• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

sağol canım ALLAH sanada kolaylıklar versin inş.öyle bende düşündüm daha iysi olsun da erkek olsun dedim.inş doğru seçimdir:)

benim işler çok karışık görünüyor ama ALLAH yardım eder inş.bi dr da İSTANBULDA bulcam inş.türkiye hastahanesinde nevra hanımı düşünüyorum.methini çok duydum daha önce başka bölüme gtmştm iyi bir hastahane olduğunu düşünüyorum inş öledir.işte bi BOLU bi İSTANBUL olacak ama dr iyi olur da inş sonuç da iyi olur.

2 haftada bir eşimin yanına evime geliyodum şimdi ne yapcam bilmem.hamileliğimi öğrenen akrabalar senin için zor olacak diyolar ama RABBİM kolaylık verecek inş inanıyorum ben.belki BEBİŞİN kısmetine taynim de çıkar boluya inş.

canım kendine dikkat et ALLAH A emanetsin...

canım benim merak etme bebişinin şansına herşey yolunda gider inşallah...

hannem canım doktor çok önemli.içine sinmediyse yolun başındayken değiştir.ben de çok araştırdım.2 doktora gittim Bolu'da.biri Özelçağsu Hastanesi'nde Nuh Bey idi.ben kan tahlillerimi orda yaptırmıştım.zaten alttan muayeneyi bayan hemşiresi yaptı.çok iyi davrandı ama nedense benim içim ısınmadı.çok fazla araştırma yaptım ve sonra Fadıl Bey'in özel muayenehanesine gitmiştim.çok iyiydi.ben de ilk başta bayan olsun istemiştim ama çevremdeki herkes bayanların çok kaprisli olduğunu söylemişlerdi. zaten bi kere gidince ve doktoruna güven duyunca bayan erkek pek farketmiyo.

canım bende çağsuya gttm dün.alptekin bey var methini duymuştum gdelim bakalım dedim.ilk izlenim iydi ama benim işler biraz karışık bayramdan sonra muayneye gel dedi ben ist dedim o zaman orda git dedi.şimdi orda da bi dr a gdeceğim iyi olur inş.biraz bu konu düşündürüyor beni:(

sonra ben 2 haftada bir boluya geliyordum şimdi bu şekildeyollar nasıl olur bilmem.duyanlar yollarda nasıl yapcan bi orda bi burda diyo.sanki keşke biraza daha geç düşünseydin der gibi.ama biz istedik RABBİM de verdi çok şükür.demekki bunda da bi hayır varmış.
o yüzden bunu düşünmemeye çalışıyorum ama zorlu bi maraton başlıyor ister istemez...
RABBİM sanada kolaylıklar versin inş...ALLAHA emanetsin...

hoşbulduk canım allah analı babalı büyütsün hamilenin duası kabul olur derler.banada dua edermisin canım gerçi denememizde ilk ayımız ama insan heves ediyor işte :dance:

inş canım tabiki de dua ederim.inanırmısın doğumdan çok korkuyordum uzun bi süre hamilelik düşünmüyordum sonra artık zamanı geldi diye düşündüm.bebiş olsunda dedim doğumu düşünmedim:)ilk aydan itibaren bende de stres oldu çok şükür 4.ayda hamilelik gerçekleşti:)ama ilk aylar olmazsa da kafana takma stres de önlüyor hamileliği herşeyi oluruna bırak düşünmemeye çalış.biliyorum bunu söylemek kolay çünkü aynı şeyleri yaşadım ama ne kadar düşünmezsen o kadar iyi olur.

kendine dikkat et ALLAHA emanetsin canım...

hannem canım,

yol stresli ama bebeğin sana sağlam tutunmuşsa bi problem olmaz çünkü İstanbul-Bolu arası çok uzak değil canım.bu arada ben Bolu'da çok araştırma yapmıştım doktor için.ben maliyeci olduğum için aile hekimleri ve hastanelerin başhekimleri ile çok sık görüşüyoruz.hangi doktora sorduysam önerdikleri 2 isimden biri Fadıl Bey di canım.Ben Fadıl Bey'e gitmiştim.Çok ilgili kibar biri.Hem onun eşi de çocuk doktoru.bebişin doğunca da eşine gidebilirsin.Ama tüm doktorlar özel muayenesine gitmyince pek ilgilenmiyolarmış.Necla Hanım'ın da adını duydum ama onun tayini çıkmıştı. Şimdi Bolu'ya gelmiş sanırım.Çağsu daha çok tahlillerini yaptırman açısından iyi.çünkü gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırıyorlar.Sonuçta sen ağırlıklı olarak İstanbul'da olduğuna göre ordaki doktorun daha önemlidir canım.

hannem canım,

yol stresli ama bebeğin sana sağlam tutunmuşsa bi problem olmaz çünkü İstanbul-Bolu arası çok uzak değil canım.bu arada ben Bolu'da çok araştırma yapmıştım doktor için.ben maliyeci olduğum için aile hekimleri ve hastanelerin başhekimleri ile çok sık görüşüyoruz.hangi doktora sorduysam önerdikleri 2 isimden biri Fadıl Bey di canım.Ben Fadıl Bey'e gitmiştim.Çok ilgili kibar biri.Hem onun eşi de çocuk doktoru.bebişin doğunca da eşine gidebilirsin.Ama tüm doktorlar özel muayenesine gitmyince pek ilgilenmiyolarmış.Necla Hanım'ın da adını duydum ama onun tayini çıkmıştı. Şimdi Bolu'ya gelmiş sanırım.Çağsu daha çok tahlillerini yaptırman açısından iyi.çünkü gerekli gereksiz tüm tahlilleri yaptırıyorlar.Sonuçta sen ağırlıklı olarak İstanbul'da olduğuna göre ordaki doktorun daha önemlidir canım.

valla bende en sık kadın doğum hastahanesindeki zeynep kadıyı duydum.belki çevramdekiler ona yaptırmıştı doğumu o yüzden.gttm ısınamadım.alptekin beyin özeline gtmeye karar verdim ama muaynehanesi yok diye duydum özel hastahanede olduğu içindir belki de.bakalım olgaycım başladık sonumuz hayır olsun inş.teşekkürler bilgilendirmen için canım benim:)

canım ben de düşükten sonra kan değerim sıfırlanacak mı diye kan tahlili için doğum hastanesine gittim.sadece zeynep hanım vardı.her şeye çok acele acele cevap veriyo.ilgisizdi.Alptekin Bey'in özel muayenesi yok canım.Çağsudaki kadın doğumcular 15.00'dan sonra olmuyor.hani acil bişey olsa her zaman göremezsin onları.

inş canım tabiki de dua ederim.inanırmısın doğumdan çok korkuyordum uzun bi süre hamilelik düşünmüyordum sonra artık zamanı geldi diye düşündüm.bebiş olsunda dedim doğumu düşünmedim:)ilk aydan itibaren bende de stres oldu çok şükür 4.ayda hamilelik gerçekleşti:)ama ilk aylar olmazsa da kafana takma stres de önlüyor hamileliği herşeyi oluruna bırak düşünmemeye çalış.biliyorum bunu söylemek kolay çünkü aynı şeyleri yaşadım ama ne kadar düşünmezsen o kadar iyi olur.

kendine dikkat et ALLAHA emanetsin canım...

inş cnm bakalım hayırlısı artık.düşünmemeye çalışıcam artık

bende düşünüyorum kızlar 1 tane 5 yaşında kızım var martta düşük yaptım şimdi yeniden denicem allahım inşallah olur eli ayağı düzgün evlat versin allah herkeze 1 kere normal doğum yaptım ama zor genede korkuyo insan işte ne olacak diye allah sabır versin inşallah

selam kızlar. bugun fasulyemı gormeye gıttık esımle. bu sıralar fasulyeye benzıyorlarya artık fasulyem dıye sevıyorum. bebısım ıyı Allaha sukur ama sanırım ben pek ıyı degılım. kan degerlerım dusuk cıktı. hem kan ıgnesı hem de kan surubu verdı. solgun gorunuyormusum. kansızlıkta dusuk rıskı daha fazlaymıs. ama bebısım ıyıydı. 7+5 olması gerekırken bızımkı 8+3 olmus. kalbı 170 atıyor. bence erkek. tabı onemlı olan saglıklı olsun da. bana da doktor uzun yolu yasakladı. ama balıkesır uzun yol degılmıs Allahtan:-) agır kaldırmamamı anı hareket yapmamamı ve yorlmamamı soyledı. yasadıgım hayattan haberı yok tabı. 30 nısan yada 2 mayısda kucagımda ınsallah.
bu arada turkıye hastanesı benım yakınımdada var ama hannem sen nerde oturuyorsun

bebişinin sağlıklı olması için önce senin sağlıklı olman şart.kan ilacı alıyosundur dimi canım.inşallah minnoşun sağlıcakla gelir aramıza.

sevgili JAYA türkiye gazetesi hastahanesini beğendim doğrusu.ben 4levente yakınım.
sen hangi hastahaneye gdyorsun.ben nevra karaismailoğlunu düşünüyorum ama...

bu arada FASULİNE VE SANA RABBİM sağlık sıhhat versin canım.kendine dikkat et benim kan değerim de 11.5 çıktı.hapa başladım.bu arada tıp fakültesinde bi dr un tez konusu kan hapı ve kan şurubuymuş.bende kansızlık çok oluyor.gttğmde hap verdi acaba dedim kan tüpleri daha mı etkili.hayır dedi hap 15 gün içinde hemen yükseltmeye başlıyor dedi.ek bir bilgi:)

benim doğum da inş mayısa geliyor RABBİM kısmet ederse inş...

canım ben de düşükten sonra kan değerim sıfırlanacak mı diye kan tahlili için doğum hastanesine gittim.sadece zeynep hanım vardı.her şeye çok acele acele cevap veriyo.ilgisizdi.Alptekin Bey'in özel muayenesi yok canım.Çağsudaki kadın doğumcular 15.00'dan sonra olmuyor.hani acil bişey olsa her zaman göremezsin onları.

aaa 15 den sonra olmamaları kötü:) bak bunu bilmiyodum ben.dün gttğmde saat 5 di tahlil sonuçlarına baktı yani ordaydı.saatler değişmiş olabilir mi canım yaaa.offfffffff ALLAHIM sen yardım et.onu bi öğreneyimde olmadı değiştiriim.ALPTEKİN bey hakkında ne biliyorsun canım paylaşırmısın.canım lı falan konuşuyor ama:)

Alptekin Bey'in adını bana hiç kimse önermedi.ben de doğum hastanesini dış görüntüsü ve çok kalabalık olması nedeni ile tercih etmiyodum.ben herkese sordum Çağsudaki doktorlar nasıl diye ama sorduğum kişiler ki bunların çoğu doktor kimse önermedi . Sonuçta sen beğendiysen ve için ısındıysa ona git canım.önemli olan senin doktorunla iletişimin.zaten ağırlıklı olarak ıstanbul'daki doktoruna gideceksin anladığım kadarı ile.bi de sanırım hasta sayısına göre kalıyolar.ben 2 kez gittim.ikisinde de 15'te çıktılar.

Alptekin Bey'in adını bana hiç kimse önermedi.ben de doğum hastanesini dış görüntüsü ve çok kalabalık olması nedeni ile tercih etmiyodum.ben herkese sordum Çağsudaki doktorlar nasıl diye ama sorduğum kişiler ki bunların çoğu doktor kimse önermedi . Sonuçta sen beğendiysen ve için ısındıysa ona git canım.önemli olan senin doktorunla iletişimin.zaten ağırlıklı olarak İstanbul'daki doktoruna gideceksin anladığım kadarı ile.bi de sanırım hasta sayısına göre kalıyolar.ben 2 kez gittim.ikisinde de 15'te çıktılar.

ewet inş çoğunlukla ist olacağım ama doğum ALLAH izin verirse boluda olacağı için hani burdaki de önemli.fadıl bey hangi hastahaneye bağlı çalışıyor canım?soyadınıda alabilirmiyim.

bunlar da hiç kolay işler değilmiş:)ya ben gözümde çok büyütüyorum ki sanmıyorum:)neyyyyyyyse:)

Kizlar slmlar, nasilsiniz?

Regl im bitti, yumurtlama ne zaman bilemiyorum..kimi reglin ilk gununden 14 gun say diyo kimi adet

dønencesine gøre oluyo diyo, kimi de son adetinden 14 gun geriye saycan diyo :S uff kafam karisik..

yumurtlama gunu belirleme testi aldim, yaklasamadim bile yanina, daha i2 ay falan oldu deniyoruz bebisi ama sanki pes etmis gibiyim ..

sorumn var aslinda, simdi adet suresi 40- 45 aralikla olursa hamile kalma sansi nedir.?

M.Fadıl Ayas.Doğum Hastanesinde çalışıyo canım.özel muayenehanesi de tam hastanenin karşısında.muayene ücreti 150-TL.Eğer doğumu Bolu'da düşünüyosan muhakkak özel muayenesine git bence.çünkü doğum hastanesi o kadar kalabalık ki...özeline gitmezsen pek ilgilenmiyolarmış.ben de çok sinir olmuştum bunu duyunca.Çağsu görüntü açısından güzel de doktorlarını tavsiye etmiyolardı.zaten Çağsudaki doktorların da özel muayeneleri yok.Çağsu daha çok ticari amaçlı.yani gereksiz de olsa tüm testleri yapıyolar.Sen detaylı olarak tüm doktorları Abant ızzet Baysal Üniversitesi Kadın Doğum Hastanesinin sitesinden görebilirsin canım.Çağsu Hastanesinin de internet sitesinde doktorlar hakkında bilgi var.

burcuburcuu hoşgeldin aramıza,

sen hangi ovulasyon testini kullanıyosun.ben g.g'den almıştım.wondfo marka.hem ucuzdu.ama 2 çizginin de aynı kırmızılıkta olduğu gün eşim şehir dışına gittiğinden çok da işe yaramadı.Ondan bir gün önce birliktelik oldu ve o ay hamiş kalmıştım.Üstelik o ay sadece 2 kez birlikte olmuştuk.bence ovulasyona yakın günlerde yaklaşık 7-8 gün günaşırı ilişki dene.ovulasyon testini yine yap ama illaki ona da bağımlı kalma.ben ovulasyon testini ilk kez kullanmıştım o ay canım.Daha önceki 2 ayda ovulasyon testi kullanmadım ve biz muhtemel ovulasyon günlerinde birlikte olmamıza rağmen hamiş kalamamıştım.Herşey nasip meselesi.Zamanı gelince Allah gönderiyo.ben de şimdi beklemedeyim.Düşük psikolojisini iyice atlatınca çalışmalara başlayacağım.

kısslaaar,

benim evde internet yok.ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.hamişler sakın kendinizi yormayın bayram telaşında ok

Back
X