Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

oh çok iyi maşallah hadi o zaman yavaştan başlarsın çalışmalara

AMA BEN HALA EMİN DEĞİLİ
HATTA DR DEDİKİ YUMURTAN ÇATLAMIŞ TAM ZAMANI
KISLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA
ACABA ÖNÜMÜZDEKİ YAZI DA GEÇİRSEK Mİ
İNANIN ÇOK KARARSIZIM :kedi:

hadı gozun aydın artık calısmalara baslayabılırsın.hihoyyyt

ACABA HALA ERKENMİDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
YA HEMEN OLMAZSA DİYORUM
ACABA BİRAZ DAHA MI HAYATIMI YAŞASAM DİYORUM
BİLMİYORUM BİLMİYORUM :gitme:

AMA BEN HALA EMİN DEĞİLİ
HATTA DR DEDİKİ YUMURTAN ÇATLAMIŞ TAM ZAMANI
KISLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA
ACABA ÖNÜMÜZDEKİ YAZI DA GEÇİRSEK Mİ
İNANIN ÇOK KARARSIZIM :kedi:

kıs güldürdün beni yine,,,kendini hazır hissetmiyorsan düşünme o zaman yaşın kaçtı senin

kıs güldürdün beni yine,,,kendini hazır hissetmiyorsan düşünme o zaman yaşın kaçtı senin

BEN 23,5 EŞİM 26 YAŞINDA
MADDİ MANEVİ Bİ SORUNUM YOK ŞÜKÜR
AMA ABLAMIN 3 YAŞINDA KIZI VAR
ONUN ÇEKTİKLERİNİ GÖRÜNCE 1 YIL DAHA BEKLESEK Mİ DİYORUM
YOKSA BEBEK ÇOK İSTİYORUM
KARARSIZIM SADECE :smiley-cool:

canım eger kendını hazır hıssetmıyorsan bosver. yanı bu ıcınden gelerek yasanır zaten. hadı olsun deyınce degıl. hem esın ne dusunuyor bu konuda oınunla ılgılı hıc konusmadık. maddı durumun elverıslımı. bunların hepsı onemlı. hadı olsun demekle cocuk yapmak dogru degıl bence. yasında genc. kendını hazır hıssetmeyı bekle.zaten oyle bır an gelecekkı anne olmak ıcın can atacaksın. zaman gecmeyecek bebısın olacagını ogrenecegın gunu ıple cekeceksın. ozaman hazırsın demektır. dedıgım gıbı ıcınden gelmıyorsa bekle canımmmmm

yaşın daha küçükmüş aslında sen bilirsin canım ama bir de şu var genç yaşta anne olacaksın bebişin büyüyünce arkadaş gibi olursunuz ama dediğim gibi önce kendini hazır hissetmen lazım

aynen böyle hissediyorum cnm
eşim de 1 yıl yeterli diyodu
ama daha çok bana bırakıyo nezaman hazırsam diye
maddi sıkıntımız yok şükür
şuan şartlar uygun ama dediğim gibi 1 yıl daha beklesemmi tek kararsızlığım bu.yoksa hevesliyim çok eşimde öyle

sana bısey dıyeyımmı yaman ben 2 ay sonra 34 yasımda olucam. ben bıle bazen dıyorum kı keske kocamla bıraz daha evlılıgımın tadını cıkarsaydım da bebek bekleseydı. ama ben kaynanamlarla yasıyorum. yanı kendıme aıt bır hayatım yok. bu yuzden ertelemedım. ınan cok zor. evlendıgımden 14 ayda hala bısey anlamadım. 14 ay daha beklesem yıne anlamayacagım bılıyorum. o yuzden benım ıcın farketmıyor. ama senın durumun farklı. herkes yasadıgı hayatı bılıyor. ona gore davranıyor. o yuzden sende hayatındakı ayrıntıları dusun gozardı etme. ben evlılıkten bısey anlamadım dedım ya butun hayatım butun evım yatakodamdı. bebısı belkıde hayatıma renk gelsın dıye ıstedım cunku hayatım gercekten cok ama cok sıkıcı

canım çok haklısın bebişin olunca en azından senin için en güzel uğraş o olur hiçkimseyi görmezsin ondan başka o yüzden çok iyi yapmışsın kayınvalidenle yaşamak çok sıkıcı olsa gerek üzüldüm senin adına kiraya falan çıkma şansınız yok mu

bısey yanlıs anlasılmasın bu arada. hayatıma renk getırsın derken, aılem yazın balıkesırde kısın burdalar, abımler, kardesım karsıda, ben avrupa yakasındayım. yanı hepsıyle nerdeyse koptum. herkes kendı derdınde. kocam bılgısayar basından kalkmıyor. bılgısayarı bozup bozup tamır etmekde ustune yok. kaynanam dedıgım dedık bır kadın. kayınpeder de kaynanamdan odu kopan bır adam. yanı kendımı o kadar yalnız hıssettımkı, bebısıme ıhtıyac duydum. tum sevgımı verebılecegım, tertemız bır sevgılı o benım ıcın.

günaydın kızlar ben sabah adet olduummm

dün test almıştım sabah kalkınca yapıcaktım sabah bide baktım gelmiş benimkii

artık önümüzdeki aya inşallah napalım hayırlısı

kıraya cıkmakmı ) herhalde boyle bırseyde dıretsem kı daha once ıstedıgım ıcın aldıgım tepkılerden bılıyorum anasından ayrı kalmamak ıcın gerekırse benı bıle bosar. abarttıgımı dusunmeyın sakın ama annesı abd.ye gıderken daha gıtmeden once bıle annesız nasıl durucam dıye kara kara dusunen adam benım kocam daha ılk gunden anasını ozledıgını soyleyen adammmmmmmm

Yaman ben de senin gibi düşünüyordum hiçbir zaman kendimi hazır hissetmedim,,,4 yıl boyunca eşimle gezdik tozduk ama hayatımda hep bir eksiklik hiissettim ve çevremdeki insanların artık bana ne zaman bebek düşüneceksiniz demesinden bıkmıştım 2 tane düşük yaptığımı bilen eltim bile bana onun çocuğunu sevdiğim zaman gidin kendi çocuğunuzu sevin diyordu ve ben bu durumlardan çok yıprandım ve şimdi ne diyorum biliyor musun keşke evlendiğim ilk yıl bebek düşünseydim belki bu kadar yıpranmazdım ama bu da benim kaderimmiş umarım bundan sonra olumsuzluklarla karşılaşmam Allahım bu sefer bebeğimi kucağıma almayı nasip eder

canım gerçekten güçlü bir insanmışsın ben tahammül edemezdim heralde çok yıpranırdım çünkü benim kaynanam üvey ve tvdeki semra hanımdan hiçbir farkı yok eşim de çok sakin saygısında kusur etmeyen biri ve ben çok hassasım yani kaynanam konuşurdu ve biz susardık ve benim psikolojim alt üst olurdu neyse canım seninki benim kayınvalimden iyidir en azından öz kayınvalidendir sen eşinle bebeğinle mutlu olmaya bak karşındaki insanı değiştirmeye çalıştığın zaman yıpranan sen oluyorsun çünkü o yüzden bebişin olunca eşinde düzelir gör bak demedi deme herşeyi boşver gitsin

eltıler hep aynı canım . bızde de var bıtane. 22-23 yasında ama Allah ondakı seytanlıgı kımseye vermemıs. kendısıne ayrı ev acıldıgı halde bana verılen bır bos odada gozu kaldı. hayırlı olsun bıle demedı. ıkız bebeklerını kaybettı. 6 aylıkken dogum yaptı. sımdı benım hamıle oldugumu bılıyor ya gecen gun baskasının yanında bana dıyorkı cocuklu ınsana sınır oluyorum.kucuk cocugu olan benım evıme gelmesın. cocuk sesınden nefret edıyorum fılan dedı bende merak etme dogunda evıne gelmem dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…