Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn a.s. hihoyyyt

sağol Yamancım yalnız olmadığımı biliyorum bunları sizlerle paylaşmak çok güzel birşey

evt cnm yaaa
allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
bikaç sorum var
kaç aylık evlisiniz :asigim:
kaç ayda hamile kaldınız :CüvCüv:
nasıl öğrendiniz evdemi test yaptınız hihoyyyt

evt cnm yaaa
allah hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin
bikaç sorum var
kaç aylık evlisiniz :asigim:
kaç ayda hamile kaldınız :CüvCüv:
nasıl öğrendiniz evdemi test yaptınız hihoyyyt

4yıllık evliyim 2.ayımda hamile kaldım evde test yaptım adet olacağım gün daha adetim gecikmemişti bile ama çıktı

4yıllık evliyim 2.ayımda hamile kaldım evde test yaptım adet olacağım gün daha adetim gecikmemişti bile ama çıktı

hadi hayırlısı cnm yaaa
şimdiden bilgileneyim dedim bendee hihoyyyt
çok bekletmemiş bebişinizz

amin canım. tabıkı Allahın ıznıyle gorecegız o gunlerı. bızımkıde ellerı durmuyordu valla kıpır kıpırdı anası gıbı

canım kendini hazır hissedersen düşün acele etme yine de ama ertelendikçe de erteleniyor

haklısın cnm
ya hemen olmazsa fikri bizi düşündürüyo gerçektem
bide ben göbeğime lazer yaptırıyorum 1 yıldır acaba zararı olurmu diye düşünüyorum hep
bi yanım hemen olsun istiyo bi yanımda biraz daha beklemek istiyo
kısmet bakalım

lazeri doktoruna sor canım belki zararı olabilir,,,bu arada neden lazer yaptırıyorsun göbeğine,,,bir de nerde oturuorsun canım izmirdesin sanırım

lazeri doktoruna sor canım belki zararı olabilir,,,bu arada neden lazer yaptırıyorsun göbeğine,,,bir de nerde oturuorsun canım izmirdesin sanırım

brz fazla kıllı olduğum için lazer epilasyon yaptırıyorum cnm
onlar zararı yok diyo ama umarım olmaz

umutluyuz canım ben bugun pek ıyı degılım. sabahtan berı mıdem agzımda. bırazda agrım var. ıse gelırken de kendı kendıme yemın ettım. kımseye otobuste vs yer vermıcem bırdaha. ınsanlar nekadar bozulmus yaa. karnım bellı artık. otobuste kıvranıyoum. bır tane ınsan evladı yer vermedı. nasıl kotu oldum. bundan sonra bende kımseye acımayacagım dedım. aslaaa. gercı ısyerımdekılerde aynı. gozlerının onunde kıvransam demıyorlarkı neyın var yada gıt bugun dınlen. neyse.......

yamancım lazerın bundan sonra gelecek bebıse zararı olacagını sanmıyorum ama doktoruna sor yınede. hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah. doktor hamılelıge engel yok desede Allah ne zaman kısmet ederse o zaman oluyor. benım de engelın yoktu ama ılkı bos gectı ıste. sımdı tutmus olsaydı 6,5 aylık olacaktı. ama herseyın hayırlısı tabı. ıcınden nasıl gelıyorsa oyle davran. bende evlenmeden once ılk 2 yıl cocuk dusunmeyecegım demıstım ama yılım dolmadan anne olmak ıcın can atmaya basladım. o yuzden ıcınden gelen sesı dınle.

insanlar artık çok bencil olmuş canım sorma,,,,herkes kendi menfaatinin peşinde iş seni çok yoruyorsa işi bırak bence bebişin daha önemli canım yeğenime iyi bak,,,,

insanlar artık çok bencil olmuş canım sorma,,,,herkes kendi menfaatinin peşinde iş seni çok yoruyorsa işi bırak bence bebişin daha önemli canım yeğenime iyi bak,,,,

oyle tabı ama olmuyor ıste. gec evlenmenın zararları. bebıse ıyı bır gelecek ıcın bırıkım yapmamız lazım. 7.ayım bıtene kadar calısmam lazım.klava:

oyle tabı ama olmuyor ıste. gec evlenmenın zararları. bebıse ıyı bır gelecek ıcın bırıkım yapmamız lazım. 7.ayım bıtene kadar calısmam lazım.klava:

canım sen de haklısın kamuya bağlı çalışsaydın çok daha iyi olurdu herşey neyse canım herşeydede bir hayır vardır sabrının mükafatını alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…