• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

o zaman şimdilik listemizi yapalım.

hamiş adaylarımız:
29.10.2009 .................... Yaman

beklemede olan arkadaşlarımız:(regl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

hamişlerimiz:

Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: KIZ ALLAH SENİ NE ETMESİN :roflol: ÇIKAR BENİ LİSTEDEN BİZ ÇALIŞMA YAPMUIYOZ HENÜZ :sm_confused:

seni simge olarak yazdım kısss,

sen de bu topiğin simgesisin.olsun belki bir an karar değiştürüverürsün.diğer kızlar da regl tarihlerini yazsın da yeni düzenleme yaparız.delikafadulden

4.lüğü kacırdım yaa:(20ekimi bekliorum demiştim ya maalesefki regli oldum 3hafta önce doktora gitmiştim muayne etti hersey cok güzel görünüo hiç bi problem yok falan demişti bende kendimi o kadar kaptırdımki kesin hamileyimdir diye düsünüodum 1 sene dogum kontrol hapıyla korunduk bırakalı 2 ay oldu ama doktor muaynesinde hapı vucudumun attıgını söylemişti yani hep derler ya hapı bıraklınca bikac ay vucut kendini korurmus diye bende hiçbi etkisi kalmamıs yani heran hamile kalabilirmişim ama olmadı belkide cok acele ediorum ama cok kaptırdım kendimi olmayıncada üzülüorum işllh bu ay kalırım buarada bugun ballı cörekotlu karısıma basladım bakalım işllh işe yarar:Saruboceq:

bebişkom,brilance hoşgeldiniz uğurlu topiğimize.muhtemel regl tarihlerinizi yazarsanız listemizi oluşturacağız yeniden.

brilance stres yok şekerim.ben de ilk 2 ayki denememizde olmadı diye stres yapmıştım.3.ay hamiş kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.

HoŞgeldınız yenı arkadaŞlar
olgaycım hapı ıÇ ınŞallah daha ıyı gelır
kaÇ haftalıksın Şımdıı

bebişkom,brilance hoşgeldiniz uğurlu topiğimize.muhtemel regl tarihlerinizi yazarsanız listemizi oluşturacağız yeniden.

brilance stres yok şekerim.ben de ilk 2 ayki denememizde olmadı diye stres yapmıştım.3.ay hamiş kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.

bende 2 dusukten sonra hıc yılmadan 3, ye calısyorumkaydirigubbakcemile2sonunda tutturacam allahın izniyle:lepi: adet tarıhım 8 kasım cnm ekle benı

bende 2 dusukten sonra hıc yılmadan 3, ye calısyorumkaydirigubbakcemile2sonunda tutturacam allahın izniyle:lepi: Adet tarıhım 8 kasım cnm ekle benı

cnm ya 2 düşükmü yaşadınb çok geçmiş olsun cnm ya
nedenleri neydii

cnm ya 2 düşükmü yaşadınb çok geçmiş olsun cnm ya
nedenleri neydii[/QUOT

ılk bebeğim gelişemedigi icin 2 haftalıkken dustu 2, ıse 3 aylıkken kalp atıslarını durmus kurtaj oldum,
yanı ikiside buyuk hayel kırıklıgı ama durmak yok yola tam gaz devam

geçmiş olsun bebişkom.Allah'ım bi daha yaşatmasın.Sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bebişler versin inşallah.

ben SAT'a göre 3+6 günlük hamişim sanırım.ama daha önceki düşüğümden dolayı korkuyorum.doktora gitmek için bile 1 hafta daha beklicem.

listeye ekliyorum şekerim.

geçmiş olsun bebişkom.Allah'ım bi daha yaşatmasın.Sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bebişler versin inşallah.

ben SAT'a göre 3+6 günlük hamişim sanırım.ama daha önceki düşüğümden dolayı korkuyorum.doktora gitmek için bile 1 hafta daha beklicem.

ınsallah kucagına almayı nasıp etsın rabbım:Saruboceq: kendıne ve bebıgıne cok dıkkat et hıçbırseyı ihmale bırakma cnm

Kızlar ya sat son adet tarıhıı demek dımı
sat aÇılımı nedırr

Back
X