yenı evlılerdenmısın canım
JAYA bu arada ikili tarama testini yaptırdın mı sen sanırım 3 boyutlu ultrasonda bakılıyormuş
kızlar hosgeldınız. oya senın yazdıgın gıbı bırsey duymustum ama ben hıc bu sekılde takıp etmedım canım. reglının ılk gununden ıtıbaren 9-14. gunler arası sansın yuksek. bıde hergun degıl gunasırı calısma yapman lazımama en guzelı kafana takmaman lazım sekercım. yaa atceken2005 daha cok yenı evlılıgın. bu kadar erken bebek dusunmen sasırttı benı. ben 14 aylık evlıyım ve 33 yasındayım. hatta 2 ay sonra 34 olucam ama acelemı ettım dıyorum bazen kendı kendıme.
arkadaşlar sizinle bişiy paylaşmek istiyorum benim yumurtlama günüm geçli 1 gün oldu diğer sayfalarda okumuştum arkadaşlar böle akıntınınparmak arasında uzayacağını yazmış kafamdaki sorular şunlar şimdi hamile olabilirmiyim bu akıntıdan dolayı ve yada bu akıntı yumurta çatladığın da mı olur yoksa çatlama haftam yeni geçti o hafta da olabilir mi yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler hepinizi çoooooooooooooooook seviyorum umutluyuz arkadaşımızın dediği gibi ortam gerçekten güzel net i açar açmaz emin olun ilk burayı tıklıyorum allah bozmasın diyorum
işte dier sayfadaki sorum buraya kaydırım dedimhihoyyyt
yaman, umutluyuz sagolun. canım ben ıkılı testı haftaya persembe yada cuma yaptırıcam. sen ne zaman yaptırmayı dusunuyorsun
arkadaşlar ne diycem bi saat belirleyip burda toplansak ya ben akşamları hep müsait oluyorum böle sürekli cevap gelmiş mi die bakıp duruyorum bide soruma cevap lütfen kızlar
cnm o akıntı bendede oluyo hatta şu günlerde çok var
sanırım yumurtlama günüyle alakalı
ama pek detayını anlamadım bendee
adetim 29.09.2009 da olmuştu
tahminen yumurtluyom şimdii
Merhaba bende bebek İstİyorum dayanıŞma İÇerİsİnde olmak gÜzel slmlar
merhaba bende bebek istiyorum dayanışma içerisinde olmak güzel slmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?