Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben 29 eylülde regl olucam olursam :ecrin_bebek:

kızlarrrr yarın 11.15de ıkılı testımız var. cok merak edıyorum. Allahtan hayrlısı..
ınsallah hıcbırınız bundan sonra 9 ay boyunca hıc reglı olamazsınızzz.......
mızmız valla cok sabırlısın. ben daha reslıme 3 gun varken dayanamayıp test yapmıstım.

jayacım canım benim.ben de heyecanlandım senin için.inşallah testin iyi çıkacak canım.dualarım seninle.

lady34 29 Ekim'mi demek istedin şekercim.

Hamiş Adaylarımız

29.10.2009.................lady 34
01.11.2009.................gurbet gelini
08.11.2009.................bebişkom
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu

beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamişlerimiz:

Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariell
olgay

günaydın kızlar hayırlı cumalar insallah bu hayırlı cuma gününde rabbım hepimizin dualarını kabul eder

:) ne sabrı sekerım ben yapmadım mı sanıyorsun bende adetıme bır hafta kala hemde ıkı kez test aldım ve yaptım :)

amiinnnnnn kızlar ya hepinize sağlıklı hamilelikler
mız mız sen naptın cnmm

amiinnnnnn kızlar ya hepinize sağlıklı hamilelikler
mız mız sen naptın cnmm

VALLA CNM HALA BEKLEMEKDEN YANAYIM AMA ICIMDE ICIMI YEMIO DEGILkaydirigubbakcemile3

gunaydımn kızlarrrrr benımde 19 adet olmam lazımdı olmadım hala gelen gıden yok goguslerımden bırınde damarlar cok bellı gobek kısmım ve kasık kısmımda bır sıkıntı var anlamadım gıttı degısık bırsey goguslerım ucu acıo saclarımda bır garıp asırı kepeklendı kasınıyo artık buda belırtımı bılmem :)

rahmın bulundugu yere bastıgımda orda bır setlık var sık ıdrar sıkıoyorum cok hafıfte bazen aaaa adet oldum dıye kosuyorum ama yok

BUNLAR SENCE NEYIN HABERCISI

mız mızcım baya bı gecmıs ama test felan yapmadın mı

mız mızcım baya bı gecmıs ama test felan yapmadın mı

YOK CNM BEKLEMEK ISTIYORUM BENIM ADETLER NORMALDE COK IYIDIR HER AY AYNI GUNUNDE GELIR SASMAZ FAKAT GECEN AYDA BIR 9 GUNLUK GECIKME YASADIM YA AYNIYSA VE SONUNDA ADET OLURSAM DIYE YAPMIYORUM PAZARTESINE KADAR BEKLIYECEMkaydirigubbakcemile2

oooooooffffffffffffffffffff mızmız mızıkçılık yapma belirtiler ortada
şu cuma hürmetine git bi test al cnm
allah ellerini boş çevirmesinn

YOK CNM BEKLEMEK ISTIYORUM BENIM ADETLER NORMALDE COK IYIDIR HER AY AYNI GUNUNDE GELIR SASMAZ FAKAT GECEN AYDA BIR 9 GUNLUK GECIKME YASADIM YA AYNIYSA VE SONUNDA ADET OLURSAM DIYE YAPMIYORUM PAZARTESINE KADAR BEKLIYECEMkaydirigubbakcemile2

bu ne sabır tebrikler valla
benim ortada hiçbir belirti yokken yapıyorum ben

oooooooffffffffffffffffffff mızmız mızıkçılık yapma belirtiler ortada
şu cuma hürmetine git bi test al cnm
allah ellerini boş çevirmesinn

KIZLARRRRR KIZLAR SABREDIN YAWWWWWWWWWW BU NE ACELECILIK kaydirigubbakcemile BEN HISSEDIYORUM HAMILEYIM opuyorumnanaktan BELKI AKSAMA DOGRU YAPARIM KARDESIM BIZE GELIRSE TEST ALDIRI CVP YAZARIM SIZE

yaaaaaaaaaa amaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlıyalımmı meraktan bizzzzzzzzzzzzzzz

yaaaaaaaaaa amaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatlıyalımmı meraktan bizzzzzzzzzzzzzzz

VALLA CNM KENDIME SOZ VERDIM NEDENSE AGZIMDAN PAZARTESI CIKTI BUNDADA VARDIR BIR HAYIR YAPCAM TESTIMI CIKARSA HOPPPPPPPPPPPPPP HEMEN HASTANEYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ZATEN O ZAMAN EGER HAMISSEM 5 BUCUK HAFTALIK OLUYOR BAKARSIN SESINIDE DUYAR GELIRIM SIZE DERIM opuyorumnanaktan

a.s 29 ekim yerimseniben

gunaydın kızlar. yaa ben bu sabah otobuste fena oldum. butun vycydym ter ıcınde kaldı. yuzume hortumla su tutmussun gıbı. mıdem de cok bulandı. yıne otobuste demıre kafamı koydum kıvrandım resmen ama yıne Allahın bır tane ınsan evladı neyın var demedı bırakın yer vermeyı. ınsanlardan nefret etmeye basladım valla. gozlerım karardı. bayılacak duruma geldım.
sımdı bıraz ıyıyım ama tam kendıme gelemedım.. 1 saat sonra doktora gıdıcem zaten. dua edın olurmu. kocam da gelemeyebılır. uff yaa butun aksılıkler nıye hep benı buluyorkı.
mızmızcım cok ustelemek ıstemıyorum cunku burcuyada cok ısrar etmıstım. hamıle olduguna nerdeyse emındım. ama gel erteleme artık da guzel haberını alıp moralım duzelsın canım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…