• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

umutluyuz,jaya,türkiyem,hannem sevgili hamişlerim dün sizlere çok dua ettim.bebişleriniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye.

hannem canım merhaba,

kendine çok dikkat etmelisin canım.eş durumu tayini sorununu ben de yaşadım canım.anlıyorum seni.ben de bundan 4 ay önce adanada bankada çalışıyodum.eşim de adana da maliyede çalışıyodu.ben de banka çok yoğun diye bankayı bırakıp maliyeye atandım.şu an bolu'dayım.eşim 4 aydır hala Adana'dan tayinini aldıramadı.aslında tayini onaylanmış ama 1 aydır Ankara'dan tayin yazısını bekliyoruz.böyle ayrı kalacağımı bilseydim kurulu düzenimi bozmazdım ama neyseki tayini onaylandı.biz onaylanmasa dava açacaktık zaten.neyse inşallah bayramdan sonraya kadar yazısı gelir de rahatlarız.zaten ondan sonra da ben eğitime gideceğim Ankara'ya 2 ay.2 ay daha ayrı kalacağız kocişle.ben de hamileliğimi yalnız geçirmekten korktuğum için hamileliği eşim askerden geldikten sonra yani bu sene Haziran ayında planlamaya başladım canım.tayin işinin hemen olacağını sanıyoduk ama olmayınca strese girdik.ben de Ağustosta hamile kaldım ama 6 haftalıkken düştü maalesef.sırf yalnız kalamayayaım diye hamileliği askerlik dönüşüne kadar erteledik ama kader bu sefer de tayin olmayınca ayrı kaldık canım.canım bu zamanda iş öyle kolay bulunmuyo bu kadar çok atanmak isteyen kişi varken işini bırakma bence.sonuçta o kadar okumuşsun.muhakkak tayin işin olur bi şekilde.inşallah hamileliğin de sorunsuz geçer canım.kontrollerini ihmal etme.senin elinden ne gelir ki her şey olacağına varıyor zaten.

ilgin için teşekkürler olgay.ewet bu konuda yalnız değilim biliyorum.bu şekilde hatta daha zor şartlarda olan bir sürü insan var,meslektaşım var ama sende biliyosun çok zor işler bunlar bende dedim atamam yapılmıyo bari doğum izni falan derken eşimin yanında daha fazla kalıp zamanı doldurayım:)ALLAH izin verirse bişi olmazsa şubatta evdeyim:)bide şubatta eş durumu tayini tekrar açılacak inş.bakalım hayırlısı bakarsın oluverir.

bu arad bişi diyimmi bende BOLU dayım.yani memleketim.BOLU ya gelmeye uğraşıyorum bende işte nasipse:):):)

olgay, hannem Allah yardımcınız olsun yaa. ne zor bıseydır kımbılır esınle ayrı yasamak zorunda kalmak. En kısa zamanda tekrar duzenınızı kurup mutlu olun canlarım yaa........

teşekkürler canım inş dua et olurmu?
evet çok zor bu konuda sıkıntılıyım.5 aylık evliyken atanıp gttm.daha evliliği anlamadan 2 yılllık evli oldum falan filan işte.çok zor gerçekten RABBİM tüm bu şekilde ayrı olanları kavuştursun.ve en kısa zamanda evlet sahibi yapsın inş...

olgay, hannem Allah yardımcınız olsun yaa. ne zor bıseydır kımbılır esınle ayrı yasamak zorunda kalmak. En kısa zamanda tekrar duzenınızı kurup mutlu olun canlarım yaa........

canım benim çok sağol iyi dileklerin için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hannem benim eşim düzce'li.o yüzden kpss tercihlerimi düzce'ye yakın yerleri yazdım.Bolu da rahat bir şehirmiş ben sevdim.zaten çok güzel doğal güzellikleri var.Abant,Yedigöller,Gölcük çok güzel.ıstanbul ve Ankara'ya da yakın bu yüzden ben de memnunum burdan.

kızlar ben yatmaktan çok sıkıldım vakit geçmiyor birtürlü ama bu nazlı bebişi için katlanıcaz artık yeterki bizi bırakmasın :(

hannem benim eşim düzce'li.o yüzden kpss tercihlerimi düzce'ye yakın yerleri yazdım.Bolu da rahat bir şehirmiş ben sevdim.zaten çok güzel doğal güzellikleri var.Abant,Yedigöller,Gölcük çok güzel.İstanbul ve Ankara'ya da yakın bu yüzden ben de memnunum burdan.

bende seviyorum benim öğrenciliğim de boluda geçti.önce alışamadım öğrenciyken bir an evvel gtmek istiyordum ama nasip.tamamen kalakaldım:)kökezden içince ayrılamadım:)
istanbuldan sonra çok sakin geliyo:)

kızlar listemiz nasıl belli değil dimi
önceden ne güzel düzenliydi
ama aramızda yeni hamişlerin olmasıda çok güzel

hannem ayrı olmana üzüldüm çünkü bende aynı şeyi yaşadım .Nasıldır bilirim... 3 yıllık evliliğin 1.5 yılı ayrı geçti o kıbrıs da ben türkiye de :)))) Sanal bir evliliğimiz vardı :))) benim laptop kocam var diyordum millete:))) bende 2 ay önce kavusabildim :) gerçekten zor umarım bir an evvel tayin işiniz halolur ..

yaa umutluyuz, turkıyem bısey sorucam. ben asırı sekılde kendımı yorgun hıssedıyorum ve butun gun anormal derecede suanda da oldugu gıbı mıdem agzıma gelıyor. belım de agrıyor. kollarımı kaldıramıyorum. bugun tansıyonum da dusuyor gıbı gelıyor bana. yaa ılk uc ayda normal bılıyorum ama benımkı asırı gıbı gelıyor bana. esımde bazen bana yada bebege nazlı dıyor. sızdede bu kadar yogun oluyormu bu belırtıler.

canım benim öğretmein ben ve ilk atamam istanbula yapıldı.orda memleketten 2 arkadaşla kalıyorum.evim ve eşim ist değil.eş durumu mağduruyum dedim ya.nimet çubukçu sağolsun işteeee:(

şuan bayram tatili için geldim evime o yüzden eşimle birlikte baktık teste:)

çok dua edin olurmu.çok duygusal ve bi o kadar da korkak bi insanım gerçi ist dan korkmamak da mümkün değil ama ne yapalım eşimin yanına gelmeyi beklesem çok zaman alabilirdi.1 yıl yada 2 yıl.eşim de bu ayrılıktan memnun değil.çünkü 2 yıldır ayrıyız.5 aylık evliyken atandım.eşimde bu yılın sonunda tayin çıkmazsa istifa etmemi istiyor bakalım.

benim ve eşimin ailesi de ist değil.yani yalnızım.ama RABBİM hepsinden önemli o benimle beraber inş.O istemeden bişi olmaz eminim buna.

öle işte canım ne yapcam bilmem.beslenme konusuna dikkat etcem ama bu yıla kadar çok düzenli beslenmem olmadı evimden ayrıyken.şuan kansızlık ver zaten ilaç verdi dr.

çok dua edin ilgin için çok sağol canım benim:)

allah yardımcın olsun...ben de ailemden uzaktayım ama eşimin yanındayım.....insanın sevdiklerine uzak olmasını ve istanbula alışmaya çalışmasının ne olduğunu bilirm...
istanbuldayım bende. anadolu yakaısnda ...sen ? be de mühendisim özel bir şirkette ihracat ve operasyon sorumlusuyum....
bence istifa falan etme...hepimiz yerinde olmak için kpsslere giriyoruz. bu devirde memurluk en büyük nimet:)

yaa umutluyuz, turkıyem bısey sorucam. ben asırı sekılde kendımı yorgun hıssedıyorum ve butun gun anormal derecede suanda da oldugu gıbı mıdem agzıma gelıyor. belım de agrıyor. kollarımı kaldıramıyorum. bugun tansıyonum da dusuyor gıbı gelıyor bana. yaa ılk uc ayda normal bılıyorum ama benımkı asırı gıbı gelıyor bana. esımde bazen bana yada bebege nazlı dıyor. sızdede bu kadar yogun oluyormu bu belırtıler.

canım o yorgunluk bende de oluyor hamilelikte olması çok normal biraz vitamine ihtiyacın var canım bol bol meyve sebze ye fındık ye enerji verir bebişini de besler

hannem ayrı olmana üzüldüm çünkü bende aynı şeyi yaşadım .Nasıldır bilirim... 3 yıllık evliliğin 1.5 yılı ayrı geçti o kıbrıs da ben türkiye de :)))) Sanal bir evliliğimiz vardı :))) benim laptop kocam var diyordum millete:))) bende 2 ay önce kavusabildim :) gerçekten zor umarım bir an evvel tayin işiniz halolur ..

sağol canım.ewet beni anlıyosundur o zaman:(inş bakarsın bebiş birleştiriverir bizi:):ecrin_bebek:
:emir_bebek:

allah yardımcın olsun...ben de ailemden uzaktayım ama eşimin yanındayım.....insanın sevdiklerine uzak olmasını ve istanbula alışmaya çalışmasının ne olduğunu bilirm...
istanbuldayım bende. anadolu yakaısnda ...sen ? be de mühendisim özel bir şirkette ihracat ve operasyon sorumlusuyum....
bence istifa falan etme...hepimiz yerinde olmak için kpsslere giriyoruz. bu devirde memurluk en büyük nimet:)

öle memuriyet yani sırtını devlete dayanak güzel:))))
ben avrupa yakasındayım canım.bakalım hayırlısı belli mi olur belki bebiş bizi kavuşturur:)))

ooooooooooooooo çok sewindim inan.ayyyyyyyy ne güzel başlardaki yazılarını takip etmiştim de merak ediyordum.RABBİM tamamına erdirsin inş canım.tekrardan hayırlı olsun.RABBİM kolaylıklar versin inş....

sağol cnm benim darısı başınıza inşallah tes zamanda

candy tebrikler :)bu arada topik başta sana uğurlu gelmiş:)

sağol cnm eevet açtığım topic bana uğurlu geldi en kısa zamanda sizlerede uğurlu gelir inş

c*a*n*d*y hoşgeldin canım.

maşallah bebişin 18 haftalık olmuş.cinsiyetini öğrendin mi canım.aslında senin hamiş olduğunu yazdığın günü hatırlıyorum da dün gibi.haziran ayı hamişimizdin dimi.ben de Ağustos'ta hamile olduğumu öğrendim ama 6 haftalıkken düşük yaptım.Allah bi daha yaşatmasın.şimdi adet günümü bekliyorum yeniden bebek çalışmalarına başlamak için canım.

evet cnm günler geçiverio daha dün gibi gelio banada ilk öğrendiğim gün.cinsiyeti büük ihtimal kız canım.sağlıkla gelsinde inş.
üzüldüm cnm gerçekten Allah bidaha yaşatmasın vardır herşeyde bi hayır umarım en yakın zamanda sende kavuşursun bebeğine

umutluyuz, ,jaya merhaba nasılsınız?

ben deli gibi adet olmayı bekliyorum.ondan sonra bebişi çalışmalarına başlıcam.bana doktorun biri 3 ay korun dedi, diğeri de istersen 1 ay korun ama korunmasan da olur dedi.ben de adet olduktan sonra bebiş çalışmalarına başlamaya karar verdim.zaten ilk hamileliğimde korunmayı bıraktıktan sonraki 3.ayımda başarabilmiştim.

kızlar siz düşükten ya da kürtajdan sonra kaç ay korundunuz ve korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamiş kaldınız?

Şimdi de içimde bidaha hamile kalamazsam diye korku başladı kızlar.

arkadaşlar merahba bende aranıza katıldım.çocuk çalışmalarına başladık bu ay ama yumurtlama günümü 5 gün geçirmişim yani adet başlangıcından 20 gün sonra oldu sizce hamile kalma olasılığım varmı.4 gün sonra regl olcam ama acaba hamilemiyim die düşünmeden de edemiyorum açıkcası.bu konuda bilgisi olna varsa cevap verebilirmi

canlar günaydınnnn merka edip girdim topiğinize benim bir oğlum var 4 yaşında ikinci bebişimde yolda 12. haftamdayım ben sizle deneyimlerimi paylaşmak isterim. öncelikle acele yok. sizi anlamamak mümkün değil.ilk bebişe karar verdiğimizde benimde 4. ayımda gelmişti oğlm o yüzden sabredin... yumurtalam günlerinizi kendiniz takip edin az çok biliyosunuzudr. adet gördüğünüz günden 14 ü çıkaracaksınız yani 29 da bir görüyosan29-14=15. gün olur muhtemelen ama işte illede ogün olacak diye bişi yok.... ben akıntımdan anlıyordum. böle yumurta akı kıvamında parmaklarının arasında uzayan bir akıntım olurdu yumurtam çatladığı zaman.... zaten atıyorum 15 gün yumurtluyosan bunun 2-3 gün öncesi ve 2-3 sonrasıda çalışacaksın. dr.lar gün aşırı diyor ama size kalmış tabi. birde benden tavsiye ilişkiden hemen sonra yatakdan kalkmayın ben sabaha kadar yatıp sabah duş alıyodum. birde bir 10-15 dak. kadar kalçamın altına yastık koyuyodum ilişkiden sonra...... varsa sorunuz yanıtlarım yardımcı olurum size.....

canım akıntı oluyor demişisn ya yumurta çatladığı zaman ne oluyor.ilk bebek olucak benim allah nasip ederse pek bilgim yok açıkcası.bilgilendirirseniz sevinirim

Back
X