• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ayyyy kıslar hakkaten baĞımlı oldum ben buraya
Çok ıyısınız hepınızde gerÇekten
allah hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
bu arada eŞımle konuŞtuk pazar gÜnÜ ben bebıŞ tarıhını bıraz daha erteleyelım dedım eŞım pek yanaŞmadı bu konuya ama sanırım Şımdılık yılbaŞına kadar erteledık tabı kısmet ama bana kalsa ÖnÜmÜzde kı yazıda geÇırelım dıye ıstıyorum
rabbım bılır hayırlısını bakalım nezaman nasıp olucak

ben geldimm kaydirigubbakcemile2
site çok yavas kaç gündür ya size de olii mi :bbo:

merak ettiğim bi konu var bebeğimi şu ayda doğurmak istiyroum diye hiç düşündünüz mü :kedi:

yada yaz ayına gelmesin vs vs :bbo:

ben geldimm kaydirigubbakcemile2
site çok yavas kaç gündür ya size de olii mi :bbo:

merak ettiğim bi konu var bebeğimi şu ayda doğurmak istiyroum diye hiç düşündünüz mü :kedi:

yada yaz ayına gelmesin vs vs :bbo:

AYYY EVT BEN ÇOKKK DÜŞÜNÜYORUM BUNU
AMA HANGİ AY HAMİLE KALACAĞIMIZI NERDEN BİLELİM :gitme:

hannem canım valla bende olgayın yazdıklarını okuduktan sonra senı dusundum. bak dedım o boyleyken boyle oldu sende olacaksın en kısa zamanda. hersey nekadar hızlı gelısıp degısıyor. bıze dakıkalar gecmek bılmıyor gıbı gelırken aylar, yıllar gecmıs oluyor. canım ınsallah sende en kısa zamanda aynı guzel haberlerı paylasacaksın bızımle. zuhal hanıma 1 kez gıttım. doktorumun soyledıgı herseyı onayladı. o da tahlıl yazdı. persembeye kadar tahlıl sonuclarını alabılseydım tekrar ugrayacaktım yanına ama cumaya kaldı. o da cuma gunu yokmus canım. o yuzden kendı doktoruma devam edıcem.
lady 34 ben aslında tam ıstedıgım ay hamıle kaldım. hep baharda dogurmak ıstıyordum. havalar ısınmaya baslasın kı usumesın bebegım dıye. bıde yegenım boga burcu ve cok akıllı masallah. bızımkıde boga olursa akıllı olur belkı dedım. onun gıbı kısmetlı olur dıye dusundum. bakalım hayırlısı. oncekı hamılelıgımı sabırsızlık yuzunden oyle erken yaptım ama sımdıkı tam ıstedıgım zamanda oldu canım

selam arkadaslar bizde bebek istiyoruz 1 yillik evliyim. buralarda yulurtlama hesaplama testi vardi almancaydi sanirim ama o basligi bulamiyorum. Yardim edebilir misiniz?

umutluyuz merhaba canım.fasulyeciğin nasıl.seninki de 11 ya da 12 haftalık olmuştur.artık fasulyelikten de çıkmıştır.herşey yolunda di mi.

canım benim iyiyim çok sağol fasulyecikte iyi teyzesi,,,mesajı yeni gördüm çok sevindim canım yaa bizde teyze oluyormuşuz süper bir haber verdin....canım doktorundan coraspin iste hiçbir zararı yok düşük yapanlara veriyorlar bir de pıhtılaşma değerlerine baktır canım bu sefer herşey çok daha iyi olacak hissediyorum canım hiçbirşeyi kafana takma kafan rahat olsun canım

jaya şumutluyuz canlarım ne olur bana dua edin.hamişlerin duası kabul olurmuş.inşallah bu sefer sorun çıkmaz.inşallah hamileyimdir ve bebeğim çok sağlıklıdır.

canım benim dualarımız hep seninle merak etme bebişin sımsıkı tutunacak bu sefer hiçbirşey olmayacak Allahın izniyle

günaydın kızlar,

umutluyuz sağol canım yazdıkların için.bugün benim SAT'tan itibaren 28.günüm.ben gebelik testini 25.günü yapmıştım.daha henüz hamile moduna girmedim.belki gene bi problem olur diye.bebeğimin kalp atışını görene kadar ve 3 ayını doldurana kadar içim rahat etmeyecek canım.bu arada doktorumu aradım ne zaman geleyim diye sordum.o da folıc asıt kullanıyosan 1 hafta sonra gel bakalım dedi.bebek sağlıklı ise sana tutunur dedi.ben coraspini kendim alsam eczaneden verirler dimi.reçeteye gerek yoktur herhalde.ya içimde hep kötü bişey olacakmış gibi bi his var.herhalde bebişi kucağıma alana kadar rahat etmeyeceğim.

heey kızlar nerelerdesınız bugun yaa. kımsecıkler yok. az once hastaneden geldım. tahlılımı yaptırdım. cuma gunu sonuc verecekler. yanı doktoruma cuma gunu gıdebılıcem ve ıkılı testte cumaya kaldı. umutluyuz nasılsın sekerım nasıl oldun.. bu sabah bende kotu basladım. ama sımdı ıyıyım
olgay yıne kayboldun seker.

bugün iyiyim çok şükür canımcım,,,dün çok kötüydüm durup dururken ağlamak geliyordu içimden ve hiç evde durmadım dün hep gezdim,,,,bu arada 2li testin cuma günüymüş haber ver bize merak ederiz,,,,ben de cumartesi gidicem birbirimize dua edelim inşallah bir sorun çıkmaz :Saruboceq:

günaydın kızlar,

umutluyuz sağol canım yazdıkların için.bugün benim SAT'tan itibaren 28.günüm.ben gebelik testini 25.günü yapmıştım.daha henüz hamile moduna girmedim.belki gene bi problem olur diye.bebeğimin kalp atışını görene kadar ve 3 ayını doldurana kadar içim rahat etmeyecek canım.bu arada doktorumu aradım ne zaman geleyim diye sordum.o da folıc asıt kullanıyosan 1 hafta sonra gel bakalım dedi.bebek sağlıklı ise sana tutunur dedi.ben coraspini kendim alsam eczaneden verirler dimi.reçeteye gerek yoktur herhalde.ya içimde hep kötü bişey olacakmış gibi bi his var.herhalde bebişi kucağıma alana kadar rahat etmeyeceğim.

canım seni çok çok iyi anlıyorum çünkü ben hala daha aynı duygular içindeyim gerçi ilk zamana göre daha iyiyim ama içimde hep bir endişe oluyor,,,,senin kendini kaptırmaman çok normal kimseye de söyleme hamile olduğunu nazar ederler canım,,,,coraspini kendin alabilirsin eczaneden ama tok karınla iç coraspini hergün iç daha sonra doktoruna da sorabilirsin ben şimdiye kadar 3 doktora gittim hepsi coraspin önerdi ve yan etkisi yok yalnız coraspini 100lük al yani en düşük dozunu aman ona dikkat et çok önemli 100lük unutma canım

hannem günaydın kader arkadaşım.

senin de tayinin çıkacak eninde sonunda.hep ayrı kalacak değilsiniz ya.ben de artık tayin konusunda umutsuzluğa kapılmıştım.biz tayin işi olmasa kuruma dava açacaktık.canım benim dualarım seninle.inşallah şbatta tayinin çıkar da bize güzel haberlerini verirsin.ben hayatta hep hayırlısını istemeye başladım.herşeyi oluruna bırakmıştım.çünkü artık o kadar bunalmıştım ki.zaten bişeyi çok istemişsem o olmuyor.neyin üstüne düşsem üzülen ben oluyodum.ne zaman ki takmıyorum o zaman işler oluruna varıyor.

bebiş içinde doktora haftaya gideceğim.belki erken düşük falan olur.ilk test yaptığımda hem sevinç hem de korku vardı içimde.inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz canım.

seni o kadar iyi anlıyorum ki...senin de güzel haberlerini yazacağın günler çok yakın.biz kader arkadaşıyız ya.umutsuzluğa yer yok.biliyorum her şey çok güzel olacak.

umutluyuz sağol canım bugün eczaneden hemen alcam 100'lük.tok karnıma her gün bir tablet mi alacağım canım?ben eşim ve sizlerden başka hiç kimseye söylemedim.hem nazara inanıyorum hem de bi olumsuzluk oursa bi de herkes tekrar anlatmak zarunda kalıyosun.canım pıhtılaşma değerlerime de muhakkak baktıracağım.

arkadaşlar iyi ki varsınız.birbirimizi ancak biz anlarız.sizi tanıdığım için çok mutluyım.

umutluyuz sağol canım bugün eczaneden hemen alcam 100'lük.tok karnıma her gün bir tablet mi alacağım canım?ben eşim ve sizlerden başka hiç kimseye söylemedim.hem nazara inanıyorum hem de bi olumsuzluk oursa bi de herkes tekrar anlatmak zarunda kalıyosun.canım pıhtılaşma değerlerime de muhakkak baktıracağım.

arkadaşlar iyi ki varsınız.birbirimizi ancak biz anlarız.sizi tanıdığım için çok mutluyım.

canım coraspin100lük her gün bir tane içiyorsun canım bir de günde bir tane folbiol kullan canım folik asit le folbiol aynı ama folik asit kutuda oluyor onu da gün de üç tane öneriyorlar dozu düşük diye folbiol alırsan daha iyi günde bir tane kullanırsın şaşırmazsın aldım mı almadım mı diye canım sen yine ilaçlarını alırken eczacıya da danış canım,,,
evet canım birbirimizi bizden başka kimse anlayamaz tabiki herzaman birbirimizin yanında olacaz....kendine dikkat et canımcım

mız mız sen neyapıyosun.adet olmadın di mi.gebelik testi niye yapmıyosun?ben olsam meraktan çatlarım.

olgaycım gözün aydın cnm içine şüphe düşürme şeytan vesvese veriyo sana
allah büyük biri öyle oldu diye hepmi öyle olucak sen duanı et ve allaha sığın ama şüphen olmasın gör bakl herşey nasıl yoluna girecek

jaya umutluyuz mızmız layd34 ve diğer arkadaşlarım nasılsınız bakalım
mızmız test yap gari biz çatlıcazzz wala

lady 34 merhaba canım,ben bebiş için ille de şu mevsim doğsun demedim ama ilk bahar ya da yaz aylarına denk gelse daha iyi olur diye düşündüm.bebişim üşümesin diye.zaten sen ille de şu ay olsun desen de boş. Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman oluyo canım.ben doğum,ölüm ve evlilik konusunda çok kaderciyim zaten.çünkü ne yaparsan yap senin alnına yazılmışsa bu üç olayı engelleyemezsin canım.

Back
X