hiç tanımadığımız insanlara güzel temenni de bulunup dua ediyoruz:))))çok şükür ne güzelllll...

İNŞ HEPİMİZ AMA HEPİMİZ BU GÜZEL DUYGUYU YAŞARIZ EN TEZ ZAMANDA...

Ee güzeller varmı gelişme zemuszemus
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile5
hamiş varmı hamiş :CüvCüv:

canım çook teşekkür ederim inşallah en hayırlısı olur hakkımızda.evet hiç düşünmemeye çalışıcam regl günümü.ben taktımmı takıyorum daha ilk aydan böle yaparsam yandık.sabırlı olucam ve düşünmeyip herşeyi oluruna bırakıcam.hadi bakalım kan tahlili sonucunu hemen bildir bize heyecanla bekliyoruzzzdelikafadulden

Hadı hayırlısı cnm allah bılır ne zaman vereceĞını Çok takma kafana

sevgili yaman hoşbuldum:))

bu arada beklenen misafirim geldi pek hoş karşılamadım ama yapacak birşey yok bu ayda suya düştü en iyisibir doktora görünmek :)

sevgili yaman hoşbuldum:))

bu arada beklenen misafirim geldi pek hoş karşılamadım ama yapacak birşey yok bu ayda suya düştü en iyisibir doktora görünmek :)

olsun cnm daha zamanı gelmemiş demek üzme knd

sositosositosositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::teytey:

kızlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrr ben anne olacağım inş.

BAHARIMIN MÜJDECİSİ ERKEN GELDİ AMA ÇOK HOŞ GELDİ.(derya beril nasıl iyi duyurabildim mi canım kaç puan veriyosun söle bakim:):):):)

kan tahlili sonuçlarını aldım.daha çok küçükmüş-minnacıkmış bebeğim:) hormon değerine bakarak hemşire söledi.dr toplantıdaymış:)yarın dr ile grcem inş

RABBİM hepinize ama hepinize en tez zamanda kısmet etsin canlarım:)

aman yarabbim ne güzel bi hamiş var :lepi::lepi::lepi:
tebrikler cnm sağlıkla kucağına alırsın inş:Saruboceq:
darısı bizim başımıza

sabah sabah ne güzel bi haber
gözün aydın cnm çok sevindim inan
darısı diğerlerinin başına

aman yarabbim ne güzel bi hamiş var :lepi::lepi::lepi:
tebrikler cnm sağlıkla kucağına alırsın inş:Saruboceq:
darısı bizim başımıza

çok teşekkür ederim.RABBİM bu güzel ay ve gecenin hatrına en tez vakitte sizlerede nasip etsin inş...

ALLAH razı olsun:):ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…