Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

dikkat et knd cnm
hapın yararıda o dimii :hulya:

tünaydın şekercim benim de midem bulandı bu sabah hala biraz bulanıyor bu arada evlenince değilde çocuk doğurunca veya düşük yapınca adet düzene giriyormuş diye duymuştum ben

kendini hazır hissediyorsan düşün bencede canım erteleyince erteleniyor ben de iki buçuk yıl düşünmemiştim korunmuştum hep sonra düşündüm 2 tane düşük aptım 4 yıllık evliyiz 5. yılımıza girdik artık şimdiki aklım olsaydı hemen düşünürdüm bebiş

haklısın cnm
işte ne zaman olacağını bilemiyo insan o yüzden kararsız kalıyoruz.kısmet bakalım çarşamba bi dr a gideyim de bakcaz artık

hayırlısı olsun canım hemen tutmazsa stres yapma çevrendeki kimseyede bebiş düşündüğünü söyleme çünkü insan daha çok stres yapıyor

ya kızlar bir şey dicem size...ben de 15 aylık evliyim...dr a iki defa gittim kontrol için..her ikisinde de bayıldım resmen elle muayene yaptılar ....vajinal darlık var dedi dr bana..neseee şimdi bebek için tekrar gitmek gerekli mi yaa..benim o muayenelerim dehşetti ..benim acı eşiğim çok dar sanırım..saten ilişki anında dahi ilk baş baya uğraşıyoruz ne bilim yaa giderek mi hamile kaldınız..off korkudan gidemiyorum ki hiççç....bana bi akıl verin bakem ya..

cnm fazla stres yapıyosun bencee
darlık varmı bilemem ama bende muayne oldum okadar korkulacak bişey yok
dr konusunda ise benim son aylarda adetim çok ağrılı geçiyo o yüzden bi kontol ettireyim dedim.hem hamileleik için bi sorun varmı ona bakayım diye
bence iyi bi dr li görüş ama korkma okadar :hulya:

umutuyuz o bebıslı resmı nasıl ındırdın ben de ıstıyoruuuuuuuuuuuuuum........ benım askım da 10+4 oldu teyzesı.

bu arada yaman cıddı cıddı bebıse karar verdın galıba oleeeyy. meliscım bu kadar korkmana gerek yok gercekten. benım darlık olmadıgı halde kendımı kastıgım zamanlar asırı zorluk cekıyorum. rahat ol tatlım.....

wala ya burda sizi okumaktan bende de bebeiş havesi arttı iyice
bi dr a gideyimde bakalım artık ne aman düşüneceğiz.

umutuyuz o bebıslı resmı nasıl ındırdın ben de ıstıyoruuuuuuuuuuuuuum........ benım askım da 10+4 oldu teyzesı.

ya canım bana da kelebek diye bir arkadaş yaptı bunu ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını ona rica ettim kırmadı sağolsun ama sanırım önce bir siteye giriyorsun ordan kopyalıyorsun sanırım ama çok ayrıntılıymış zormuş dedi

selam ben de 2 yıllık evliyim. geri çekme yöntemi kullanıyorduk bugüne kadar...hiç hamile kalmadım 2 aydır deniyoruz 8 gün var reglime..
sadece sol kasığımda sancı gibi bişey var ama umtulanmak istemiyorum
çünkü psikolojikte olabiliyor

hadi hayırlısı cnm
umarım meleğiniz çok bekletmez sizi

inşallah, çok istiyoruz ama çok isteyince olmuyor herhalde :S

bazı belirtiler yaşadım ama umutlanmak istemiyıorum..

haklısın cnm zaten hamöile kalmak için psikoloji çok öenmli bizde 14 ay oluyo evleneli
denemelere başlasak diye düşünüyoruz ama kısmet bakalım
yaşlar kaç bu arada

ya kızlar annemler pazar günü gidiyor yalnız kalıcam ben yaaa çok alıştım anneme herşeyimi o yapıyordu hep yatıyordum ben de off ya

ya kızlar annemler pazar günü gidiyor yalnız kalıcam ben yaaa çok alıştım anneme herşeyimi o yapıyordu hep yatıyordum ben de off ya

tembel senılaelaelaelaelae ıs yap bıraz kı fazla kılo almayasın. bak bana 9 a kadar ısde 9 dan sonra evde calıs . bu aksam yıne utu var. 3 kısıyız ama camasır bıtmıyor.
aslankedıcık hosgeldın. hamılelık belırtılerı bu kadar erken baslamaz canım. hamıleysen de reglı belırtılerı yasarsın. hakkında hayırlısı. dılerım bebıs vardır.
umutuyuz senınle aramızda 2 gun vardı zaten. aynılar. bogalar:hooray:

valla haklısın çok tembelim bebiş de bana çekmiş ultrasonda oynamıyor hiç uyuyor annesi gibi delikafadulden valla aynı keratalar ilerde kanka yapalım onları Allahım o günleri de göstersin bize acı yaşatmasın Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…