Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN BEBEĞİN OLUR İNŞALLAH DARISI BİZLERİN BAŞINA AMİN DEYİN ARKADAŞLAR
:hooray:hihoyyyta.s.

çok sevindim adına
herkes düşünmeyip stres yapmadığı ay hamiş oluyo
hayırlı doğumlar cnm şimdiden

cok teşekkurler canım stres yaptıgında yumurtalıklarında etkılenıo cunku o yuzdenbebişte gelmıo o yuzden drlar da stres yapmayın dıyor zaten butun hastalıkların sebebi stres

ne güzel cnm tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende artık stres yapmıycam ve düşünmüycem laelaelaelaelae
güzel bir hamilelil geçirmen dileğiyle

cok saol canım evet stres yapma hatta hıc dusunme inş en yakın zamanda sende hamıle kalırsın ve duanı hıc eksık etme dılek kapılarının acık oldugu bı ana denk gelır veRabbım duanı kabul eder

bornovAdayım canım

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin,darısı isteyen herkesin başına

kızlaaaaar ben gitar kursuna yazıldım bu sene koca göbeğimle gitar çalıcam ne komik olacak delikafadulden ama hafta sonları gidecem kocişimi 4 saat yalnız bırakıcam ee ne yapalım gülü seven dikenine katlanır

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin,darısı isteyen herkesin başına

cok tesekkurler canım Rabbım sanada hayırlı dogumlar nasıp etsın,kocagöbişinede yakısır gıtar bebişindekucuk bı gıtarla cıkıp gelırse hıc şaşırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

sağol canım...valla bu gidişle benimki gitarist olur çıkar delikafadulden

canım benim öncelikle geçmiş olsun.çok üzüldüm.inş geçer ağrıların en kısa zamanda.bak strese girme diyoruz ya ep birbirimize gerçekten önemli iç üzülme takmamaya çalış.sonuçta dr larda insan beşer şaşar yani sen kelbini ferah tut.bazen dr ların dediğine takılıp kalma.

arkadaşa dr dediki bebğin 3 hafta geriden geliyor çocuk doğdu maşallah topaç gibi.bi arkadaşa bu çocuğu doğurma sakat çocuk.sen gerizekalımısın da doğuracaksaın bu çocuğu dediler çocuk doğdu sapasağlam maşallah.o yüzden kötü şeyler hiç düşünme.

seen dua et RABBİME sana raatlık verecektir.

zuhal hanıma gelince gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum ALLAHIN izniyle inş sanada iyi gelir.

öpüyorum seni canım benim.tatlı annecikkkkkkkkk.moralini bozma dr u bozzzzz:)

Huu kıslaaarr nerelerdesınız
yenı hamıŞ yokmuuu
ses Çıkmıyo kımseden
hamıŞler nasılsınızzz

canım benım cok sagol. guzel dıleklerın tuttu. zuhal hanıma gıttım. gercekten cok seker bır kadın. 3 saat bekledık ama degdı. moralıım duzeldı. bebısımın ıyı oldugunu ogrendım. bobrekdekı sorunun normal oldugunu ogrendım. sadece bırkac test verdı ıcımız rahat olsun dıye onları yaptıracagız. bebısımın 1 hafta ılerıden gıttıgını ve uzun boylu olacagını soyledı ne garıp bır duygu bu yaa. Allahım en kısa zamanda sana da nasıp etsın canım. sen nasılsın toparlandınmı. olgaydan ve senden ıyı haberler duyarsam ınan kendım gıbı sevınıcem.

GÖZÜN AYDIN CNM
İYİ OLMANA SEVİNDİM
UMARIM SAĞLIKLI Bİ HAMİLELİK GEÇİRİRSİN :CüvCüv: :ecrin_bebek:

canım çok sevindim bebişini görmüşsün ne güzel sağlıklıymış da maşallah senin bebiş basketbolcu mu olacak yoksa kısss baksana şimdiden boylu poslu kerata delikafadulden

ya kızlar burdaki samimi ortam hiçbiryerde yok başka bir topiğe giriyordum tartışmalar kırgınlıklar yanlış anlamalar ve bir sürü saçma sapan insanı sinirini bozan şeyler yaşanıyor ben burda daha samii bir ortam olduğunu düşünüyorum ama siz herzaman yoksunuz işte sık sık gelin de dertleşelim beraber

arkadaşlar sizinle bişiy paylaşmek istiyorum benim yumurtlama günüm geçli 1 gün oldu diğer sayfalarda okumuştum arkadaşlar böle akıntınınparmak arasında uzayacağını yazmış kafamdaki sorular şunlar şimdi hamile olabilirmiyim bu akıntıdan dolayı ve yada bu akıntı yumurta çatladığın da mı olur yoksa çatlama haftam yeni geçti o hafta da olabilir mi yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum umutluyuz arkadaşımızın dediği gibi ortam gerçekten güzel net i açar açmaz emin olun ilk burayı tıklıyorum allah bozmasın diyorum

meraba canım ben de yenı evlı sayılırım 1senemız dolucak ayın 26sı.yanı 3-4 aydı kalıba ugraşıyoruz şimdilik bı sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…