umutluyuz,jaya,türkiyem,hannem sevgili hamişlerim dün sizlere çok dua ettim.bebişleriniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye.
hannem canım merhaba,
kendine çok dikkat etmelisin canım.eş durumu tayini sorununu ben de yaşadım canım.anlıyorum seni.ben de bundan 4 ay önce adanada bankada çalışıyodum.eşim de adana da maliyede çalışıyodu.ben de banka çok yoğun diye bankayı bırakıp maliyeye atandım.şu an bolu'dayım.eşim 4 aydır hala Adana'dan tayinini aldıramadı.aslında tayini onaylanmış ama 1 aydır Ankara'dan tayin yazısını bekliyoruz.böyle ayrı kalacağımı bilseydim kurulu düzenimi bozmazdım ama neyseki tayini onaylandı.biz onaylanmasa dava açacaktık zaten.neyse inşallah bayramdan sonraya kadar yazısı gelir de rahatlarız.zaten ondan sonra da ben eğitime gideceğim Ankara'ya 2 ay.2 ay daha ayrı kalacağız kocişle.ben de hamileliğimi yalnız geçirmekten korktuğum için hamileliği eşim askerden geldikten sonra yani bu sene Haziran ayında planlamaya başladım canım.tayin işinin hemen olacağını sanıyoduk ama olmayınca strese girdik.ben de Ağustosta hamile kaldım ama 6 haftalıkken düştü maalesef.sırf yalnız kalamayayaım diye hamileliği askerlik dönüşüne kadar erteledik ama kader bu sefer de tayin olmayınca ayrı kaldık canım.canım bu zamanda iş öyle kolay bulunmuyo bu kadar çok atanmak isteyen kişi varken işini bırakma bence.sonuçta o kadar okumuşsun.muhakkak tayin işin olur bi şekilde.inşallah hamileliğin de sorunsuz geçer canım.kontrollerini ihmal etme.senin elinden ne gelir ki her şey olacağına varıyor zaten.
ilgin için teşekkürler olgay.ewet bu konuda yalnız değilim biliyorum.bu şekilde hatta daha zor şartlarda olan bir sürü insan var,meslektaşım var ama sende biliyosun çok zor işler bunlar bende dedim atamam yapılmıyo bari doğum izni falan derken eşimin yanında daha fazla kalıp zamanı doldurayım:)ALLAH izin verirse bişi olmazsa şubatta evdeyim:)bide şubatta eş durumu tayini tekrar açılacak inş.bakalım hayırlısı bakarsın oluverir.
bu arad bişi diyimmi bende BOLU dayım.yani memleketim.BOLU ya gelmeye uğraşıyorum bende işte nasipse:):):)