• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

lady 34 merhaba canım,ben bebiş için ille de şu mevsim doğsun demedim ama ilk bahar ya da yaz aylarına denk gelse daha iyi olur diye düşündüm.bebişim üşümesin diye.zaten sen ille de şu ay olsun desen de boş. Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman oluyo canım.ben doğum,ölüm ve evlilik konusunda çok kaderciyim zaten.çünkü ne yaparsan yap senin alnına yazılmışsa bu üç olayı engelleyemezsin canım.

ÇOK HAKLISIN CNM ALLAH ÖYLE BİR AYARLAMIŞKİ ZATEN SEN KARAR VEREMİYOSUN OL DEDİĞİ ZAMAN OLUVERİYO kaydirigubbakcemile5

olgaycım gözün aydın cnm içine şüphe düşürme şeytan vesvese veriyo sana
allah büyük biri öyle oldu diye hepmi öyle olucak sen duanı et ve allaha sığın ama şüphen olmasın gör bakl herşey nasıl yoluna girecek

jaya umutluyuz mızmız layd34 ve diğer arkadaşlarım nasılsınız bakalım
mızmız test yap gari biz çatlıcazzz wala

yamancığım teşekkür ederim o güzel sözlerin için.ağzından bal damlıyo.:dance:

slm kızlar saglık ocaklarında nasıl bır test uygulaması yapıyorlar kan alıolar bılıyorumda bthc seklındemı

AYYY EVT BEN ÇOKKK DÜŞÜNÜYORUM BUNU
AMA HANGİ AY HAMİLE KALACAĞIMIZI NERDEN BİLELİM :gitme:
bilemeyiz demi kaydirigubbakcemile3
lady 34 ben aslında tam ıstedıgım ay hamıle kaldım. hep baharda dogurmak ıstıyordum. havalar ısınmaya baslasın kı usumesın bebegım dıye. bıde yegenım boga burcu ve cok akıllı masallah. bızımkıde boga olursa akıllı olur belkı dedım. onun gıbı kısmetlı olur dıye dusundum. bakalım hayırlısı. oncekı hamılelıgımı sabırsızlık yuzunden oyle erken yaptım ama sımdıkı tam ıstedıgım zamanda oldu canım
ne güzel kaydirigubbakcemile2

kimileri yaz gelmeden doğurmayı tercih ediyolar sıcak hamileliği kötü mü etkiliyomuş ne :bbo:bunun gibi şeyler

dün öyle bi aklıma geldi meraktan sordum :kedi:

lady 34 merhaba canım,ben bebiş için ille de şu mevsim doğsun demedim ama ilk bahar ya da yaz aylarına denk gelse daha iyi olur diye düşündüm.bebişim üşümesin diye.zaten sen ille de şu ay olsun desen de boş. Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman oluyo canım.ben doğum,ölüm ve evlilik konusunda çok kaderciyim zaten.çünkü ne yaparsan yap senin alnına yazılmışsa bu üç olayı engelleyemezsin canım.

evet kesinlikle alnında ne yazılmışsa odur
ben sadece meraktan sordum :kedi:
bi kaç arkadasım arasında gecen muhabbetten bi kaçı aklımda kaldıydı da ondan :ecrin_bebek:

Cnm ya eczaneden test al Önce hadı al yaa
koŞ al da yap bıŞ test bakalım
sona kan testı yaptırırsın

Cnm ya eczaneden test al Önce hadİ al yaa
koŞ al da yap bİŞ test bakalım
sona kan testİ yaptırırsın

yok cnm test fılan yapmıyacam hele bır ka gun daha gecsın sonra uzuluom cnm ya sonrakı zaman ıcın sordum kan testını:kedi: zaten kocıse hasta oldum dedım bılerek uzuluo merakdan catlıyacak barı o dusunmesın

arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim bizde başladık bakalım inşallah en kısa zamanda olur.allah isteyen herkeze versin.:ecrin_bebek:

herkese gunaydın arkadaslar bu sabah erkencısınız valla. fundam hosgeldın. mızmız bencede uzulecek bısey yok gıt al testı. negatıf de cıksa sonuc kesın degıl zaten. bırkacgun sonra tekrar yaparsın. ama yaa cıft cızgı cıkarsa.
olgaycım sakın olumsuz dusunme tatlım. ben de senın hıssettıklerını hıssettım. bende sankı busefer de kaybedıcem sandım ama cok sukur durumumuz ıyı. dusukten sonra daha saglam oluyormus hamılelık. benım doktorum da coraspırın verdı. zuhal hanım da aynı seyı soyledı. dusuk yapanların mutlaka kullanması gereklıymıs.
umutluyuz ben de dun kotuydum canım. sabah burda fırmadan bırıyle telefonda atıstım. sınırım bozuldu agladım. aksam evde kocamla tartıstım agladım. zaten aglamak ıcın sebep arıyordum. cok streslıyım. uykusuzum. su 4 ay bı gecse hayırlısıyla. artık katlanamıyorum cogu seye.
yamancım guzel dıleklerın ıcın sagol canım. bu arada bebıs ısını ertelemıstın. cevap yazamadım sana. alınma ama cok gıcıksınakannehir senden de yegen ıstıyoruz ıste o kadar.

herkese gunaydın arkadaslar bu sabah erkencısınız valla. fundam hosgeldın. mızmız bencede uzulecek bısey yok gıt al testı. negatıf de cıksa sonuc kesın degıl zaten. bırkacgun sonra tekrar yaparsın. ama yaa cıft cızgı cıkarsa.
olgaycım sakın olumsuz dusunme tatlım. ben de senın hıssettıklerını hıssettım. bende sankı busefer de kaybedıcem sandım ama cok sukur durumumuz ıyı. dusukten sonra daha saglam oluyormus hamılelık. benım doktorum da coraspırın verdı. zuhal hanım da aynı seyı soyledı. dusuk yapanların mutlaka kullanması gereklıymıs.
umutluyuz ben de dun kotuydum canım. sabah burda fırmadan bırıyle telefonda atıstım. sınırım bozuldu agladım. aksam evde kocamla tartıstım agladım. zaten aglamak ıcın sebep arıyordum. cok streslıyım. uykusuzum. su 4 ay bı gecse hayırlısıyla. artık katlanamıyorum cogu seye.
yamancım guzel dıleklerın ıcın sagol canım. bu arada bebıs ısını ertelemıstın. cevap yazamadım sana. alınma ama cok gıcıksınakannehir senden de yegen ıstıyoruz ıste o kadar.

SÜPERSİN SEN YAAA :jeyyar:
CNM ÜZME KND VE DİKKATLİ OL SİNİR STRES BEBĞİ ETKİLİYOR CNM SALLA GEÇ TAKMA KAFANII

jayacım sana da günaydın.hormanlar da iyice sinirlerini bozmuş senin.dinlenmeye ve sakinleştirici etkinliklere ihtiyacın var güzelim.keike vaktin olsa da bi kursa falan gidebilsen.özel sektör yoğunluğunu iyi bilirim ben.hiç kıymetin olmaz orda.ama 4 ay da çabucak gelicek.az zaman kaldı.bak 3 ay nasıl da geçti.yeter ki sağlıklı olun da her şey geçer.her şey bebişlerimizin geleceği için.insan şimdiden düşünüyo ilerde ona nasıl bi gelecek vereceğimizi.

birazdan eczaneden alacağım canım corasprini.hemen kullanmaya başlayacağım öğle yemeğinden sonra.

kıssslar,

topiğimize yeni katılan arkadaşlar ve daimi arkadaşlar muhtemel regl tarihlerinizi yazın da listemizi yapalım.uzun zamandır listemiz yok.

hihoyyytİİİi fikir cnm opuyorumnanaktan
ben yazayımmı 29.10.2009 ama çalışma yok allahtan süpriz olursa olur :jeyyar:

mız mız bizi de meraklandırdın şimdi.ben olsam hayatta duramam.hemen yaparım.bak jayacım da çok doğru söylemiş.nasıl olsa hamile değilsen regl olunca da hayal kırıklığına uğruyoruz di mi.hele gecikmen hiç olmamışsa.vallahi ben günüm gelmeden yapardım testlerimi.negatifse de ilk başta üzülürdüm ama kısmet değilmiş diye düşünürdüm.ve adetimi daha rahat bi şekilde beklerdim.

eğer testlerin yanlışlığından şüpheleniyosan 2 ya da 3 tane al.boşu boşuna kan testi yaptırmana gerek yok şimdi.bu test hem pahalı hem de hamiş değilsen boşu boşuna kan kaybedeceksin.bu arada sağlık ocaklarında kan testi değil idrar tsti yapıyolar canım hamişlik için.

ben bunları kendi psikolojimle yazdım ama tabi önemli olan senin psikolojin.sen bekleyerek daha rahat hissediyosan sen de haklısın şekerim.benimki sadec fikir.

o zaman şimdilik listemizi yapalım.

hamiş adaylarımız:
29.10.2009 .................... Yaman

beklemede olan arkadaşlarımız:(regl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

hamişlerimiz:

Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

Back
X