Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bahçem merhaba.sen de regl tarihini yaz seni de alalım listemize.

mız mız hadi bakalım dualarımız seninle.seni de hamiş yapacağız inşallah.nazar değmesin ama topiğimiz çok uğurlu kızlar.daha önceki sayfalara bakın listedeki çoğu kişi hamiş oldu.Allah çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

jayacım bi sitede okumuştum.hamilelikte uyku eğiliminin artmasının nedeni daha önce yetersiz uykularımızmış.bi de sen çok yoruluyosun.ben bile şimdiden 21.30 da yatıp sabah 7.30 da zor kalkıyorum.Allah sonumuzu hayır getire.

ayyyy cnm ınsallah ınsallah banada ugur getırır yaaaaaaaaaaaa

aaaahhh ah zaten 21.00 de evıme adım atıyorum. 21.30 da uyudugumu dusunmek bıle garıp gelıyor. dun gece 2 ye gelıyordu ancak yattım. sabahları 6.30 da kalkıyordum ama son 1 haftadır 8.15 de ancak kalkıyorum.10 dk da hazırlanıp cıkıyorum. evet benım oldum olası uykularım duzensız ve yetersız. kızlar yaa sızı de sıkmak ıstemıyorum ama gercekten cok sıkıldııııııııım.

Miz mizzz ins. hamilesindir cnm :)

Benim regl bitti, 14. nde basladi, yaklasik 38 gunde bir oluyo beklemem gerekn tarih 20-21 kasim civari olacak sanirim, benide ekleyin kizlar..

hamiş adaylarımız:
08.11.2009.................bebişkom
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu

beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamişlerimiz:
Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

burcucum ekledim seni şekerim.

yeni listemizde hazır hadi kızlar sıkı çalışın allah en kısa sürede versin meleklerinizi

günaydın arkadaşlar.. yeni üyelerdenim. vee şuan moralim sıfır 1 saat önce ragl oldum. bu ay hamilelik gibi beklentim vardı oooff

sıkılmıycak gibi değil ki yapacak birşey yok diğer aya kaldı ama beklemek çok zor yaaa ... umarım senden iyi sonuçlar duyarız canım...

günaydın arkadaşlar.. Yeni üyelerdenim. Vee şuan moralim sıfır 1 saat önce ragl oldum. Bu ay hamilelik gibi beklentim vardı oooff

cnm benim hayat süprizlerle dolu hemen bozma moralini ne kadarlık evlisin kaç aydır deniyosun elbet olucak iyi bak kndine

6 temmuz 2008 de evlendım.. tam 1 yıl doldu.. artık bebeğimiz olsun istedik. son 2 aydır deniyorduk iştee canım ..

ooo daha çok yenisin :) yumurtlama günlerine denk getirmeyi unutma hoş bunları burdan fazlası ile örenmişsindir Allahım gönlünüze göre versin inş:ecrin_bebek:

yaaaa işteee ben sabırsızım çevremdeki arkadaşlarım hemen hamile kaldılar, kimisi kazara kaldı hamile.. biz istiyoruz yine olmuyorr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…