Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaa varya sana cesaret verırken ben garıp oldum. kocamla romantık bır gece gecırmeyı ozledım yaaa... bu aksam bendemı bıseyler hazırlasam bu koca gobegımle. uff yaa.. ısın kotu yanı aksam olunca oram buram agrımaya baslıyor........

canım bu arada ablan adına çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun

ben o günlerimi unuttum artık doktor bize yasakladı hem günde bir avuç fındık ye diyor hem de çalışmaları yasaklıyor olacak iş mi bu kaydirigubbakcemile3

ben o günlerimi unuttum artık doktor bize yasakladı hem günde bir avuç fındık ye diyor hem de çalışmaları yasaklıyor olacak iş mi bu kaydirigubbakcemile3

alemsın yaa. guldurdun benı. bakma benım doktorum da yasakladı aslında ama zaten kocam da dedıgım gıbı bılgısayar basından kalkmıyor . ısıme de gelıyor. tamır ısı oldugunu bıldıgım ıcın ıcım de rahat ama aklım kalıyor bazen ıste. yanı hadı ben hamıleyım canım ıstemıyor. bu adam nasıl duruyor. yapmaz bılıyorum ama seytan ıste ınsanın aklına gırıyor. amaaan nelere takmaya basladım ben yıne

canım valla taktığın şeye bak Alllah iyiliğini versin seni ve bebişini düşündüğü için yanaşmıyordur öyle düşünme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…