• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlarrrrrrrr bana lütfen çok dua edin olurmu:?yarın ist gdyorum inş.okullar açılıyor malum.eşim de 3 haftalığına yurt dışına çıkıyor işi dolayısıyla.ben beeeen yalnızııım.üzülüyorum hemde çok.evimden eşimden ayrı.her ayrılık bir zulüm gibi.rabbim ne olur yardım et kavuştur beni ve tüm eşinden ayrı oloanları...

Artık bebiş de var çok şükür onu da düşünmem lazım ama üzülmeden yapamıyorum işteeee:(((((

lütfen dualarınızda bana da yer verin öptüm hrpinizi allaha emanetsiniz...

cnm benim kib dikkat et oralarda
üzülme sayılı gün çabuk geçer allah yrd olsun
fazla üzülüp bebişini de strese sokma emi öptüm seni

cnm benim kib dikkat et oralarda
üzülme sayılı gün çabuk geçer allah yrd olsun
fazla üzülüp bebişini de strese sokma emi öptüm seni

ah canım benim:)biliyosun ben işim gereği 2 yıldır evimden eşimden ayrıyım.eşim yurt dışına çıkmasa bile ancak hafta sonları görüşebiliyoruz.bazen her hafta bazen 2 haftada bir.inş dua edelim de şubat ayında tercih yapacam tabi açık okul gösterirlerse:(inş o zaman eşime kavuşurum inş.olmasada zaten bebiş bizi bir araya getirecek doğum izniyle inş.

ewet bebeğime zarar vermek istemiyorum üzülmeyeyim diyorum ama insanoğlu işte..

ama ilgin için çok sağol canım benim.bende seni öpüyorum.sende kendine dikkat et.hakkında herşeyin hayırlısı ve hayırlı olan herşeyin bir an evvel seninle olması dileğiyle...kendine iyi bak ALLAHA EMANETSİN...

ah canım benim:)biliyosun ben işim gereği 2 yıldır evimden eşimden ayrıyım.eşim yurt dışına çıkmasa bile ancak hafta sonları görüşebiliyoruz.bazen her hafta bazen 2 haftada bir.inş dua edelim de şubat ayında tercih yapacam tabi açık okul gösterirlerse:(inş o zaman eşime kavuşurum inş.olmasada zaten bebiş bizi bir araya getirecek doğum izniyle inş.

Ewet bebeğime zarar vermek istemiyorum üzülmeyeyim diyorum ama insanoğlu işte..

Ama ilgin için çok sağol canım benim.bende seni öpüyorum.sende kendine dikkat et.hakkında herşeyin hayırlısı ve hayırlı olan herşeyin bir an evvel seninle olması dileğiyle...kendine iyi bak allaha emanetsin...

cnm benim ya inş tez zamanda hasret biter de allah kavuşturur hepinizi
ayrılıklar zor ama naparsın hayat şartları işte
hakkında hayırlısını diliyorum

gunaydınnn. hannemcım Allah kavustursun canım. deryaberıl aılenle gorusebıldıgıne sevındım canım bende esım ve kayınpederımle babamların yanındaydım. ınsanın annesı gıbı yok yaa. kadın bana cay bıle doldurtmadı. annemı cok sevıyorum. fasulyemıde cok ozledım 10 gun var onu gormeme.

jAYA adina cok seviniyorum cnm.. insallahh saglikli bi sekilde kucagina alirsin..bebisini.

..hannem Allah kavustursdun..

canm benım yaa cok sagol guzel dıleklerın ıcın. Allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Allah sana da en kısa zamanda hayırlı guzel bır evlat versın canım.
bugun cok mıdem bulanıyor. ıgneden sonra kasık agrılarım gecmıstı. 2 gundur yıne var. ozellıkle sol taraf. sızlerde bısey oluyormu turkıyem nıllıe hannem

canm benım yaa cok sagol guzel dıleklerın ıcın. Allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Allah sana da en kısa zamanda hayırlı guzel bır evlat versın canım.
Bugun cok mıdem bulanıyor. ıgneden sonra kasık agrılarım gecmıstı. 2 gundur yıne var. Ozellıkle sol taraf. Sızlerde bısey oluyormu turkıyem nıllıe hannem

kıyamam çok geçmiş olsun cnm yaa
ama annelik zor biraz dimi
allah yrd olsun hepinize

slm kızlarr bayramınız kutlu olsun bende hıc ıyı degılım mıdem cok bulanıyor dıramamıne dıye bır ılac verdı doktor onu ıcıyorum ama yınede bulanıor ve hıc keyfım yokk yatmak ıstıyorum hepp yatıyorumdaa

gunaydınnn. hannemcım Allah kavustursun canım. deryaberıl aılenle gorusebıldıgıne sevındım canım bende esım ve kayınpederımle babamların yanındaydım. ınsanın annesı gıbı yok yaa. kadın bana cay bıle doldurtmadı. annemı cok sevıyorum. fasulyemıde cok ozledım 10 gun var onu gormeme.

canım benimde annem yanımda bulantılarım olduğu için bana yemek yapıyor insanı annesinden başkası düşünmüyor valla,,,bende 8 gün sonra görcem fasulyemi,,,kerata hep rüyalarıma giriyor :nazar: sanırım oğlan olcak ben öyle düşünüyorum,,,,yani inşallah bu sefer bebişimi kucağıma alırım bunu gerçekten çok istiyorum daha onuu görmeden özlüyorum...umarım sende bebişini kucağına alacağın günleri görürsün arkadaşım

yaman, umutluyuz sagolun yaa sız olmasanız kendımı kotu hıssederdım. hepınız ıyıkı varsınız. turkıyem dua etkı yatacak fırsatın var. ben 9 da eve gıdıp yemek yapıcam, bavulu acıp yerlestırıcem vs. altınolukta ılk gun saatlerce uyudum. esım bana dedıkı sana ne oldu cok uyuyorsun. neden acabaaa?? cunku ılk defa rahat uyuyacak fırsatım oldu. babaevı gıbısı yokmus.

kizlar benim bugun adet gunumdu
ama daha olmadi gerci bu ay cok umutlu degilim ama
yinede belli olmaz aslinda gebelik testi var yapmaya cesaretim yok
bi kac gun gecerse yapayim diyorum

Gurbet gelini, cnm hosgeldin madem testin var yap o zaman bak JAYA arkadasimizin sonucu regl dønemine 5 veya 6 gun kala cikti yanilmiyosam..test yap sonucu haber ver bizede cnm..

Back
X