Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar ben de artık bu topige gelıcem benı de aranıza alın.şimdiden teşekkurler.öpuldunuz

kızlar hosgeldınız. oya senın yazdıgın gıbı bırsey duymustum ama ben hıc bu sekılde takıp etmedım canım. reglının ılk gununden ıtıbaren 9-14. gunler arası sansın yuksek. bıde hergun degıl gunasırı calısma yapman lazım ama en guzelı kafana takmaman lazım sekercım. yaa atceken2005 daha cok yenı evlılıgın. bu kadar erken bebek dusunmen sasırttı benı. ben 14 aylık evlıyım ve 33 yasındayım. hatta 2 ay sonra 34 olucam ama acelemı ettım dıyorum bazen kendı kendıme.

ya canım ne bilim bebekleri çok seviyorum bide elin memleketinde anne yok baba yok çocuğa ihtiyaç duyuyorum bebekleri görünce çok seviyorum inşallah dua edinde bi an önce olsun< cümle isteyenlerin<a.s.:teytey::ecrin_bebek:Şeniz

arkadaşlar ne diycem bi saat belirleyip burda toplansak ya ben akşamları hep müsait oluyorum böle sürekli cevap gelmiş mi die bakıp duruyorum bide soruma cevap lütfen kızlar

işte dier sayfadaki sorum buraya kaydırım dedimhihoyyyt

cnm o akıntı bendede oluyo hatta şu günlerde çok var
sanırım yumurtlama günüyle alakalı
ama pek detayını anlamadım bendee
adetim 29.09.2009 da olmuştu
tahminen yumurtluyom şimdii

işte dier sayfadaki sorum buraya kaydırım dedimhihoyyyt

canım yumurtlama olduğu gün sıvı geliyor ve o gün ilişki yaşanırsa hamile kalma şansın yüksektir canım zaten dikkat et regli olduğun günden başlayarak 14.günün genelde yumurtladığın gün oluyor ve o gün akıntın yoğun olur tabi her kişinin yumurtladığı gün farklıdır ama genellikle 14.gün oluyor sen 11,13,14,15.günleri kaçırma canım

cnm o akıntı bendede oluyo hatta şu günlerde çok var
sanırım yumurtlama günüyle alakalı
ama pek detayını anlamadım bendee
adetim 29.09.2009 da olmuştu
tahminen yumurtluyom şimdii

evet canım yumurtlama zamanın şimdi,,,,hadi şekerim elini çabuk tut yeğen istiyoruz biz

gunaydın kızlaaaaaaar hadı tembellık yok calısmalara baslayın da sızdende bebıs haberlerı alalım yaaaaa. bu topık bereketlı dedık ama nazarmı degdırdık ne kımseden ses cıkmıyor. yaman hadı yenı gelenlere sen onculuk et bakalım. ılk haber senden gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…