Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrr bana lütfen çok dua edin olurmu:?yarın ist gdyorum inş.okullar açılıyor malum.eşim de 3 haftalığına yurt dışına çıkıyor işi dolayısıyla.ben beeeen yalnızııım.üzülüyorum hemde çok.evimden eşimden ayrı.her ayrılık bir zulüm gibi.rabbim ne olur yardım et kavuştur beni ve tüm eşinden ayrı oloanları...
Artık bebiş de var çok şükür onu da düşünmem lazım ama üzülmeden yapamıyorum işteeee((((
lütfen dualarınızda bana da yer verin öptüm hrpinizi allaha emanetsiniz...
cnm benim kib dikkat et oralarda
üzülme sayılı gün çabuk geçer allah yrd olsun
fazla üzülüp bebişini de strese sokma emi öptüm seni
ah canım benim:)biliyosun ben işim gereği 2 yıldır evimden eşimden ayrıyım.eşim yurt dışına çıkmasa bile ancak hafta sonları görüşebiliyoruz.bazen her hafta bazen 2 haftada bir.inş dua edelim de şubat ayında tercih yapacam tabi açık okul gösterirlerseinş o zaman eşime kavuşurum inş.olmasada zaten bebiş bizi bir araya getirecek doğum izniyle inş.
Ewet bebeğime zarar vermek istemiyorum üzülmeyeyim diyorum ama insanoğlu işte..
Ama ilgin için çok sağol canım benim.bende seni öpüyorum.sende kendine dikkat et.hakkında herşeyin hayırlısı ve hayırlı olan herşeyin bir an evvel seninle olması dileğiyle...kendine iyi bak allaha emanetsin...
jAYA adina cok seviniyorum cnm.. insallahh saglikli bi sekilde kucagina alirsin..bebisini.
..hannem Allah kavustursdun..
canm benım yaa cok sagol guzel dıleklerın ıcın. Allah herkesın bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. Allah sana da en kısa zamanda hayırlı guzel bır evlat versın canım.
Bugun cok mıdem bulanıyor. ıgneden sonra kasık agrılarım gecmıstı. 2 gundur yıne var. Ozellıkle sol taraf. Sızlerde bısey oluyormu turkıyem nıllıe hannem
gunaydınnn. hannemcım Allah kavustursun canım. deryaberıl aılenle gorusebıldıgıne sevındım canım bende esım ve kayınpederımle babamların yanındaydım. ınsanın annesı gıbı yok yaa. kadın bana cay bıle doldurtmadı. annemı cok sevıyorum. fasulyemıde cok ozledım 10 gun var onu gormeme.
Kizlar insan bi slmimi alir yani![]()