• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaman, umutluyuz sagolun yaa sız olmasanız kendımı kotu hıssederdım. hepınız ıyıkı varsınız. turkıyem dua etkı yatacak fırsatın var. ben 9 da eve gıdıp yemek yapıcam, bavulu acıp yerlestırıcem vs. altınolukta ılk gun saatlerce uyudum. esım bana dedıkı sana ne oldu cok uyuyorsun. neden acabaaa?? cunku ılk defa rahat uyuyacak fırsatım oldu. babaevı gıbısı yokmus.

canım tabiki birbirimiizin yanındayız herzaman,ben de kendimi yalnız hissetmiyorum çünkü beni en iyi anlayan sizlersiniz..bu arada bende çok uyuyorum bebişler uyutuyor bizi sanırım

slm kızlarr bayramınız kutlu olsun bende hıc ıyı degılım mıdem cok bulanıyor dıramamıne dıye bır ılac verdı doktor onu ıcıyorum ama yınede bulanıor ve hıc keyfım yokk yatmak ıstıyorum hepp yatıyorumdaa

benimde bugün çok midem bulandı gün aşırı istifra ediyorum ama midem bulanınca seviniyorum hamileliğim devam ediyordur diye benim gibi tuhaf bir hamile yoktur sanırım

ya kıslar ben bişey duydum varmı böyle bişey
sanırım hamil kalmadan olunması gereken bi aşı varmış
mecburiymiş kızamıkçık mıydı ne aşısıydı tetenozda olabilir hatırlamıyorum varmı böyle bişey

burcucum nasılsın calısmalar nasıl gıdıyor. gurbet gelını umarım bekledıgın olur. testın varsa yap bısey kaybetmezsın.

Ovulasyon testinden bile aldim ama fazla guvenmiyorum uc gundur hep cift cizgi cikti, anlamadim bu kadar erken mi yumurtlanir yada ayda iki defa yumurtlama diye bisey var midir kizlar??

aslinda en sagliklisi iki gunde bir duzeli iliski.. biri tutmazsa øburu tutar dimi yani :))

canım insan bir ayda birden fazla yumurtlayabilir bu normaldir adetinin 9.gününden itibaren düzenli olarak ilişkiye 11.13.14.15.17.19.21.daha verimli olabilir...her insanda yumurtlama günü farklıdır ama 14.günü sakın kaçırma genelde birçok kişi 14.günü yumurtluyor ve yumurtlama olduğu gün hafif ağrı oluyor canım dikkat et 14.gününde oluyor genelde

Son düzenleme:
kARAR vereli cok olduda :) çalışmalara 2 aydır başladık oda tutmadı umarım ekim ayı ugurlu gelir bize
loweyx41lv6hk0zj7.gif

Back
X