evet canım yumurtlama zamanın şimdi,,,,hadi şekerim elini çabuk tut yeğen istiyoruz biz
gunaydın kızlaaaaaaar hadı tembellık yok calısmalara baslayın da sızdende bebıs haberlerı alalım yaaaaa. bu topık bereketlı dedık ama nazarmı degdırdık ne kımseden ses cıkmıyor. yaman hadı yenı gelenlere sen onculuk et bakalım. ılk haber senden gelsın
:jeyyar: :jeyyar: oluuuur
ama yrn bi kontrole gideyim cnm ona göre bakcaz artık allah çok bekletmez umarım
canım benım cok sagol. guzel dıleklerın tuttu. zuhal hanıma gıttım. gercekten cok seker bır kadın. 3 saat bekledık ama degdı. moralıım duzeldı. bebısımın ıyı oldugunu ogrendım. bobrekdekı sorunun normal oldugunu ogrendım. sadece bırkac test verdı ıcımız rahat olsun dıye onları yaptıracagız. bebısımın 1 hafta ılerıden gıttıgını ve uzun boylu olacagını soyledıne garıp bır duygu bu yaa. Allahım en kısa zamanda sana da nasıp etsın canım. sen nasılsın toparlandınmı. olgaydan ve senden ıyı haberler duyarsam ınan kendım gıbı sevınıcem.
kızlar ayın 10unda adet olmam gerekiyordu.geçen ay 13ünde olmuştum.bugün ayın 13ü hala olmadım ama galiba olucam.sabah 1-2 damla kahverengimsi bişey gelmiş.herhalde bu akşama falan adet olurum.artık inşallah önümüzdeki aya.ayy çok istiyorum ben yaaa.ooff allahım nolur çok bekletme beni yalvarırım:Saruboceq:
kısmet cnm yaa hadi hayırlısı
inş bu ay olmazsa bidahaki ay :CüvCüv: olursun :ecrin_bebek:
kaç aydır deniyosunuz
2 aydır deniyoruz canım daha. çok yeni yani.inşallah önümüzdeki aya artık.bu topik uğurlu gelir belki:Saruboceq:
ooo çok yeniymiş cnm ya daha çok takma lütfen
kaç aylık/yıllık evlisin
2,5 yıllık evliyim canım.çocuk yapmaya yeni karar verdik.inşallah çok beklemeyiz.acaba bi dr.a gitsemmi.şöle genel bir kontrolden geçmek için.
bencede git cnm
bak biz kurbandan sonra düşünüyoruz :ecrin_bebek: 14 aylık evliyim şuan
ama yrn sabah bi kontrole gidicem ona göre test gerekirse yaptırcam sona başlıcaz denemelere :CüvCüv:
ya ben aslında evlenmeden öncede evlendikten sonrada hiç dr.a gitmedim kadın doğum dr.una yani.ilk defa gidicem çekiniyorum.gidip söleyeyim böle böle 2.5 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz.şöle bi genel kontrolden geçmek istiyorum diyim.baksın bi tahlil gerekirse tahlil yapsın.muayene edecekse etsin diyorum.ama çekiniyorum utanıyorumda gitmeye.ama gitmeliyim ve bir dr edinmeliyim kendime.
haa bide tahlili adet dönemindemi yapıyor dr. yani adetliykenmi gitmek gerekiyor biliyormusunuz kızlar:uhm::uhm: yoksa normal zamanda gitsem olurmu
bence biran önce git cnm
adetliyken değil normal zamanda git
eğer tahlil verirse çeşidine göre adetliyken yapılıyor
bak bana 14 ayda rahat 3 - 4 kez gittim kontrol için bence sende git genel bi tarama yapsınlar
nasıl korunuyodunuz peki cnm
hapla mı eşin mi ?
canım sende genel tarama içinmi gitmiştin.ne dedi sana dr.la test falan yaptılarmı,sonuçların nasıldııı
ayy çok soru sordum kusura bakma merak ediyorum napiim:kedi:
cnm sor tabi öğrenmek güzel ama yrn sabah gidicem daha kaydirigubbakcemile5
gelince ayrıntılı anlatırım :lepi:
ben dışarı yönteminden korkuyorum ya en iyi prezervatif gibi geliyo bana :kedi:
yaa neden korkuyorsun canım dışarı yönteminden,kaza olur diyemi yoksa başka sakıncasımı var:uhm:
canım hani 3-4 kere kontole gittim dedin ya o zaman ne dedi peki dr.lar nasıl muayene ediyorlar.
KIZ SEN TAM KOMEDİSİN AY :roflol: :roflol: :roflol:
KAZA OLUR DİYE KORKUYOM TABİ DENEMEDİK HİÇ ÖYLE
O ZAMAN BİRİNDE İLTİHAP ÇIKTI FİTİL KULLANDIM BİRİNDE BİŞEY ÇIKMADI
KORKULACAK BİŞEY YOK CNM SADECE MUAYNE DE Bİ ALETLE BAKIYO SIKMAZSAN KENDİNİ ACI OLMUYO
KORKMA AMA STRES YAPCAK BİŞEY DEĞİL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?