Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yaaaa işteee ben sabırsızım çevremdeki arkadaşlarım hemen hamile kaldılar, kimisi kazara kaldı hamile.. biz istiyoruz yine olmuyorr..

cnm benim hemen üzülme evet kimisi hemen hamile kalabiliyo
bende beim hemen hamile kalabileceğimi tahmin etmiştim bu kadar çok şey duyduktan sonra
ama gel görki 5 aydır ne gelen var ne giden var :umursamaz:
bizde eminim en kısa zamanda hamile kalcaz kaydirigubbakcemile5

geç olsun güç olmasın

kızlar,

önce korunuyoruz bebek düşüncesini aklımıza bile getirmiyoruz.bebek yapmaya karar verince de anında olsun istiyoruz.ben eskiden yumurtlama günü falan da bilmezdim.1,5 yıllık evliydim bebiş yapmaya karar verdik ve ondan sonra bu sitede öğrendim sadece yumurtlama döneminde hamiş kalındığını.

meral 77 ve diğer kızlar;regl tarihlerinizi yazın da listemiz oluşsun artık.

hamiş adaylarımız:
01.11.2009.................gurbet gelini
08.11.2009.................bebişkom
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu

beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamişlerimiz:
Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

ekledim seni de gurbet gelini.

olgaycım bebıs nasıl. bu arada candy 22 haftayı bıtırmıs darısı basımıza.
yenı arkadaslar sız de hosgeldınız
bu kadar acelecı olmaya gerek yok. aslında olgayın dedıgı gıbı korunurken aklımıza gelmıyor ısteyınce hemen olsun dıyoruz. Allah hayırlısını versın.
mızmız test yapmamakta kararlısın galıba. gurbt gelını sen de yoktun epeydır. kızlar bebısımın cınsıyetı bellı olsa da cıcıler alsam ona

saol canim

umutluyuz sen nasılsın canım. umarım bugun ıyısındır. yaman hala kararsızmısın bekleyecekmısın yaaaaaaa

evet canim korunmayi biraktik
bu ikinci ayimiz daha once bi ölü gebelik gecirdigim icin beklemedeydim
bakalim hayirlisi insallah

evet sekercım allah nasıp kısmet ederse pazartesı yapcam ordanda cıkarsa hemen doktoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

umutluyuz sen nasılsın canım. umarım bugun ıyısındır. yaman hala kararsızmısın bekleyecekmısın yaaaaaaa

evt cnm erteledik biz bu kararı ama eşim istiyo bakalım nolcak ileriki aylardaaa

bencede cnm hemen istiyoruz ama rabbim ne zaman ol derse

ben iyiyim canım inşallah bebiş de iyidir.evet inşallah bebişlerimizi kucağımıza aldımız günleri de yazarız buraya canım.ben de yeğenlerimin cinsiyetlerini merak ediyorum.3 haftaya kadar kesin belli olur bence.

OLGAYCIM
aslında bebek çok istiyorum biliyomusun ama tutmak istiyorum aynı zamanda.ALLAH bilir tabiki ama şimdilik korunmayı düşünüyorum.eşim i,stemesede ona göre bebek bizim ayatımızı düzene sokacak akılıda bi yönden.ama ben tayin işi olmadan düşünmek istemiyorum. sanırım korunmaya dewam edecez ama ayırlısını mevlam bilir...

CNM BENİM TAKMA ÇOK KAFANA HERŞEY DÜZELİCEK Bİ BAKMIŞIN BİGÜN BEBEĞİNLE PARKTA OYNUYOSUN zemuszemus

hannemcim kendinizi psikolojik açıdan ne zaman hazır hissedersen o zaman başlarsınız.bak kime sorsam kararsızlık anlarında birden geliyo bebişleri.çok isteyince nazlanıyolar canım.

topiğimizi yalnız bırakma.bizi de merakta koyma.seni çok özlüyoruz.

hamiş adaylarımız:
01.11.2009.................gurbet gelini
08.11.2009.................bebişkom
16.11.2009.................brilance
20.11.2009.................burcu burcuuu

beklemede olan hamiş adaylarımızregl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamişlerimiz:
Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

lady 34 canım muhtemel regl tarihini yaz.seni de kleyelim listeye.inşallah uğur getirir listemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…