hoşgeldiiiiiiiiiiin naber kısss
saol cnm iyim sabah dr a gittim herşey temiz çıktı şükür
saol cnm iyim sabah dr a gittim herşey temiz çıktı şükür
oh çok iyi maşallah hadi o zaman yavaştan başlarsın çalışmalara
hadı gozun aydın artık calısmalara baslayabılırsın.hihoyyyt
AMA BEN HALA EMİN DEĞİLİ
HATTA DR DEDİKİ YUMURTAN ÇATLAMIŞ TAM ZAMANI
KISLAR KAFAM ÇOK KARIŞIK YAA
ACABA ÖNÜMÜZDEKİ YAZI DA GEÇİRSEK Mİ
İNANIN ÇOK KARARSIZIM :kedi:
kıs güldürdün beni yine,,,kendini hazır hissetmiyorsan düşünme o zaman yaşın kaçtı senin
BEN 23,5 EŞİM 26 YAŞINDA
MADDİ MANEVİ Bİ SORUNUM YOK ŞÜKÜR
AMA ABLAMIN 3 YAŞINDA KIZI VAR
ONUN ÇEKTİKLERİNİ GÖRÜNCE 1 YIL DAHA BEKLESEK Mİ DİYORUM
YOKSA BEBEK ÇOK İSTİYORUM
KARARSIZIM SADECE :smiley-cool:
canım eger kendını hazır hıssetmıyorsan bosver. Yanı bu ıcınden gelerek yasanır zaten. Hadı olsun deyınce degıl. Hem esın ne dusunuyor bu konuda oınunla ılgılı hıc konusmadık. Maddı durumun elverıslımı. Bunların hepsı onemlı. Hadı olsun demekle cocuk yapmak dogru degıl bence. Yasında genc. Kendını hazır hıssetmeyı bekle.zaten oyle bır an gelecekkı anne olmak ıcın can atacaksın. Zaman gecmeyecek bebısın olacagını ogrenecegın gunu ıple cekeceksın. Ozaman hazırsın demektır. dedıgım gıbı ıcınden gelmıyorsa bekle canımmmmm
sana bısey dıyeyımmı yaman ben 2 ay sonra 34 yasımda olucam. ben bıle bazen dıyorum kı keske kocamla bıraz daha evlılıgımın tadını cıkarsaydım da bebek bekleseydı. ama ben kaynanamlarla yasıyorum. yanı kendıme aıt bır hayatım yok. bu yuzden ertelemedım. ınan cok zor. evlendıgımden 14 ayda hala bısey anlamadım. 14 ay daha beklesem yıne anlamayacagım bılıyorum. o yuzden benım ıcın farketmıyor. ama senın durumun farklı. herkes yasadıgı hayatı bılıyor. ona gore davranıyor. o yuzden sende hayatındakı ayrıntıları dusun gozardı etme. ben evlılıkten bısey anlamadım dedım ya butun hayatım butun evım yatakodamdı. bebısı belkıde hayatıma renk gelsın dıye ıstedım cunku hayatım gercekten cok ama cok sıkıcı
kıraya cıkmakmı) herhalde boyle bırseyde dıretsem kı daha once ıstedıgım ıcın aldıgım tepkılerden bılıyorum anasından ayrı kalmamak ıcın gerekırse benı bıle bosar. abarttıgımı dusunmeyın sakın ama annesı abd.ye gıderken daha gıtmeden once bıle annesız nasıl durucam dıye kara kara dusunen adam benım kocam daha ılk gunden anasını ozledıgını soyleyen adammmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?