yaaaa işteee ben sabırsızımçevremdeki arkadaşlarım hemen hamile kaldılar, kimisi kazara kaldı hamile.. biz istiyoruz yine olmuyorr..
cnm benim hemen üzülme evet kimisi hemen hamile kalabiliyo
bende beim hemen hamile kalabileceğimi tahmin etmiştim bu kadar çok şey duyduktan sonra
ama gel görki 5 aydır ne gelen var ne giden var :umursamaz:
Bizde eminim en kısa zamanda hamile kalcaz kaydirigubbakcemile5
hamiş adaylarımız:
01.11.2009.................gurbet gelini
08.11.2009.................bebişkom
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu
beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız
Hamişlerimiz:
Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay
ekledim seni de gurbet gelini.
olgaycım bebıs nasıl. bu arada candy 22 haftayı bıtırmıs darısı basımıza.
yenı arkadaslar sız de hosgeldınız
bu kadar acelecı olmaya gerek yok. aslında olgayın dedıgı gıbı korunurken aklımıza gelmıyor ısteyınce hemen olsun dıyoruz. Allah hayırlısını versın.
mızmız test yapmamakta kararlısın galıba. gurbt gelını sen de yoktun epeydır. kızlar bebısımın cınsıyetı bellı olsa da cıcıler alsam ona
bu kadar acelecı olmaya gerek yok. aslında olgayın dedıgı gıbı korunurken aklımıza gelmıyor ısteyınce hemen olsun dıyoruz. Allah hayırlısını versın.
mızmız test yapmamakta kararlısın galıba. gurbt gelını sen de yoktun epeydır. kızlar bebısımın cınsıyetı bellı olsa da cıcıler alsam ona
evet sekercım allah nasıp kısmet ederse pazartesı yapcam ordanda cıkarsa hemen doktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
umutluyuz sen nasılsın canım. umarım bugun ıyısındır. yaman hala kararsızmısın bekleyecekmısın yaaaaaaa
bencede cnm hemen istiyoruz ama rabbim ne zaman ol derseyenı arkadaslar sız de hosgeldınız
güzel hannemim.her sıkıntının sonu muhakkak feraha varılıyo.ya inşallah canım inşallah şubat ayında tayinin çıkacak.sonra da bebiş gelecek.
hannemcim bu arada ben düşükten sonra 1 ay korundum.sonraki ay gün falan saymadım.canımız isteyince eşimle beraber olduk ama birlikteliğimiz hep yumurtlama dönemlerine denk gelmişti.ilk hamileliğimde beyaz ve uzayan çok akıntım olduğu için şüphelenmiştim.bunda da hiç akıntım olmadı şimdiye kadar.daha doğrusu hiç belirti yaşamadım.evde gebelik testi vardı öylesine yaptım ve 2. çizgi biraz silik de olsa çıkıverdi.
sen ne yapacaksın?korunacak mısın?bak hiç stres yapmayınca şıp diye oluyo demek ki...kıyafetlere ben de çok özeniyorum biliyo musun? eski hamileliğimde karnıma yastık koyup deneme yapardım.ama şimdi hevesim kırılır belki diye hiç düşünmüyorum.İnşallah Allah'ım yaşasığımız acıları bi daha yaşatmaz canım.
OLGAYCIM
aslında bebek çok istiyorum biliyomusun ama tutmak istiyorum aynı zamanda.ALLAH bilir tabiki ama şimdilik korunmayı düşünüyorum.eşim i,stemesede ona göre bebek bizim ayatımızı düzene sokacak akılıda bi yönden.ama ben tayin işi olmadan düşünmek istemiyorum. sanırım korunmaya dewam edecez ama ayırlısını mevlam bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?