- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
kARAR vereli cok olduda :) çalışmalara 2 aydır başladık oda tutmadı umarım ekim ayı ugurlu gelir bize
![]()
hayırlısı cnm yaa
üzme knd hem daha 2 ay olmuş zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kARAR vereli cok olduda :) çalışmalara 2 aydır başladık oda tutmadı umarım ekim ayı ugurlu gelir bize
![]()
jaya nasılsın şekerim
yaa bıde kızlar bısey sorucam. aslında bu konumuzla baya alakasız gorunuyor ama benım ıcın alakalı. bılıyorsunuz ya cok gec saatlere kadar calısıyorum. o yuzden de bebıs dogunca ona vakıt ayırabılmek ıcın ıs degıstırmek ıstıyorum. aslında kucuk bır ıs kurmayıda dusunuyoruz esımle ama ne yapacagımıza karar veremıyoruz. bu konuyla ılgılı fıkır alabılecegım bır sıte varmı bıldıgınız.
slm çalışmalara başlamıştık ama malesef adet oldum özellikle yumurtlama dönemi yaptık ama olmadı düşükten sonra normaldir sanırım hemen ilk seferde olmaması darısı bidahaki aya inşallah
haklısın cnm ama ne üzerine iş kurmak istiyonuz meslek ne ?
bide bence kendi işinde stresli olur cnm ya
sonuçta size ait olucandan tüm risk gelir gider size olucak
hem bütün gün eşinle çalışmakta zor olmazmı
yanlış anlama kötü demiyorum ama bi müddet sona sıkılmayasınız
hayırlısı tabi cnm
bu gurupta allahın selamını da alan yok arkideşler yeni geldik bi meraba deyin yawwww
bu gurupta allahın selamını da alan yok arkideşler yeni geldik bi meraba deyin yawwww
canım ben 8 senedır alısverıs merkezlerınde muhasebe ısı yapıyorum. Kasada degılım normal on muhasebe ıslerı ıste. Esım taksıcı. Aslında meslek lısesı mezunu. Oto tamırı uzerıne. Ama artık her markanın servısı var. Yanı ısın ıcınden cıkarmıyoruz. ısı kursak bırlıkte calısmak sıkıntı olmazdı. Ama bakalım belkıde baska ıs bulurum ama burda devam edemem kesınlıkle. Sımdı bıle kendıme esıme vakıt ayıramıyorum. O zaman bebıse nasıl zaman ayırıcam. Aksam 6-7 arası cıkacagım, ctesılerı en azından yarım gun olan bır ıs bulsam super olacak. Neyse bebısın gelmesıne daha vakıt var nasılsa. Allahtan hayırlısı
turkıyem sen nasılsın artık terkettın bızı nıllıe de yok ortalarda.
canımmm malum peder bizimle olduğu için hiç giremedim geçmiş bayramınızı kutluyorum hoş çok geç oldu ama anca girebildim bilmem inanırmısınız popişim yer görmedi bide bugün 14 gündü malum çalışma yordu valla dünya beni :))) baktım maşallah hepiniz iyisiniz fasülyeler yerinde allah ayırmasın benide hatırlamışsınız saolun yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler sefa getirdiler
kızlar dua edinde bu kez tutturmuş olalım bu arada pek giremiyorum bilginizehepinizi kocamann kucakdolusu öpüyorum kızlar inşallah cici bir haberde ben veririm bakalım :)
herkese merhaba, yeni üye oldum,
ben de 1,5 seneye yakın yasminle korundum. Fakat birden içimde bir anne olma isteği belirdi ve hemen hapı bıraktım. Kendimi o kadar sabırsız hissediyorum ki, bebişim hemen gelsin istiyorum. Ama okudum da ne kadar zormuş bebiş sahibi olmak meğerse.. Ama tabii hemen olan da var.. Kısmet bakalım göreceğiz.
Bu ay hapı bıraktım, doktor kontrolüne de gittim. Doktorum bu ay hamile kalmama bir engel olmadığını, ayrıca haptan sonra hamile kalmanın bir sakıncası olmayacağını söyledi.
şimdi hap sonrası adetimi oldum, adetimin ilk gününden sonra 10. Gün birlikte olduk, 12 ve 14. Günlerde de olacağız. Ama tabii ilk normal adet zamanımı tahmin edemediğim için yumurtlama zamanımı da net tahmin edemiyorum.
Hayırlısı bakalım, olacağı varsa olur artık, olmazsa da bunlar kısmet işi, bekleyeceğiz.
Allah tüm isteyenlere minik elli minik bebişler nasip etsin inşallah...
merhaba kizlar.
Benim 3 yasinda bi kizim var ve ikinciyi düsünüyoruz kismetse.
Allah hepimizin gönlüne göre versin :1rolleyes:
Herkese merhaba, yeni üye oldum,
Ben de 1,5 seneye yakın yasminle korundum. Fakat birden içimde bir anne olma isteği belirdi ve hemen hapı bıraktım. Kendimi o kadar sabırsız hissediyorum ki, bebişim hemen gelsin istiyorum. Ama okudum da ne kadar zormuş bebiş sahibi olmak meğerse.. Ama tabii hemen olan da var.. Kısmet bakalım göreceğiz.
Bu ay hapı bıraktım, doktor kontrolüne de gittim. doktorum bu ay hamile kalmama bir engel olmadığını, ayrıca haptan sonra hamile kalmanın bir sakıncası olmayacağını söyledi.
Şimdi hap sonrası adetimi oldum, adetimin ilk gününden sonra 10. gün birlikte olduk, 12 ve 14. günlerde de olacağız. Ama tabii ilk normal adet zamanımı tahmin edemediğim için yumurtlama zamanımı da net tahmin edemiyorum.
Hayırlısı bakalım, olacağı varsa olur artık, olmazsa da bunlar kısmet işi, bekleyeceğiz.
Allah tüm isteyenlere minik elli minik bebişler nasip etsin inşallah...