Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı benim başıma :kedi:
Erkek yada kız rabbİm bahtı aÇık evlat versİn herkese
hamİŞler nasılsınız bugÜn bakalım
bu arada topiğimize yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi de hoşgelmişler.yeni hamişimiz de varmış onu da tebrik ederim.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.
bu arada topiğimize yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi de hoşgelmişler.yeni hamişimiz de varmış onu da tebrik ederim.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.
yamancım sağol canım.sen başladın mı bebiş çalışmalarına.ben uzun süredir siteye girmedim.başlamadıysanız da artık daha fazla beklemeden başlayın çalışmalara.çünkü planlandığı zaman da gelmeyebiliyo nazlı bebişler.bu arada listemiz de unutuldu gitti.yeniden yapalım listemizi.
yamancım canım benim siz çok gençmişsiniz.daha çok vaktiniz var.tabi ki bebiş zamanına en iyi siz karar verirsiniz.zaten sen bebişle ilgili bayağı bi bilgi birikimine sahip oldun.zamanı gelince de çok stres yapmazsın canım.
Ben 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında.biz evleneli 22 ay oldu canım.biz de eşim askerden gelmeden hiç ama hiç düşünmüyoduk bebiş.eşim bu haziran ayında geldi askerden.bebiş düşünmeye başladık.ilk 2 ay olmadı diye o kadar stres yapmıştım ki.sonra 3.ayımda hamiş kaldım ama maalesef bebeğim düştü.inşallah bu sefer yüzüm güler canım.